Kosmetiikka

Arvontaa! Arvontaa!

Nyt on arvottu Mert Otsamon designvaate ja arpaonni osui Outille, Outi`s life blogista. Olen iloinen Outin puolesta, sillä hän on kyllä ahkerin blogini kommentoija, joten kyllä hänelle sen palkinnon suon.

Mikäli olet innokas osallistumaan arvontaan, niin tässä olisi nyt pari uutta tilalle. Ensinnäkin kuvassa olevan kosmetiikkapalkinnon arvon, kun Kristallikimaran facebook sivu saa täyteen 300 tykkääjää. Käythän tykkäämässä Kristallikimaran sivusta, niin olet mukana.

Tuotteet on pr-näytteitä

Toinen arvonta löytyy ystäväni Tiian blogista Minäkö keski-ikäinen ja suoraan arvontaan pääset tästä linkistä.  Vinkkaan vaan, että kyseessä olisi Isadoraa….
Käykäähän osallistumaan ja pidetään peukkuja kaikille!

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *