Kosmetiikka

Viime hetken vinkit vartalon kuntoon saamiseksi tälle kesälleMiten onkaan tämä kevät ollut kaikkea muuta kuin ihana odotusten täyttymys! Eikä siinä vielä mitään, kylmän kevään jaksaa, kunhan kesä sitten voitelee haavat suloisuudellaan. Eikö mitä, siellähän on kesäkuu saapunut ja lappiin luvattiin lunta ja täällä etelässäkin kärvistellään nippa nappa kymmenen asteen lämpötiloissa. Tässähän voisi jo masentua, jos sellaiseen antaisi mahdollisuuden, mutta ei uhastakaan kannata.

Keväällähän kaikki laihduttaa, kiinteyttää vartaloaan ja harrastaa liikuntaa ihan innosta piukeena. Tai aina sitä moni yrittää ja aloittaa tammikuussa pari kertaa ja sitten huomaa, ettei sitä niin ennätäkään, ihan joka viikko ja ne treenaamiset jää.

 Minultakin tuo punnerrus ja taisi vähän kyykkäyskin unohtua. No, minä kyllä luin tarkkaan tekstin, jossa eräs bloggaaja oli kyykännyt kuukauden hyvinkin systemaattisesti, mutta ei ollut tullut mitään kunnon tuloksia, joten Beyoncen peppua ei sitten saatukaan. Olisi kuulemma pitänyt aina vaan lisätä treeniä, sillä kroppa on fiksu ja ei mene ihan kaikkeen halpaan.

Sitten kun tullaan kesään, ollaan jo ihan lamaantuneina, että eihän tässä enää mitään voi, joten antaa vaan mennä samaan malliin. Turha diettiä on pitää tai liikuntaa harrastaa.

Nyt voisi kyllä ihan tehdä tsemppauksen, tuota kesän lämpenemistä odotellessa ja keskittyä niihin asioihin, mitä ei ole vielä kesää odotellessa ennättänyt tehdä ja mitä pieniä asioita voi silti ennättää. Koskaan ei ole liian myöhästä.

Hoida vartalosi kesäkuntoon


Tässä en nyt lähde jakamaan neuvoja liikunnan ja liikkumisen suhteen, sillä senhän kaikki jo tietävät. Paitsi, että muistutan pari seikkaa liikunnasta: 
 • liikunta on hyväksi, jos koet sen mielekkäänä, joten liikuntaa tulee harrastaa siten, että nautit siitä ja haluat sitä tehdä katsomatta kelloa ja odottamatta, että tunti tulee täyteen
 • kehitä itsellesi laji, josta pidät; kävely, juoksu, pyöräily, uiminen, tanssiminen, vesijuoksu, jumppa jne. 
Toinen asia, mistä ei pitäisi tässä vaiheessa muistuttaa on tuo ruokavalio, kaikkihan sen jo tietävät, että liika on liikaa ja aina voi syömistä vähentää ja painoa pyrkiä hallitsemaan.
Paitsi, että muistutan pari seikkaa ruokavaliosta:
 • annosten pienentäminen voi antaa potkua uusille ruokailutottumuksille ja kun olo kevenee, voi tästä seurata lisää energisyyttä ja väsymys katoaa, kunhan selättää ensin sen ärtymyksen, joka seuraa näläntunnetta, mutta no pain, no gain
 • juominen on hyvästä, mutta muista kohtuus, vesimääriä ei pidä latkia tolkuttomasti, veden juomisella on kuitenkin tarkoituksensa ja näin saa huijattua myös mahalaukkua, kun juo vettä ennen ruokailua
 • herkkuja kohtuudella, mutta jos se ei onnistu, niin pidä herkkupäivä kerran viikossa, mutta siinäkin pitää muistaa kohtuus, jottei tule varattua viikon varrella kaikkea hyvää sille yhdelle päivälle ja sitten tuleekin jo paha olo, kun niitä kaikkia tekee mieli syödä
Yhteenvetona : liiku riittävästi ja syö järkevästi.
Helli vartaloasi, se on sen ansainnut. 
 • kylvetä, sauno ja kuori vartalosi ihoa, vaikka näillä upeilla Payotin vartalon ihoa kaunistavilla tuotteilla, kuten kultakuorinnalla, Body Elixir enchancing gold body scrub   

Tämä ultra-sensorinen vartalokuorinta sisältää mirhamin ja amyriksen tuoksua ja sopii ylellisiin vartalonhoitohetkiin. Tuote on kaksitehoinen, sillä se kuorii ja ravitsee. Upea kultakoostumus tuo tunteen, että olet tähti, joka ansaitsee vain parasta. Öljymäinen kuorinta liukuu iholla helposti ja onhan tätä aivan mahtavan ylellistä hieroa hipiäänsä. Kuorinnassa ihoa kuorivat sokeriruoko-kristallit, jotka vievät karheuden vartalon iholta. Jojoba ja auringonkukkaöljy ravitsee ja pehmentää ihoa tehden koostumuksesta miellyttävän tuntuisen käyttää. Aivan kuin ihon pinnalle jäisi kosteuttava ja suojaava huntu.  Saat pehmeän ja silkkisen ihon, jossa antioksidanttina ja suojana on E-vitamiini. Mielyttävä tuoksu seuraa mukanasi ja rentouttaa mieltä. Kuulostaako hyvältä?
 • kosteuta ihoasi
Payot Ultra-nourishing melt-in-care on täyteläinen balmi, joka ravitsee ihoa ja rentouttaa koko kehoa. Tässä tasmaanian pippurin, australian mausteneilikan ja aavikon omenapuun yhdistelmässä on antioksidanttinen, suojaava ja kosteuttava yhdistelmä. Lootusta, bambua ja vesililjaa, jotka vähentävät  kosteuden haihtumista iholta. Rentouttavista ja rauhoittavista ominaisuuksista huolehtivat jasmiini ja valkoinen tee. 
Balmi hierotaan ihoon, sillä se tuntuu paksuhkolta levittää aluksi, mutta sitten se ikäänkuin sulaa iholle, kuten melt-in antaa ymmärtääkin. 
 • anna vartalollesi terve väri

Kun iho on kuorittu ja ravittu, sen voi myös saada näyttämään kauniin ruskettuneelta, mikä varmasti voittaa talven jäljiltä kalmankalpean hipiän. Mikäli kaipaat kesän kosketusta ihollasi ja kun tuo aurinkokaan ei pahemmin ihoa suutele, niin siihen voi tehdä korjausliikkeen itseruskettavalla Payotin suhkeella, Moisturising tanning care.

Kauniin värin saa aikaiseksi rauhallisella ja tasaisella suihkutuksella. Suojaa ympäristöäsi hieman, sillä suihke pakostakin hieman leviää, joten seiso vaikka pyyhkeen päällä suihkuttaessasi. Tässä tuotteessa on myös tuo ylellinen mirha ja amyris tuoksu sekä kosteuttajana ja rusketuksen kestoa pidentävänä tekijänä musta ruusuöljy.

 Rusketuksen väri on kaunis, mutta tarkkana pitää olla, että lopputulos on tasainen. Sinnepäin suihkittu ei tee kivaa jälkeä, joten malttia tämän kanssa. Tee suihkutus mieluimmin päivää ennen tärkeää menoa, sillä tuote tekeytyy iholla jonkin aikaa. Tätä voi lisätä niin monta kertaa, että värisävy on mieluinen ja pitää tietysti yllä, lisäämällä sitä ajoittain. Aurinkosuojaa tuote ei kuitenkaan sisällä.

Joten vapise kylmä ilma, emme lannistu vaan varaudumme siihen, kun aurinko alkaa lämmittämään kunnolla, enemmän kuin päivän tai hetken ja olemme valmiina, hehkeinä ja viehkeinä, vartalo kuorittuna, pehmeänä ja kauniin terveen rusketuksen värisenä. Sillä vaikka laihdutuskuuri ei onnistunut täysin ja vartalo ei olekaan niin timmissä kunnossa, kuin olisit toivonut, niin aina sitä voi parannella ulkoisesti ja saada sen näyttämään kauniilta. Vaikka sitten kosmetiikan avulla. Rinta rottingilla ja katse ylväänä kuljemme näin.
Vai mitä mieltä sinä olet?

Tuotteet pr-tuotteita

x

4 Comments

 • Jonna H.

  Itse käytän juurikin keväällä ja alkukesästä itseruskettavia, ne tuo sellaista tietynlaista freesiyttä olemukseen ja no hieman väriä saaneet sääret on itsellä kauniimmat kuin valkoiset, vaikka lumikin valkoista ihoa ihannoin, toisille se vain sopii täydellisesti. 🙂

 • Sari Pylsy

  Hyviä neuvoja ja muistutuksia, jotka kuitenkin aina hiipivät jonnekin takaraivon pimeään koppiin. Tuo ihon kuorinta ja rasvaus on muuten ihan kymppi neuvo ja sitä mökkisaunassa on tullut harjoitettua, jotenkin siellä tuntuu riittävän aikaan myös itsestä huolehtimiseen. Aurinkoisia päiviä sinulle <3

 • Mysterious M

  No näin on, että ne muistaa jonkin aikaa ja sitten… ääh! Mutta olisi tietysti hyvä aika ajoin jotakin tehdäkin, jotta jaksaisi paremmin:)
  Mökkisauna olisi juurikin se unelmapaikka tehdä nämä vartalohoidot! Nauti sinä siellä, meillä kun ei ole mökkiä:) <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *