Lifestyle

Aurinkotuotteita Guerlainelta ja ihana kissavieras

Aurinkotuotteita Guerlainelta ja ihana kissavieras

Aurinko ei ole meitä alkukesästä oikein hellinyt ja nyt kun se on jopa parina peräkkäisenä päivänä paistanut, olen varma, etten ole ainoa, joka on rientänyt innokkaasti pihalle tästä ihmeestä nauttimaan. 
 
 
Meillä on ollut vieraana ihana Siiri-neiti, joka innokkaasti haluaa seurustella ja on tehnyt tämän pihalle lähdön hieman haasteelliseksi. Siiri on hiukan arka, joten ulkoiluttaminen ei taida tulla kysymykseen ja pelottaisi, että Siiri innostuisi vaikka karkaamaan, sillä eihän sitä koskaan tiedä. Joten Siiri on katsellut maailmaa sisältä käsin, kun minä olen hetken nauttinut tuosta auringosta. Koska olen hipiältäni todella vaalea ja kasvoillani on couperosan takia punoitusta, niin en pahemmin kasvoille ota aurinkoa. Kasvot suojaan aina joko spf 50 suojakertoimella ja myöhemmin siirryn spf 30. Nenä taitaa olla viisasta aina suojata korkeimmalla mahdollisella suojalla minun tapauksessani. 

Kun sitten oleilen auringossa, niin kasvoni jäävät aika kalpeiksi verrattuna vartaloon, joten tähän ongelmaan sitten olen etsinyt ja testannut erinäisiä ratkaisuja. Meikkivoide, joka on hieman tummempi ei ole kunnollinen ratkaisu, sillä se saattaa saada kasvot näyttämään tunkkaisilta, sillä harvoin oikea sävy sattuu osumaan juuri kohdalleen. 

Kuinka meikata kasvoille terve rusketus?


Guerlain Terracotta Sun Trio, Bronzing Contouring Pallette, Light and Shadow, vaikutti aluksi kauniin rasian avattuani, hiukan liian tummalta minun ihooni. Paletin nimi on Clair Light ja tässä on kolme sävyä, joista voi valita aluksi tuon vaaleamman ruskean ja sitten lisätä tummuutta mieltymysten mukaan. Minä olen ollut hiukan oppipoikana vielä tässä bronzerin käytössä yleensä, sillä olen nähnyt sen verran huikeita ”ruskeanaamoja”, joten olen varonut hiukan näiden käyttöä. Nyt on siis aika testata, onnistunko.

Terracotta Sun Trio tuoksuu taivaallisen ihanalta, kuten ylelliset kosmetiikkatuotteet yleensä, joten tätä on ilo levitellä. Pohjustan ihoani kevyesti BB-voiteella, jotta ihon sävy tasoittuu ja bronzer levittyy paremmin, kuin pelkästään kuivalle iholle. Sipaisen vaaleamman ruskeaa ohimoilta leukaan, kuin piirtäisin siveltimellä numero kolmosen kasvoilleni.

 Paksuhko sivellin tuo bronzerin kauniisti esille ja iho alkaa näyttämään terveemmältä ja hieman kuin ”auringon suutelemalta”. Lisäksi tätä voi sipaista nenälle ja leukaan, mutta jätän sen tekemättä, sillä omilla kasvoillani se ei toiminut. Otan sen sijaan tuota ihan vaaleaa ja sivelen sitä hiukan nenänvarteen ja myös silmien alle. Kun kasvoni ovat saaneet hiukan enemmän aurinkoa, voin sekoitella tätä trioa ja saada lisää hehkua poskilleni. Tämähän toimii. 

Nautin siitä, että kesällä ei tarvitse niin paksua meikkikerrosta levitellä, vaan saa olla hieman kevyemmällä pakkeloimisella. Ehkä olen kuitenkin hiukan sitä aurinkoa saanutkin vai tekeekö aurinkopuuteri oikeasti tämän? Hienoa, jos näin on.

Tyylikkäät ja virheettömät sääret, kukapa ei niitä haluaisi ja ken sellaiset omistaa, niin onneksi olkoon, pääset helpolla.

 Usein sääret saavat kuitenkin kolhuja ja mustelmia sekä sheivatessa saattaa tulla pieniä haavoja. Hämähäkkisuonet esiintyvät usein kaikessa komeudessaan reisissä, joten kaikenlaisia kauneusvirheitä on tarjolla. Itse olen juuri tuo onnekas, joten minulla tuollainen, ei-niin-kiva hämähäkkisuoni esiintyy toisen jalan reidessä, polven yläpuolella ja näkyy kivasti varsinkin shortseja pitäessä tai hametta. Ei olisi kannattanut istua siveellisesti jalka toisen päällä kaikkia näitä vuosia.

Kuinka säärten virheet saa piiloon?

Nämä on mahdollista meikata piiloon ja olen löytänyt Guerlainen Terracotta kokoelmasta Flawless Legs, smoothing & perfecting lotionin, josta on ollut apua. Tämä on meikkivoide säärille, joka antaa juuri näille virheille hieman peittoa ja myös luo kauniin hipiän sävyttäen, varsinkin alkukesästä sääriä, mikäli niihin ei ole saanut vielä rusketusta. 

Tämä on helppo leivittää ja se pysyy yllättävän hyvin tahraamatta vaatteita tai lakanoita. Käytin tätä ylioppilasjuhlissa, koska sääreni olivat yhtä vaaleat, kuin vaaleanpunertava hameeni. Voidetta siveltyäni säärilleni, näytti siltä, että minulla olisi ollut sukkahousut, vaikkei ollutkaan. Tämä on kyllä todella hyvä tuote ja tulee varmasti olemaan suosikki läpi kesän, vaikka rusketusta saisinkin hieman säärilleni. Lisänä voi vielä sanoa, ettei haise, vaan tuoksuu hyvälle.

 

Mikäli haluaa vartalolleen enemmän sävyä ja kun aurinkoakin saa niin hetkellisesti, on syytä tarttua itsestään ruskettavaan tuotteeseen, joka myös pysyy.  Guerlain Terrcotta Sunless on suihke, jolla suihkii itselleen terveen rusketuksen. 
 
Olen aiemmin käyttänyt testailussa yleensä vain voiteita, mutta suihke on helppo, mikäli osaa suihkia tasaisesti. Itse vähän kyllä töpeksin ja sain aikaan epätasaisuutta, mutta tätä pitää minun ainakin hiukan harjoitella, jotta lopputulos on tasainen. Kaunis sävy kyllä oli ja kesti yllättävän pitkään. Plussaa siitä, ettei tuote haise. Tuoksuherkät kyllä erottavat tuoksun, mutta tuoksu ei ole misään nimessä voimakas ja sekin vähä haihtuu nopeasti.

Kaikki eivät perusta auringonotosta, joten purkista vain maalia pintaan ja näytät hemaisevalta ja ruskettuneelta, vaikket ole auringossa pahemmin oleillutkaan. Ruskettumisesta kun ei kannata stressata vaan ottaa yhtä rennosti kuten tämä meidän vieras.

Tuotteet pr-näytteitä

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *