Lifestyle

Remington 7-in-1-epilaattori

            Remington 7-in-1-epilaattori


Voi niitä aikoja, kun epätoivoisesti tuli kokeiltua jos millaisia tapoja poistaa ihokarvoja. On ollut huonolaatuisia ladyshavereita, joilla sai aikaan hurjaa jälkeä ja laastareilta ei vältytty, juuri kun oli tarkoitus pukea se minihame päälle. On tullut kokeiltua epilaattoria, jolla poistettiin kuivalta iholta karvoja. Ei kiitos, oli niin ikävän tuntoinen kokemus. 

Muutama vuosi sitten kokeilin vahaliuskoja ja sain aikaiseksi sellaisen punoituksen, että kesti tovin, ennenkuin iho rauhoittui ja punoitus laantui. Olimme juuri seuraavana aamuna lähdössä reissuun ja sääret olivat kuin palaneet. Taisin ajatella, että nyt otetaan irti kaikki mikä vaan lähtee ja taisi lähteä siinä samalla ihokin mukana. Ei siis toiminut sekään, vaikka sitä niin moni kehui.

Kaikkea kidutusta sitä naisena tulee harrastettua. Tarvitseeko sitä naisten täysin karvattomia ollakaan? Suuressa maailmassa kun leviää nykyisin trendi, jossa viihdytään aika naturellina tämän karvojen kasvamisen suhteen. Mutta jokainen päättäkööt millaisena viihtyy, itse suosin kuitenkin sileitä sääriä ja karvattomuutta, varsinkin kainaloiden iholla. 

Minulle tarjoutui tilaisuus testata uutta vartalonhoitoon tarkoitettua Remington 7-in-1-epilaattoria. Innostuin, sillä tämä on muutakin kuin vain epilaattori, tämä on kuin oma henkilökohtainen kauneushoitola. No, ehkä tässä joutuu itse tekemään työt, mutta laite on helposti saatavilla ja tällä on mahdollisuus tehdä asioita omalla aikataulullaan. Mikä kätevintä, niin tätä epilaattoria voi käyttää myös suihkussa. 

Akun lataamiseen meni nelisen tuntia, kun sen ensimmäisen kerran lataa. Käytössä se kestää sitten 40 minuuttia ja ilmoittelee kun tarvitsee uudelleen latausta. Laitteen mukana tulevat seitsemän erilaista päätä: epilointipää, vaihtopää herkkien alueiden epilointia varten, epilointipää ihoa kosteuttavilla aloe vera-nystyillä, kuoriva harjasosa, jalkaraspi ja ladyshaver-ajopää irrotettavalla bikinikampaosalla. Lisänä pussi, missä laitetta voi säilyttää ja kuljettaa, sekä puhdistusharja.

Epilaattori takaa tarkan, pitkäkestoisen, mutta samalla hellävaraisen ihokarvanpoiston. Tämä on totta, sillä kun tätä käyttää suihkussa märällä iholla, niin se ei satu yhtään siinä määrin kuin pelkäsin. Toisaalta aiemmat rääkkäykset ovat varmasti vaikuttaneet sen verran, ettei tämä nyt vahaliuskoihin verrattuna tunnu missään. 

Harjasosa  kuorii ihoa poistaen kuolleet ihosolut ihon pinnalta ja auttaa estämällä ihokarvojen sisäänpäin kasvamista. Parhaiten tämä onnistuu, kun kosteuttaa ihoa ja käyttää suihkugeeliä.

Epilointipäässä on pinsettejä 40 ja ne pääsevät entistä lähemmäksi ihoa ja tarttuvat myös hennompiinkin ihokarvoihin. Tässä vain oli minulla vaikeuksia, sillä omia ihokarvoja olisi varmaankin pitänyt kasvatella hiukan, ennenkuin tämän koneen surauttaa käyttöön. Karvan pituus pitäisi olla 2-5 mm. Kohdevalo myös auttaa epilaattoria käytettäessä, joten näet mistä kannattaa vielä ajaa.

 Liikuta laitetta pyörivin liikkein, jotta se löytää kaikki poistettavat karvat. Liikaa ei saa painaa, mutta kyllä koneella täytyy painetta myös olla, jotta sillä ei vain silittele sääriä. Lisäksi laitteella on kaksi eri toimintanopeutta, joten voi valita, mennäänkö vauhdikkaasti vaiko rauhallisesti, herkkyyden mukaan.

 Ajelun jälkeen sääret hiukan punoittivat, mutta hyvin pian iho rauhoittui. Iho muistaa kyllä ja tottuu pikkuhiljaa epilointiin. Kosteusvoide ja tuo aloe vera-nystyillä  varustettu kosteuttava epilointipää auttaa,  mikäli iho kovin herkistyy. 

Puolitoista viikkoa on kulunut ja nyt vasta alkaa ensimmäistet  ihokarvat ilmaantua säärille. Ihokarvoja alkaa vähitellen kasvaa takaisin, hennompana ja harvempana ja karvankasvu pikkuhiljaa vähenee. 

Herkemmille intiimialueilla kannattaa käyttää ensin bikinitrimmeriä ja kainaloiden ihon suhteen totutella pikkuhiljaa epilointiin. Ihaninta tässä on se, ettei iho onneksi ärtynyt lainkaan tai punaisuutta saati näppyjä ilmaantunut.

Pedikyyripää on kyllä taivaan lahja niille, joilla kovettumia tulee helposti jalkoihin. Kesällä ilman sukkia kulkiessa niitä tahtoo ilmaantua helpommin, mutta nyt tämä laite helpottaa elämää myös kovettumien suhteen. Jalkaraspia käytetään 2-3 sekuntia kevyesti painaen kovettuman kohdalla ja tarkistetaan iho. Sen jälkeen toistetaan, kunnes ollaan  tyytyväisiä tulokseen. Pedikyyripäätä käytettäessä on syytä muistaa, että ihon tulee olla kuiva.


Minusta on helpotus, ettei esimerkiksi viikon matkalle lähtiessä tarvitse huolehtia enää sheivaamisesta, kun homma on hoidettu ennen matkaa. Hinta Remington 7-in-1-epilaattorille on 99,95 e ja sillä on kahden vuoden takuu.


Siiri-neitikin assarina ilmaantui tarkistamaan tilannetta. No, onneksi hänellä ei ole tätä ihmisten ihokarva-ongelmaa, saa olla niin karvainen kuin kuuluukin olla.

Tuote on saatu blogin kautta

8 Comments

 • Mysterious M

  Minullakin oli samaisia kokemuksia epilaattorista, mutta se taisi olla sellainen kuivalle iholle tarkoitettu. Tätä käytetään märkänä ja ei kyllä tuntunut miltään. Mulla kyllä on korkea kipukynnys, mutta silti. Jälki oli niin siistiä, että tästä en hevin luovu:)

 • Heli-Hannele /Beach house kitchen

  Täällä epilaattorin käyttäjä jo vuodesta 1995(!) asti ja enpä ole muita keinoja sen koommin kokeillut. Kun vaan sen alku(vuosien) kivun kestää, niin karvan kasvu hidastuu ja itse karva ohenee. Kohta on oman jo 7 vuotta palvelleen laitteen uusinnan aika, täytyy tämä tsekata ehdottomasti, kun tuossa on se jalkahoitoraspikin mukana!

 • Tiia K

  Eikö oikeasti nippaa, mä pelkään noita! On niin kauheat jouheat, että höylällä aina vaan, mutta onhan se höylääminen yltiörasittavaa. Joten ties vaikka jonain päivänä minäkin rohkenen tarttua kyseisenlaiseen härpäkkeeseen.

  Ihanaa päivää M<3

 • Mia / Beauty Highlights

  Mä en ole vuosiin kokeillut epilaattoria, koska se muistikuva siitä tuskasta, mitä sen käyttö toi, ei ole vielä tarpeeksi haalistunut 😀 Mutta ehkä joku päivä uskallan antaa sille vielä uuden mahdollisuuden. Onhan ne laitteet tässä kehittyneetkin 😉

 • Mysterious M

  No siellähän on oikein pro!:D Niin kauan jos kestää, niin tämä varmaan saman ja kaksi vuotta takuita ja jos rekisteröityy Remingtonin sivulle saa vielä kolmannen.
  Totta tuo, että siihen kipuun tottuu, mutta tällä se ei oikeastaan satu, koska iho pitää olla märkä ja sitten vielä kannattaa enyttää ihoa. Aluksi tein niin, mutta sitten vain kastelin ja ajelin. Ihanan helpottunut olo, kun ei tarvi sen höylän kanssa heilua:)

 • Mysterious M

  Ymmärrän, sillä minuakin hirvitti! Mutta tämä ei ole paha, tuskin lopussa huomasin mitään nipistelyä, mutta toki me ollaan erilaisia. Helpompi homma hoitaa tällä vekottimella ja kyllä mä nyt tän nimeen vannon ja höylääminen jää unohlaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *