Lifestyle

Mies testaa rajojani

Hei hulinaa. Nyt on ollut sellainen vauhtiviikko, että en moista muista. Mies päätti testata minua oikein kunnolla ja järjesti ohjelmaa, jotta rouvalla ei ole napinoita siitä, että ei olisi mitään ennätetty yhdessä tehdä. Tähän sopisi hyvin biisin sanat:
” Eilen oltiin Mikkelissä, huomenna en muista missä….” No, oikeastaan Mikkelissähän me oltiin jo tiistaina, mutta siitähän teinkin jo yhden jutun ja sen voi katsoa täältä.


Aamun vasta sarastaessa, hyppäsimme keksiviikkona lautalle ja suuntasimme päiväreissulle kohti Tallinnaa.  Aurinko paistoi ja vaikka jalat hieman tuntuivat raskailta edellisen päivän messumaratonista, niin mieli oli silti virkeä.


Tallinnan keskustan liepeillä tuli pyörittyä ja istuskeltua ja syötyä hyvin. Ostoksia emme tehneet, sillä sieltä ei nyt löytynyt mitään kivaa ostettavaa. Sää oli kaunis, joten kivahan siellä oli viettää aikaa ja hyvänen aika, siellä paistoi aurinko.

Rotermannin aukiolle oli valmistunut tyylikkäitä korkeita taloja, sitten viime reissun, joten tästä alueesta tulee kyllä todella kiva ja trendikäs, kunhan se on kokonaan valmis.


Illalla kotiin rantauduttuamme, olimme kieltämättä aika poikki. Jalat kahden päivän tarpomisesta raskaat kuin tukit ja nukkuminenkin oli ollut hiukan heikkoa, mutta vielä oli edessä Helsinki-päivä. Olimme varanneet hotelli Presidentistä huoneen yöksi ja torstaina iltäpäivällä kutsu kävi sinne.

Aamulla oli pakko tarttua Biozellin syväpuhdistavaan shampooseen, sillä hiuksiin olin suihkinut kaikenlaisia tuotteita, jotta kampaus kestäisi tiukan aikataulun. Tällä tuotteella lähtee hiukset todella puhtaiksi ja sen jälkeen on hyvä laittaa kunnon tehonaamio vaikuttamaan. Hiukset tulevat kyllä ihanan pehmoiseksi, joten ilmankos  Evon tehonaamio on käytetty melkein loppuun.

Minusta on kiva kuoria ihoa suihkussa, joten otin täsmätuotteeksi Exuviancen Body polish mask kuorinnan lähinnä säärille ja käsivarsille. Kasvot kuorin paikoittain tutulla Bioeffect kuorinnalla ja silmien ympärille laitoin Bioeffect naamiolaput, hiukan freesaamaan turvonneita ja väsähtäneitä silmienympäryksiä. Tuotteesta kirjoittelinkin tässä  postauksessa. Kasvoille levitin Clarinsin kosteuttavan naamion ja torkuin hetken nautiskellen ja keräten voimia tulevalle päivälle. 

Presidentti hotellin Sisu aiheella sisustettu huone oli meille tarjolla ja näitä suomalaisuutta korostavia huoneita olenkin esitellyt tässä postauksessa. 

Mukavaa oli yöpyä tässä Helsingin sydämessä sijaitsevassa hotellissa. Teimme vähän shoppailuja kaupungilla ja päädyimme illallistamaan myös hotellilla. Ruoka oli hyvää, mutta tuntui hassulta, että meitä oli vain muutama ruokailija paikalla. Tuo ravintola oli varmaankin tarkoitettu vain hotellin asiakkaille, joten ruokailutilan miljöö ei innosta ketään kadulta sisälle poikkeamaan illalliselle. Ruokailu tapahtui kolmannessa kerroksessa, joten ei sinne kukaan eksymäänkään pääse kadulta. 


Oli ihana pujahtaa kivan päivän päätteeksi sänkyyn, mutta sitä ennen oli syytä levitellä korjaavaa seerumia, Estee Lauder Advanced Night Repair tippoja kasvoille. Korjausta tässä vaiheessa tarvittiinkin, sillä kyllä tässä iässä huonosti nukutut yöt ja aktiiviset päivät, näkyvät kasvoilla. 

Seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja sitä suositellaan käytetäväksi kuuriluontoisesti joka yö ennen yövoidetta. Seerumi tehostaa yöaikana tapahtuvaa luonnollista uudistumisprosessia innovatiivisen, ihoa kokonaisvaltaisesti  korjaavan teknologian avulla.Tykästyin tämän koostumukseen ja näin kesällä en tarvitse välttämättä tämän päälle mitään erillistä voidetta, talvella asia on sitten toinen.

Mies siis todellakin testasi rajojani, kun aikataulutti kaikki samalle viikolle. Samaan syssyyn siksi, että huomenna suuntaamme auton kohti Pohjois-Karjalaa ja Kolia,  joten eipä noita päiviä olisi ollut liikaa tarjolla. Kolilla huilimme ja nautimme aikatauluttomasta ajasta ja toivottavasti kivasta säästä.

Tuotteet lehdistönäytteitä
Hotelliyöpyminen sponsored

4 Comments

 • Tiia K

  Ihan mahtava vauhtiviikko ja täällä hieman samaa ilmassa eli ystävien treffaamista kovastikin ja ihan tuota pikaa porhallan kissabloggaajien tapaamiseen, jei.

  Mieletön tuo Sisu-huone. Edelleen harmittaa, etten vaan ymmärtänyt tulla paikalle silloin, mutta tosiaan en saanut koskaan virallista kutsua vain ennakon, niin ei suomalainen kehdannut kato änkeä.

  Ihanaa viikkistä <3

 • Mysterious M

  Juu, noinhan se pitää ajatella ja hyvää liikuntaa tuli. Harmi, ettei tajuttu laittaa askelmittaria päälle:) Mutta joskus ajanpuute saattaa sysätä kaiken samalle viikolle ja tulee vähän kiire. Mutta mukavaa oli:)
  Ihanaa sunnuntaita!

 • Mysterious M

  Joskus vaan sattuu, että kaikki pakkaantuu samalle viikolle:) No, mies kyllä kiusoitteli mun kestävyyttä, mutta hyvin jaksoin ja aika tässä olis loppunut, koska lähdimme Kolillekin:)
  Tuo Sisu oli kyllä viihtyisä. Harmi, ettet silloin päässyt tulemaan, mut ens kerralla sitten:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *