Lifestyle

Elisabeth Arden ihanuuksia ja ommeltu maximekko


Kesällä tulee joskus uhkarohkeasti oleiltua auringossa ilman aurinkolaseja, jotta ei tulisi ikävästi rajoja aurinkolasien kohdalle. Tai se aurinko alkaa yllättäen paistamaan ja aurinkolasit ovat juuri siellä toisen kassin pohjalla. Silmienympäryksien herkkä iho joutuu muutenkin koville, joten siihen vielä lisäksi auringonsäteitä, ei tiedä hyvää.

 Harvemmissa silmienympärystuotteissa on aurinkosuojaa, tai suoja on niin vähäinen, ettei se etelän lämmössä auta. Omat silmäni vuotavat niin herkästi, jotta niille ei voi edes kuvitella laittavansa tavallisia, kasvoille tarkoitettuja aurinkosuojia. 


Kroatiassa ollessamme, avasin Elisabeth Ardenin Advanced Ceramide Capsules purkin, jossa pienissä kapseleissa on silmänympärysseerumia. Nämä kapselit sisältävät ainesosia, jotka lupaavat kiinteyttää, poistaa turvotusta, auttavat tummiin silmienalusiin ja saavat ihon silmien ympärillä näyttämään kirkkaammalta ja jopa nuorekkaammalta. 

Tämä yksittäisiin kultaisiin kapseleihin pakattu Daily Youth Restoring Eye seerumi sisältää tärkeitä keramideja, mutta ei sisällä säilöntäaineita, on tuoksuton ja kohdistettu buustaamaan juuri silmienympäryksien herkkää ja ohutta ihoa. 

Pieni kapseli on todella riittoisa ja pientä nipukkaa kahdesti kääntämällä saa kapselin auki ja seerumin sormenpäille ja siitä silmienympärysiholle taputellen levitettäväksi. Seerumi tuntuu öljymäiseltä, mutta se imeytyy hyvin ihoon hetkessä. 

Silmieni ympärillä oleva iho on ollut viime aikoina hiukan kuiva, johtuen ilmeisesti reissussa olleiden, turhan tuhtien puhdistustuotteiden kuivattamisesta, joten tämä seerumi on toiminut rauhoittajana ja korjaajana. Kapselin seerumia on sen verran reilusti, että olen usein antanut myös tyttärelle loput kapselin sisällyksestä laitettavaksi silmien ympärille, sillä hänkin on kärsinyt myös samoista vaivoista kuin minä ja hyvin on kosteuttanut hänenkin ihonsa. Toisaalta kohta 17 vuotias ei ihan näitä seerumeita tarvitse vielä, mutta ei se ole haittaakaan tehnyt.

Muutaman viikon käytön jälkeen tytär totesi aamiasipöydässä minulle, ettei minulla kovin noita ryppyjä ole silmien ympärillä, joten kyllä se tehokosteutus ja buustaus on tehnyt hyvää. No, kyllä niitä ryppyjä löytyy, mutta aina ne kosteutusta saadessaan vaikuttavat pomppaavan kasvoista vähemmän esille. 

 


Elisabeth Arden tunnetaan varmasti parhaiten tästä Eight Hour Cream tuotteestaan, joka on monipuolinen ”kaikenpaikan” voide. Sitä kun voi laittaa vaikka mihin tarkoitukseen; rohtuneisiin huuliin, hyttysten puremiin, kuivuneet kynsinauhat tai muuten kuiva iho. Voipa sillä laittaa vaikka kulmat kuntoon ja hiukan voi sipaista kiiltoa poskipäille.

Eight Hour voide on ollut minulla käytössä jo vuosia sitten, joten nyt kun sain putkilon käsiini, mietin, että kuinka en tätä ollut muistanut aikaisemmin hankkia ja kuinka olin tullut toimeen ilman sitä. Se on kyllä sujahtanut kesälomalla joka matkalle mukaan ja ollut käytössä jopa allergian aiheuttamiin näppyihin. 

 

Elisabeth Arden ja klassinen punainen huulipuna, Beautiful Color Moisturizing Lipstick. Hoitava ja kosteuttava huulipuna, joka kestää huulilla pitkään. Red Door Red on niin ihanan punainen ja niin oma sävy, että innoissani tätä käytin varsinkin tuolla Kroatiassa ja kulki se mukana myös hotellimatkalla täällä kotosallakin. Minusta tämä punainen sopi niin hyvin vielä tuon ompelemani maximekon kanssa, koska se on yhtä räväkkä. Tätä hylsyä kyllä mielellään esittelee.


Päivää ennen Kroatian reissua minulla oli vielä tämä kangas lattialla levitettynä ja pohdin kuumeisesti, että millaisen mekon siitä ompelisin. Ihanan vilvoittava viskoosi suorastaan huusi haluavansa maximekoksi, joten sellainen siitä oli ommeltava. Uhkeat kuviot vaativat yksinkertaisen mallin ja myös nopeasti toteutettavan.

Suora kappale ja edessä yksi sauma, joka jää polven yläpuolelta auki ja muuttuu halkioksi. Kuminauhakuja rinnan yläpuolelle ja alapuolelle. Suorat kaitaleet hihoiksi, joissa alareuna päärmätään ja yläreunaan tehdään nauhakuja kuminauhalle. Kiinnitetään ompelemalla muutamalla sentillä kainaloiden kohdalta kiinni itse mekkoon. Siinäpä se ja kerkesi hyvin vielä matkalaukkuunkin.

Kuuman päivän jälkeen oli taivaallisen vilpoisa kulkea tämä päällä. Jos kyllästyy liehuviin hihoihin, niin ne on helppo poistaa ja mekosta kuoriutuu pelkkä olkaimeton, simppeli mekko.

Tuotteet pr-näytteitä

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *