Kosmetiikka

Back to the Roots – tuotteet hiuksille

Välillä kaiken kiireen keskellä, on hyvä pysähtyä ja ottaa hieman aikaa – palata juurille. Kyse on tietysti koko kehosta ja sen hyvinvoinnista. Vartaloa on syytä kuoria, pestä ja kosteuttaa. Hieronta silloin tällöin auttaa rentoutumaan ja laukaisee lihasjännitystä. 

Samaa huolenpitoa kaipaavat myös hiuksesi ja hiuspohjasi. Tätä tulee harvemmin pohdittua ja yleensä vasta silloin, kun hiuspohja alkaa reagoida, kutista ja hilseillä. Pahimmillaan hiuspohja oireilee hiustenlähdöllä, mutta tämä vaatii sitten jo lääkärillä käyntiä.

Joskus riittää pelkästään hiuspohjan virkistäminen ja hemmottelu, yleensähän se on vain pesu, hoitoaine ja muotoilutuote sekä hiuskiinne. Ei tässä ole todellakaan tullut paneuduttua hiuspohjaan, kun se ei ole pahemmin oireillut. Perheen muut jäsenet ovat kyllä ajoittain oireilleet kutiavalla hiuspohjalla ja jopa hiustenlähdöllä. Syynä on varmaankin ollut murrosikä, stressi tai allergiat. Kun ongelmia tulee, on hyvä, että löytyisi hiustuotteita, joilla ongelmat saisi kuriin.

Back to the Roots

Kotimainen Back to the Roots – hiustuotesarja on kehitelty juuri näihin hiuspohjan ongelmiin, tasapainottamaan, hoitamaan ja ylläpitämään hiuspohjan hyvinvointia. Palataan siis juurille, sieltä se kaikki alkaa ja hoidetaan se ensin kuntoon, näin edesautetaan hiuksia voimaan hyvin ja kasvamaan terveiksi, hemmottelua unohtamatta. Unisex-tuotesarja on kehitelty käyttäen hyväksi luonnon rohtoja, yrttejä sekä aromaterapeuttisia tuoksuja.

Shampoo


Tasapainottava Clarifying shampoo, puhdistaa hiuspohjan ja toimintaa tasapainottava shampoo sisältää virkistävää ja viilentävää mentolia. Ehkäisee hilseen muodotumista ja vähentää hiuspohjan ärsytystä. Tuoksuu rosmariinilta.

Kuoriva ja kosteuttava Exfoliating shampoo pesee hellävaraisesti sisältäen luomuriisirakeita ja maitohappoa, jotka kuorivat hiuspohjaa. Sopii hyvin myös hilseilevälle hiuspohjalle. Tuoksuu bergamontille. Tästä tuli oma suosikkini mökkimatkalla.

Rauhoittava Balancing shampoo sisältää hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttavaa herneproteiinia ja luonnon betaiinia. Tasapainottaa hiuspohjaa ja hillitsee kutinaa. Sopii hyvin kuivalle ja herkälle hiuspohjalle. Tuoksuu laventelille. 

Shampoo olisi ollut oiva apu muutama vuosi sitten, kun sävytin kampaajalla hiukseni ruskeaksi ja sain sellaisen allergiareaktion, että tuntui kuin päänahka olisi ollut tulessa. Allergialääkkeet auttoivat, mutta eihän ne heti vaikuttaneet. Ruskeatukkaisuus jäi siihen kokeiluun, sillä ilmeisesti en kestänyt jotakin värin ainesosaa. Koskaan punaisesta väristä en ole mitään reaktiota saanut, joten sen oli pakko johtua jostakin allergiasta. 

Hoitoaine


Sarjaan kuuluu  tietysti myös hoitotuotteet, joista tämä kosteuttava hoitovoide Nourishing Scalp cream, sisältää glyseriiniä, luonnon betaiinia sekä hoitavia ja kosteuttavia öljyjä. Rauhoittavana tuoksuna laventeli. Tuote hierotaan pyyhekuiviin hiuksiin ja päänahkaan ja sitä ei huuhdella pois.

Stimulating Conditioner on hiuksia ja hiuspohjaa elvyttävä hoitoaine. Kosteuttaa hiuspohjaa ja ylläpitää hiusten hyvinvointia. Mentoli virkistää hiuspohjaa ja antaa raikkaan tuoksun. Poistaa myös sähköisyyttä, lisäksi tämän voi laittaa tehohoitona, joilloin se levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 20-30 minuuttia. Normaalisti pidä muutama minuutti ja huuhtele huolellisesti. Tämä oli minun suosikkini hoitoaineista. 

Revitalizing Hair Tonic, virkistävä teepuuöljyä sisältävä hiusvesi ylläpitää hiusten hyvinvointia sisältäen rauhoittavaa aloe veraa, glyseriiniä, jotka myös kosteuttavat ja mentoli stimuloi ja viilentää. Tuoksuu teepuuöljyltä. Tarpeen mukaan kosteisiin hiuksiin, älä huuhtele. 

Hiustuotteiden tuoksu on aika vahva, näissä kaikissa, mutta sitä ei kannata säkähtää, sillä hiuksiin se ei jää niin voimakkaana tuoksumaan. Näitä kannattaa käyttää myös hieroen kunnolla päänahkaa, jolloin tuoksumaailma auttaa rentoutumaan ja hiustenpesusta saa ihanan spa-tunnelman kylpyhuoneeseen. 

Varsinkin tuon kuorivan shampoon ja kosteuttavan hoitoaineen jälkeen hiukset olivat ihanan pehmoiset ja tuntuivat todella puhtailta. 


Kotimaisuus, luonnonyritit ja rohdot. Tuotteiden tyylikäs ja yksinkertainen ulkomuoto. Mikäs olisi sen parempi kuin yrteille tuoksuvat hiuspohjan tuotteet ja mökkimiljöö. Näitä kuvia katselen ja muistelen kaiholla noita ihania maisemia ja hiustuotteita käyttäen voin palauttaa ne aina mieleeni.

Hiustuotteet pr-näytteitä

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *