Ihonhoito

Clarins Hydra-Essentiel ihon kosteuttamiseen


Suomen luontoon liitetään yleensä järvet ja niitä riittää, joten veden loppumista ei tarvitse pelätä.  Suomen puhtaista vesistä voi nauttia tauteja pelkäämättä.  Näitä asioita ei aina tule muistaneeksi täällä asuessa, mutta ne korostuu, kun on matkalla ulkomailla.

 Moni huokaa siitä ilosta, että vettä voi juoda suoraan kraanasta, kun palaa kotiin. Usein se onkin se rasittavin juttu, ostella niitä juomapulloja ja raahata niitä raskaita pulloja mukanaan.

Kuiva iho – onko vedestä apua?


Vedellä ei ole vain juomisen ja ihmisen elintoimintojen ylläpidollinen merkitys, vaan se auttaa myös ihonhoitoon, ihon kauneuteen. Mikäli iho on raikas, kuulas ja hyvinvoiva, on se myös kosteutettu. 

Kyllä tässä aikuinen nainen on tullut huomanneeksi, miten iho alkaa kuivahtamaan, riippuen tietysti ihotyypistäkin, mutta oma herkistynyt iho on nykyisin kuiva, mikä ennen kiilteli sekaihona. Myös meidän armollinen sää vaikuttaa kaikkine viimoineen ja pakkasineen ja joskus harvoin myös armas aurinko, ihon kuivamiseen ja kuntoon.

Välillä olen ihoni kanssa ihan pulassa, koska se kuivuus näkyy minulla ihon punoituksena ja tuntuu kiristävältä. Olen kyllä lisännyt veden juomista, mutta ihan pelkällä veden juomisella ei tässä tilanteessa pärjää. 


Clarins on tutkinut ilmaston vaikutusta ihoon ja tarkastellut päivittäisten lämpötilamuutosten vaikutusta ihon kuntoon ja todennut, että ne heikentävät kosteudensitomiskykyä. Clarins otti itulehti-nimisestä kasvista saatavaa kosteuttavaa kasviuutetta ja yhdisti sen anti-pollution-yhdisteeseen. Itulehti on kasvi, jonka paksut lehdet ovat täynnä vettä. Siitä saatava uute auttaa palauttamaan ihon kosteudensitomiskykyä.

Aina se ei ole säästä kiinni, sillä iho altistuu lämpötilan ja kosteuden muutoksiin aina kun siirrymme sisältä ulos, bussiin, ilmastoituun metroon. Mitä voikaan tässä sanoa, kun on tullut mentyä lenkiltä suoraan saunaan, pakkasilmasta. Iho kohtaa näitä shokkeja päivittäin ainakin 17, me saunaihimset saatamme aiheuttaa muutaman lisää.

Jokaisella iholla on eri tarpeet ja ilmasto asettaa myös omat vaatimuksensa. Intensive Moisture Quenching Bi-Phase Seerumi on pullossa yhtä ohutta kuin vesi. Muutama tippa tehohoitoa lämmitetään kämmenten välissä ja painellaan iholle, jonka jälkeen päälle voi laittaa vielä hoitovoiteen. Tämä auttaa välittömästi kuivuuden tunteeseen ja helpottaa oloa ihon kiristäessä. Myös juonteet pehmenevät kosteutuksen ansiosta. Sopii myös miehille, joten ulkoisesti tyylikäs unisex-pullo ei nolostuta eikä miehen tarvitse arkailla tämän asian suhteen.  Toimi hyvin myös nuoren iholla kosteuttajana. Miltei tuoksuton.

Silky Cream on jo nimensäkin mukaan silkkinen ja ravitseva kuivan ihon hoitovoide, joka sulaa ihoon ja tämän jälkeen iho tuntuu todella kosteutetulta ja pehmoiselta.  Seerumin jälkeen käytettynä saa tehokosteutuksen, mutta itse käytin tätä vain öisin ja päivällä tuota seerumia aurinkosuojan alla. Toimi hyvin kesällä Kolin matkalla, mutta syksyn tullen luulen, että nämä yhdessä sekä yöllä että päivällä pitävät ihon kosteana. Nuorempi tytär kyllä innostui näihin sen verran, että liekö näitä enää omassa laatikossani näen. Tämän voiteen tuoksu oli kyllä ihanan Clarinsmainen, sellainen, jota mielellään nuuhkii.

Tuotteet pr-näytteitä

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *