Lifestyle

Kosmetiikkaa, viiniä ja suklaata

Kosmetiikkaa esittelyssä, viinitasting ja Viinilinnan syntymäpäivät sekä suklaakoulu. Mennyt viikko oli huikean tapahtumarikas ja jokaiselle päivälle oli jotakin ohjelmaa työpäivän jälkeen. En nyt ihan näin tiivistä viikkoa olisi toivonut, mutta huomasin sen vasta, kun viikko alkoi hahmottua kalenteriin. 


Olin maanantaille varannut ajan kampaajalle ja se oli pakko saada sopimaan aikatauluun. Hiukset olivat kasvaneet aivan liian pitkiksi ja viimeiset viikot olen kulkenut hiukset nutturalla. Nyt sain uuden sävyn ja hiukan hiukset lyhenivät. Himpun verran on jäljellä permistä, joten kitkutetaan nyt hetki vielä, ennenkuin hermostun ja täräytän taas uudet kiharat.

Tiistaina oli esittelyvuorossa Urban Veda ayurvedaan perustuva uusi ihonhoitotuotesarja. Ayerveda juontaa juurensa 500 vuoden takaa ja perustuu kasvien hoitavien ominasuuksien hyödyntämiseen. 

Keskiviikkona tapasin pitkästä aikaa blogiystävä Sarin ja hänen kanssaan riensimme Viinilinnan syntymäpäiville. Viinilinna täytti 1 vuotta ja tarjosi hieman kuplivaa sekä puna-ja valkoviinitastingin.

Hauskat poika- ja tyttöviinit olivat espanjalaisen viinitarhan tuotoksia. Mies viljelee viinit ja nainen kuvittaa etiketit. Punaviinit löytyvät poikaetiketin takaa ja valkoviinit tyttöetiketin takaa. Alkon tilausvalikoimassa.

Torstaina syvennyimme suklaan valmistamisen saloihin Fazerin suklaakoulussa työkavereiden kanssa. Mielenkiintoista tietoa, vaikka meillä oli kyllä mielessä hieman toisenlainen ajatus meistä ja suklaasta. Jokainen odotti vesi kielellä suklaan herkuttelua, mutta me saimmekin tunnin luennon suklaan matkasta viljelmiltä kaupan hyllylle. Antoisaa tietoa, mutta ehkei sitä mitä odotimme.

Hiukan oli pupussa kokoa ja en kyllä käy arvaamaan, kuinka monta mignon munaa tuohon askarteluun on käytetty.

Paikan päällä saimme tehdä makutestin näiden suklaanpalojen kera ja hieman ihmetytti, että viimeisinä maistiaisina oli kitkerät raakasuklaat, joita jokainen irvisteli ja sylki suustaan pois. En ihan ymmärtänyt tätä ideaa, sillä siitä jäi sellainen maku suuhun, että ei kiitos suklaata, jos se tältä maistuu. Itse olisin aloittanut niistä kitkeristä ja siirtynyt sitten noihin pehmeän ja herkullisen makuisiin suklaisiin, mutta ehkä tässä oli joku jippo, jota emme ymmärtäneet.

Näin vilkkaan viikon jälkeen alkoi sitten kurja tunne aamusella kurkussa ja pelkään pahoin, että flunssa väijyy tuolla iskeäkseen kunnolla kiinni. Taistelen kyllä kaikin voimin vastaan, mutta yleensä minä häviän, valitettavasti. 

6 Comments

 • Jonna H.

  Mä en voi sietää raakasuklaata enkä myös tummia, musta ne ei maistu suklaalle, kitkerälle vaan. Ainoa raaka-suklaa josta aidosti tykkään Puhdistamon raakasuklaat, ne on yummy, varsinkin appelsiini ja vanilja. :p Ei yhtään kitkeriä.

 • Tiia K

  Vauhdikasta on piisannut. Välillä himoittaa valkosuklaa, välillä maitosuklaa, mutta ei tummasuklaa, raakasuklaakin njaah… Upea kuva Sarista ja susta <3

  Kivaa viikkistä M <3

 • Mysterious M

  Olen yrittänyt opetela syömään raakasuklaata, jos se ei himottaisi niin paljoa:) Mutta nämä raakasuklaat eivät oikeasti olleet tarkoitettu niin syötäväksi, vaan makusteltaviksi, jotta tiedämme, mistä se suklaa on peräisin. Mutta olisi se järjestys voinut olla fiksumpi, jotta ei olisi jäänyt paha maku suuhun.

 • Mysterious M

  Taisi olla liikaa, näin työläiselle:) Suklaa tekee hyvää, kun ei syö sitä liikaa!:) Kiitos, kuva on otettu riittävän kaukaa ja ylhäältä, kuten olette Maijun kanssa opettaneet:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *