Kosmetiikka

Max Factor ja vinkit syksyn meikkiin


Syksyn saapuminen tietää tietysti uutuuksia kosmetiikkarintamalla. Näin kosmetiikasta bloggaajalle tämä on tietysti mielenkiintoista ja jännittävää aikaa, sillä odotan aina innolla, millaiseen suuntaan kosmetiikkateollisuus meitä ohjaa. Onneksi tuntuu syksy näiden värien suhteen olevan  maltillinen ja kaunis, vaikka sininen jollain tapaa onkin voimakkaasti tulemassa esille. Hiukan vierastan sinistä, vaikkei minulla väriä kohtaan mitään olekaan. Taitaa olla tottumuskysymys vai sainko aikanani siitä liikaa, kun ripsiväri oli aina sininen ja musta kammoksutti. No, nyt taitaa sitten olla toisinpäin.

Max Factor tuo minulle aina nostalgisia fiiliksiä, sillä vuosia sitten tuolla rapakon takana asuessani, tuli näitä merkin tuotteita hankittua, melkein jokaisella ostosreissulla jotakin. Max Factor ei siellä silloin ollut mitenkään arvostettu vaan edullisempien meikkien joukossa niitä myytiin. Siksi niitä varmasti hamstrasinkin, koska olivat ne tietysti suomessa kalliimpia ja kaikkia tuotteita ei tietysti edes suomesta olisi saanutkaan. 

Viime vuosien aikana Max Factor on kyllä kirinyt ihan tasolle, josta voisi sanoa, ettei hassumpaa. Yllätyin positiivisesti näiden testaamieni meikkien suhteen, kuinka hyvin ne toimivat ja ennen kaikkea kestivät, myös haasteellisemmatkin olosuhteet ja se on meidän sääoloissa aina iso plussa. Hinta on kuitenkin pysynyt ihan kohtuudessa, joten näitä meikkejä on mahdollista hankkia tuntematta suurempia tunnontuskia.Mitä Max Factor tarjoaa meikkipohjaksi tänä syksynä?


Max Factorin Healthy Skin Harmony Miracle Foundation sisältää aurinkosuojan SPF 20, värisävynä on warm almond. Meikkivoide on pakattu pumppupulloon, jonka saa myös lukittua kiinni, sillä meikkivoide on todella juoksevaa ja ohutta. Yksi pumppaus ja voidetta riittää levitettäväksi koko kasvojen iholle. Ihanan ohut tuote myös peittää yllättävän hyvin noita pieniä couperosan kohtia. Pieniä nykyisin ja tähän olen helpotusta saanut yhdestä uudesta ihonhoitomuodosta, josta tulen postaamaan tällä viikolla enemmän. Vitsit, että olen ollut tyytyväinen.

Meikkivoiteen päälle en laita edes puuteria, sillä se ei käy kiiltelemään ihollani, ihme kyllä. Pysyvyys yllätti minut, sillä näin ohut suorastaan epäilytti, mutta totta se oli. Illalla iho näytti vielä hyvältä, joten melkein harmitti pestä sitä pois.  Sävyjä muuten löytyy aikamoinen määrä ja näin kalpealle iholle tuo warm almond oli todella luonnollinen ja kaunis sävy. Tytötkin kokeilivat tätä meikkivoidetta ja nuoriso tykästyi myös sekä sävyyn, että itse meikkivoiteeseen.


Max Factor luomille ja kulmille


Jos kesän kirmailit lähes saunapuhtaana, niin nyt on syytä keskittyä silmiin ja tehostaa niitä kauniilla ruusuisilla sävyillä. Max Factorin 20 roses Smokey Eye Drama Kit on 2-in-1 luomiväri ja kulmien värjäämiseen suunniteltu paletti.

Nämä sävyt ovat kyllä niin omia, että ilolla avasin tämän paletin ja testailin eri vaihtoehtoja. Vaaleanpunertava yhdessä tuon lilavioletin kanssa sopii asuun kuin asuun ja vaikka sävy on tuossa paletissa hieman enemmän punertava, sopii se minusta myös alarajauksiinkin.  Ruskeasta sitten sipaistaan kulmille väriä  ja jopa ilme kirkastuu.

Mitä uutta ripsille Max Factor?


Sitten onkin aika siirtyä ripsiväriin, mitä ilman en osaisi olla ja joka tekee melkein jokaisesta naisesta paremman näköisen, kuin että sen jättäisi laittamatta. Huvittavaa kyllä on tämä erilaisten ripsiväriharjojen kirjo. Miten kummallisia vekottimia ne keksiikään, milloin on pallopäätä, milloin ohutta melkein harjatonta ja sitten on mieletön hiusharjamainen pökkelö, millä pitäisi se ripsiväri taidokkaasti sinne ripsiin sutia. Jos vielä omaat hiukan huonon näön, niin jopas onkin taiteilemista, jotta se lopputulos on kaunis ja ripsiväri siellä missä sen pitää ollakin.

Max Factorin uudet ripsivärit Lash Crown, ovat hauskoja kruunupäitä ja tyylikkäitä ulkoisesti. Kun ripsiväriputelin avaa, tulee hetken hämmennys. Harja on hiukan erikoinen, sanoisinko, mutta sitä ei kannata säikähtää.

 Jokainen nainenhan haluaa pitkät, tuuheat ja mustat ripset, eikö? No, tässä uuden mallisessa harjassa on kaksi sarjaa harjaksia, jotka on erotettu värillisellä keskiosalla, joka pitää ripsiväriä pystyssä. Jokainen 135 harjaksesta sisältää kolme saraketta porrastettuja harjaksia, malli joka tarjoaa erinomaista tarkkuutta. Kulma-ja sisäripsiin saa täsmällisen ja tasaisen erotuksen, koska harjan erottuvassa kampaosassa on kaaria.

Ripsivärillä saa tuuheutta työntämällä ripsiväriä ripsien pohjaan pehmeiden harjaksien ansiosta. Värillinen ydin mahdollistaa ripsivärin harjaamisen vain haluttuihin kohtiin, eikä ole pelkoa, että väriä tulee kerrostettua liikaa.

Volyymia, pituutta ja tuuheutta näillä ripsiväreillä kyllä sain minäkin ja mikä mukavinta se ripsiväri piti ripset kauniisti kaarevina, mitä en yleensä saa toimimaan raskaiden silmäluomien takia. 

Mikä pysyvyys! Jes, tämä vedenkestävä oli niin hyvin pysyvä, että ei meinannut illalla poistettaessakaan lähteä, joten ei pelkoa valumisesta. Minun täytyy kyllä nyt hankkia kunnollinen poistoaine, koska jouduin hiukan taistelemaan saadakseni rispivärin pois. Mutta en valita, sillä nyt olen löytänyt sellaisen ripsarin, että voin olla luottavaisin mielin. 


Miten punataan huulet?


Huulipunat ovat minusta se tärkeä tekijä ripsivärin laittamisen ohella. Olet huoliteltu jo pelkästään näitä kahta käyttämällä. Huulikiillot eivät oikein ole koskaan teinivuosien jälkeen olleet minun juttu ja vähän mietin, kun nämä Max Factorin Honey Lacquerit tipahtivat laatikosta. Mutta eihän nämä olleetkaan huulikiiltoja vaan huulimaaleja, joissa yhdistyy kolme tärkeää tekijää:
  • huulivoiteen pehmentävä vaikutus
  • huulikiillon kiilto
  • huulipunan intensiivinen väri   

Tuntuvat huulipunalta, kiiltävät nätisti ja hoitavat huulia, mutta eivät ole niin tahmaisia kuin huulikiillot. Pysyvyys yllätti positiivisesti, mutta hiukan täytyi korjailla huulia syömisen jälkeen.

Kauniit värisävyt punaisesta pitävälle ja jopa minulla tuo vaalea väri näytti ihan mukiinmenevälle. Minä yleensä kun näytän nuden sävyissä ihan sairaalta, mutta tämä menetteli. Punainen on kyllä niin minun värini, että varmasti tulen käyttämään tätä usein.

Näillä Max Factorin meikeillä saa kivasti uutta ilmettä ja piristystä syksyyn.

Löytyikö näistä sinulle jotakin kiinnostavaa syksyä ajatellen?

Tuotteet pr-näytteitä

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *