Ihonhoito

Skin Renewal- iho kuntoon mikroneulauksella


Uskallan väittää, että jokainen nainen tavoittelee kaunista, tasaista ja kuulasta ihoa. Kosmetiikasta on apua ja monelle, kuten itsellenikin, olisi vaikeaa tulla toimeen ilman ihonhoitotuotteita. Liekö sitten iho täysin tottunut niihin vai mikä, mutta kyllä sen huomaa, kun joskus laiskuuttaan ei vain jaksa tehdä kaikkia rituaaleja ihon phdistuksen tai kosteutuksen suhteen ja heti alkaa näppyläblues tai ihoa kiristää.

Ihonhoitotuotteilla voi vaikuttaa vain tiettyyn asti ja jotta iho voisi hyvin, täytyy käydä myös kasvohoidoissa, jossa ihoa hoidetaan hiukan tehokkaimmilla tuotteilla kuin kotona. Kun kaikki keinot on käytetty, on aika siirtyä vieläkin tehokkaampaan ihohoitoon ja järeimpiin aseisiin.

 Joku jo kiiruhtaa tässä vaiheessa kirurgin pöydälle ja varmasti sieltä apua saakin, mutta minua kiinnosti kokeilla vielä suhteellisen lempeää vaikkakin hurjalta kuulostavaa ihonhoitoa, nimittäin SwissClinicin Skin Renewal mikroneulausta.

Sen verran utelias olin, vaikka olinkin saanut puolesta ja vastaan huudahduksia, ettei ikinä sellaista kidutusta kannata edes harkita, niin minua kuitenkin kiinnosti, että toimiiko se vai onko pelkkää hölynpölyä.

Mitä mikroneulaus on?


Mikroneulauksessa ihon pintakerros rikotaan todella pienillä 0,2 mm Skin Roller mikroneulauslaitteella, liikuttamalla laitetta eri suuntiin muutaman minuutin ajan. Neulauksen jälkeen päälle levitetään Rejuvenating seerumi aktivoimaan kollageenintuotantoa.

Skin Renewal auttaa ihon kuntoon, ryppyihin, juonteisiin ja arpiin kiinteyttäen ihoa, parantaen sen kimmoisuutta ja pienentäen laajentuneita ihohuokosia.

Skin Roller neulauslaitetta voidaan käyttää moneen eri iho-ongelman hoitoon, sillä se lisää kollageenintuotantoa ja parantaa verenkiertoa. Tämä on oiva mustapäiden poistoon ja anti-age hoitoon.

Rejuvenating seerumi on tehokas ja ihoa korjaava anti-aging seerumi, joka auttaa kollageenin tuotannossa ja kiihdyttää ihon luonnollista parantumista. Se sisältää beetaglukaania ja E-vitamiinia ja se stimuloi kehon valkosoluja immuunijärjestelmässä.


Paketin mukana tulee myös antiseptinen suihke, jota käytetään Skin Rollerin puhdistamiseen.

Minä olen rullaillut tällä nyt koko kesän aina viikko kerrallaan ja sitten viikko on ollut taukoa. Kerran tuli huuliherpes, joka kivasti aktivoituu tämmöisten juttujen äärellä, joten lopetin rullaamisen, kunnes rakkula oli täysin parantunut. Mikäli iholla on tulehtuneita finnejä tai näppylöitä, rullaamista ei suositella niillä kohdin.

 Matkoilla minulla tämä laite ei ollut mukana, sillä en halunnut altistaa ihoani millekään pöpölle. Matkoilla kun se on jo muutenkin mahdollista. Huvittaa, kun näimme kesän reisulla naisen istumassa bussissa ja hän käytti tätä rullaa siellä. En ihan ehkä tämmöisessä tilanteessa kävisi rullaamaan, mutta jokaisella olkoot omat tapansa. Tärkeää on kuitenkin pestä iho hyvin meikeistä ja pestä kädet ennenkuin aloitat rullaamisen ja seerumin laittamisen.


 Tämä ei satu, mutta se tuntuu aluksi ja varsinkin nenän ympäristöllä se pikkuisen kirpaisee, koska iho on minulla aina ollut siinä kohden herkin. Rullaamista tehdään joka suuntaan, jotta ihonpinta rikkoontuu. Tätä rullaamista ei tehdä voimalla, vaan kevyellä otteella, verta ei vuoda ja iho ei pahemmin punoita, meikäläiselläkään. Ihan ensimmäisellä kerralla iho oli hiukan arka, mutta seerumi rauhoitti sen nopeasti. Seerumin jälkeen ei tarvitse muuta laittaa.


Rullasin aina illalla, mikä on järkevin ajankohta, jotta iho saa levätä.  Vaihdoin varalta puhtaat tyynynliinat, jotta minimoin tulehdusvaaran, mutta taisin olla hiukan hysteerinen. Ei tämä ole lainkaan niin rajua, kuin miltä kuulostaa. Mutta kyseessä onkin kotihoitoon tarkoitettu neulausrulla, joten ammattilaisilla onkin sitten hiukan pitemmät neulaset käytössä. 

Oliko tästä hyötyä?


Kyllä oli, sillä ihoni on nyt silminnähden rauhoittunut ja punoitustakin on vain himpun verran nenällä, sillä sitä en niin uskaltanut rullata, jottei couperosa villiinny. Maltilla kannattaa aloittaa couperosalaiset, mutta ei se minulla kyllä huonoa tykännyt, joten lisäsin rullaamista aina vähitellen, jottei iho säikähdä. 

Muuten couperoosaa ei pahemmin enää poskilla ole ja en olisi tätä uskonut muuten, mutta tytär sen huomasi, että ero on todella suuri entiseen. Nyt kuljin kesällä pelkästään kevyen, hiukan sävyä antavan cc voiteen kosteuttamana ja meikkivoide on ollut melkein näihin päiviin unohduksissa. 

Kimmoisuudesta voisin sanoa, että ehkä siinä on tapahtunut pieni parannus, mutta minä olen jo niin iloinen, etteivät kasvot punoita, joten yksi asia kerrallaan. Aion rullailla tästä eteenpäinkin, ainoa harmitus on, ettei tuosta seerumista tiedä kuinka paljon sitä enää onkaan jäljellä, että milloin ne viimeiset tipat tulevat ulos. 

Antiseptinen suihke on kyllä loppunut, joten käytän nyt muuta tilalla. Roller kannattaa jossakin välissä tietysti pestä vaikka kuumalla vedellä, muutoin riittää suihkaus jokaisen rullaamiskerran jälkeen. 

Lämpimät suosittelut täältä, jos vaan yhtään kiinnostaa. Ehkä tästä vielä innostun käymään jossakin hoitolahoidossa neulattavana, jos tulokset ovat kotihoidossa jo näin hyviä, mitä ne ovatkaan sitten hoitolahoidoissa.

pr-näytteet

8 Comments

 • Tiia K

  Olen kuullut ja nähnyt, että näistä on suuresti hyötyä iholle. Itse en vaan uskalla ja hih mulla on joku taikausko, että ihon konkurssi iskee sitten vanhempana nopeammin, kun rullailee. Mutta tiedä häntä, tulokset mitä olen nähnyt toisilla, on ollut hämmästyttävän upeita. <3

 • Terhi/Puikolta pudonnut

  Toi vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta härveliltä! En oo vielä ite testannut, mutta oon vähän harkinnut,että vois kyllä testata. Mun iho on kans vähän haastava välillä, joten toi vois kyllä auttaa – jos pääsen yli siitä ajatuksessa,että siinä pistellään pienillä neuloilla 😀

 • Mysterious M

  Niin, ainahan voi olla että mistä vaan se konkurssi sitten tulee:) Mutta kun tämä on niin pientä, ettei se missään nimessä ihoa sillai pysyvästi vaurioita. Minusta tämä oli loistojuttu ja koska iho on parempi, niin miksikäs ei:)

 • Mysterious M

  Rohkaisen täältä, ettei se oikeastaan miltään neuloilta tunnu, jos ei hulluna paina ja sitähän ei saa tehdä. Aloita ensin todella hellästi ja sieltä mistä iho kestää eniten ja on paksuin ja sitten jatkat, niin minäkin tein ja nyt ei oikeesti tunnut missään:D

 • Mysterious M

  Siitä vaan rohkeasti. Ei ole niin paha, kuin miltä se kuulostaa ja iho mulla on kyllä nyt tosi hyvässä kunnossa:) Toki ne rypyt ei kyllä lähtenyt, tai sit mä en ole vaan huomannut:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *