Tuoksut

Scandal, Jean Paul Gaultierin tuoksu huumaa

Syksyn uutuutena Jean Paul Gaultier tuo hunajaisen ja makean, veriappelsiinin sekä patsulin vivahteilla höystetyn Scandaalin. Tuoksun, joka jää mieleen ja kietoo intensiivisyydellään ja eroottisuudellaan sinut mukaan tuoksuleikkiin.  Voi sielunsa silmillä nähdä ranskattaren, kuinkas muuten, kipittämällä mustat korot kopisten verkkosukissaan pitkin Pariisin lumoavia pikkukatuja, tuoksuen Jean Paul Gaultierin Scandaalilta ja mitä siitä seuraakaan…


Kun sain ensi kertaa tämän pullon käteeni, hämmästyin sen painoa. Ei ole mikään kevyt pullo, joka heitetään kassin pohjalle. Mutta kaunis muotoilu ja nuo korkissa olevat sääret ovat kyllä elegantti ja sopiva ja hiukan kujeileva design tälle pullolle.

Scandal tuoksun kaunis väri sopii tämän vuoden väriteemaan ja ei valittamista, sillä olenhan himoinnut kaikkea puuterinpunertavaa keväästä lähtien, tai ehkä hiukan kauemminkin.

Tuoksuna Scandal on hiukan voimakas, joten sen kanssa kannattaa olla varovainen. Tätä ei todellakaan suihkita yltiöpäisesti vaan kevyesti vain. Mutta tuoksu on sellainen naisellinen, makeahko ja mausteinen. Ehdottomasti vahvan ja itsenäisen  naisen tuoksu. Minä olen myyty, kunhan vain muistan olla suihkuttaessa maltillinen. Kestää todella pitkään myös iholla, joten pitkin iltaa tätä ei kannata lisätä.

Tämä on ehdottomasti iltaan ja juhlaan sopiva tuoksu, joka herättää kyllä huomion. Kun juhlakausi syksyn lopulla alkaa, tällä tuoksulla  voisi hyvin säväyttää ja vaikka  rullata sääriin ne seksikkäät mustat verkkosukat. 

Scandalista tuli itselleni heti mieleen amerikkalainen poliittinen draamasarja, jossa presidentin ja viestintäpäällikön Olivia Popen suhde leiskuu kiihkeänä. Uskon tämän tuoksun olevan kuin tehty juuri Olivialle, tai hänen tapaiselleen vahvalle, kauniille naiselle, joka ei kumartele edes presidenttiä. Seurasitko sinä muuten koskaan tätä sarjaa? 

Scandal on myynnissä Sokoksella, joten kannattaa käydä nuuhkimassa, jos tästä vaikka löytyisi uusi tuoksu sinulle tälle syksylle.

tuoksu pr-näyte

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *