Käsityöt

Bamboo Blend-langasta neuletakki ja hiusjuttuja

Mikä ihana tunne, kun saa suhteellisen kauan puikoilla olleen neuletyön onnellisesti päätökseen. Olin ostanut bambulangat tähän neuletakkiin jo keväällä ja aloitin tätä kesän korvilla neulomaan. Pinkki ja harmaa olivat jämäkeriä ja uutena tuo valkoinen ja beige Blend Bamboo langasta. Mallikuvio on tuttu monestakin neuleesta ja itsellänikin tätä on ollut aiemmin neuleena, mutta hiukan eri tyylisesti. 

 Neuletakki olisi tietysti sopinut vielä paremmin kesään, pitsinen kun on,  mutta kyllä tälle käyttöä on vielä syksylläkin. Pehmoinen bambu tuntuu kyllä ihanalta iholla ja suhteellisen lämpimältä.

Puikkona olivat kolmosen kierrepuikot ja neuloin tätä neuletakkia yhtenä kappaleena aina kainaloihin saakka. Siitä tein suhteellisen pienillä kavennuksilla nuo kainalonaukot. Hihat ovat aavistuksen pudotetut.  Reunoissa pieni parin sentin joustinneule ja samoin hihoissa.


Kiharat hiuksiini olen saanut sormikiharoilla, joissa hiusosio kieputetaan sormien ympärille ja latva jää sinne rullan sisälle ja tilalle ujutetaan pinni. Näillä voi jopa nukkua ja kivasti hiuksen kihartuivat. 

Käytin mahtavaa naamiota hiuksiin saunasta tultuani. Tämä Wellan Fusion mask, jonka olen saanut testiin, teki hiuksista silkin pehmoiset ja nämä ovat kyllä minusta parasta hoitoa hiuksille saunomisen jälkeen, kun istuu vilvoittelemassa ja antaa naamion vaikuttaa kunnolla. Purkin kyljessä luki 5 minuuttia, mutta minä pidin varmasti tupla-ajan. 

Hoitoaine Wellan Fusion conditioner, hoitaa hiuksia sitten naamioiden välillä, jos niitä laittelee vaikka kerran viikossa.  Ihanat hiustuotteet, sellaiset ylelliset ja näiden ansiosta hiukset taipuivat varmasti myös kiharalle.

Naapurissa, kartanon mailla, olemme ottaneet muutaman kerran joulukorttikuvat tämän puun onkalossa, silloin kun tytöt olivat pieniä. Ilmeisesti viimeisin myrsky oli kaatanut onkalopuun ja nyt siitä oli jäljellä vain kaatunut kanto. Harmi, sillä puu oli tytöille aina kiva leikkipaikka ja uskon, että kaikki lapset tykkäsivät siitä. 

Ihanaa, kun yhden puun oksaan oli laitettu perinteinen lautakeinu. Tässä keinussa istunkin tuolla ylemmässä kuvassa. Uskon, että jos tuo keinu olisi silloin ollut laitettuna, kun tytöt olivat pieniä, ei heitä varmasti olisi varmasti saanut lainkaan sieltä pois. Kyllä se keinuminen on kuulkaas kivaa vielä aikuisenankin. 

Hiustuotteet pr-näytteitä

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *