Sisustaminen

Vessan päivitystä


Syksy on sisustamisen aikaa ja ihan huomaamattaan sitä silmäilee kaupoissa ja netissä sisätiloihin uusia pieniä juttuja, sillä ulkosalla ei enää pahemmin pitkään oleskella. Minä olen yrittänyt itseäni jarrutella turhia ostamasta, mutta en ihan onnistunut taannoin tuolla Habitaressa. Kummasti sitä silmät kiiluen suunnistaa sinne, missä sattuu edullisesti olemaan jotakin omaan kotiin sopivaa ja pientä.

Day sisustusliike innosti minua muutamalla pienellä hankinnalla ja tässä esittelen nyt vessaan hankitun uuden maton. Kevyt matto, kaunis kuvio ja hiukan kiiltoa tuon hopean pinnassa. Kuin tehty meidän naisten vessaan sopivaksi pariksi tuohon mikrosementtilattiaan. 

Edelleen mikrosementti on ollut hyvä lattiana ja olen tykännyt sen pinnan tunnusta. Mukavaa on myös kertoa, ettei ole tullut mitään halkeamia tai muita ongelmia esille, vaikka se laitettiinkin silloin muovimaton päälle. Jos aihe kiinnostaa, niin siitä löytyy postaus täältä (klik)

Pienillä somistamisilla on kiva koristaa tätä vessan hyllyä, joka hieman peittää tuota patteria. Rakukeraamiikasta joskus tekemäni purnukat ovat päässeet hyllylle ja lisänä siinä on Jyskin pieni taulu.


Pienillä somistuksilla saa ainakin vaihtelua tilaan ja kun meillä on myös pyykkihuolto vessan toisessa päässä,  tulee siellä kuitenkin päivän aikana useampia hetkiä vietettyä.

Oletteko te tehneet mitään syksyisiä sisustuspäivityksiä?

Jysk taulu saatu

16 Comments

 • Jonna H.

  Näyttää kivalta. 🙂 Mä olen maailman onnettomin sisustaja joten ei mitään päivityksiä, paitsi makkarin pimentävät verhot vaihdoin vaaleampiin pimentäviin, että näyttäisi raikkaammalta kun on muutenkin niin pimeää. 😀

 • Tuula's life

  Kivannäköinen matto! Tykkään ruuduista. Olohuone meillä kaipaisi uutta mattoa.
  Mutta ei olla tehty sisustuspäivityksiä. Veneen patjoja ja mattoja on viety veneestä pois ja myös purjeet. Ja taas ihmetellään, mihin ne kaikki laitetaan. No, mökin makuuhuoneeseen onneksi mahtuvat, Ja saarimökille ei edes talvikaudella pääse. Joten vähän erilaista sisustamista täällä.
  Mukavaa viikkoa!

 • Tiia K

  Ihana matto ja niin kauniin harmoninen ympäristö. Joo no tilasin meille alesta uudet Muumilakanat, mies vihaa niitä hehe ja kolme Disney-mukia briteistä, että totta moosest täälläkin sisutellaan. 😉

  Ihanaa päivää M <3

 • Mysterious M

  Eiö olekin kaunis ja yksinkertainen:) Oho, teillä on noita paikkoja mihin laitella:) Meilläkin olohuoneeseen olisi hyvä saada uusi matto, muttei enää ikinä mitään karvalankasysteemiä, joka imee itseensä kaikki roskat ja pitkät hiukset ja on todella rasittava imuroida!

 • Mysterious M

  No niin Tiia:) Sähän olet päässyt vauhtiin! Lakanat on minusta iso sijoitus, kun meilläkin kesti edelliset yli 20 v, kun saimme ne häälahjaksi. Kyllä niihin kannattaa sijoittaa ja Muumit ja Disneyt on niin sun juttu, kyllä se mies niihin tottuu:) Kivaa päivää! <3

 • Jari Pylsy

  Tuo matto ja ihanat saviset "purnukat" näyttävät tosi kivoilta. Elokuussa ostin maton, saalin ja tyynyn olkkariin, mutta vielä tekisi mieli jotain uutta laittaa keittiöön. On se jännää tämä tauti iskee aina keväällä ja syksyllä. Mukavaa syyskuun viimeistä viikkoa sulle <3.

 • Belladonna

  Kivan näköinen matto ja mukavan näköinen wc kaiken kaikkiaan. Pientä päivitystä olohuoneeseen olen tehnyt, mutta vielä jotain kaipaan sinne. Sohvan vaihtokin on ajankohtainen, nyt pohdimme vaihtoehtoja.

 • Lady of The Mess

  Matto on ihana – ja wc kaunis. Voi huokaus – meidän molemmat vessat ovat tällä hetkellä kuin hävityksen kauhistus – tavaraa niin paljon, että pikkusomistuksia ei kyllä mahdu tekemään. Sitä remonttia odotellessa…
  Ihania syyspäiviä sinulle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *