Sisustaminen

Suojaruukkupussi syysistutuksiin ommellen


Usein tulee ulkosisustuksessa noudatettua samaa kaavaa. Samanlaiset kukat samaan ruukkuun syksyllä, yleensä minulla on kanervia. Hiukan eri variaatiota jouluna, ehkä lisään joukkoon sypressin ja tuikkaan ne jouluvalot siihen.  Kevään koittaessa ne narsissit odottavat vuoroaan ja kesän koittaessa erilaiset variaatiot tulevat kukkien muodossa esiin. 

Mitäs jos ne kanervat laittaisikin aivan eri tavalla tänä vuonna? Sain idean messuilta ja kehittelin sitä omien kangasvarastojen puitteissa minulle sopivaksi. Löysin nimittäin aika ison palan vielä sitä grillipallon päällystekangasta ja sehän olikin tähän projektiin vallan loistava. Postaus tuosta kankaasta ja grillin päällystämisestä löytyy täältä (klik

Leikkasin suorakaiteen muotoisen kappaleen kankaasta ja ompelin sauman pohjaan ja sivuun. Käänsin reunan ulospäin ja kiinnitin siihen nauhakaitaleen ripustusnauhaksi, jonka leikkasin kankaasta. Tein tästä suojaruukkupussin. Kankaassa tulee huomioida se, että kumimainen puoli tulee sisäpuolelle. Tämä muuten kesti vettä, kun testasin, joten kasveja voi hyvin kastella tuohon pussiin, eikä vesi valu pitkin poikin.

Muutama naula seinään ja pussit kanervineen siihen. Tuli ainakin uusi tapa laittaa syysistutuksia. Mitä tykkäät?

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *