Lifestyle

Ommeltu leopardi, Oasis neule ja syksyn Rimmel huulet


Kaikki eivät syty leopardikuvioille, mutta minä ihastuin reilu vuosi pari sitten tähän printtiin sekä kankaan miellyttävyyteen ja pehmeyteen.

 Joustava kangas oli helppo ommella ja kiva paita tästä tulikin. Harmittavasti kangastilkku oli jälleen kerran vain tilkku entisestä ompeluksesta jäänyt, joten hiukan pidempänä olisin mielelläni tuon paidan nähnyt. Nyt sen kanssa on vain muistettava käyttää korkeavyötäröisiä farkkuja, jottei napa vilku.

Pitkä viskoosineuletakki on Oasis mallistosta ja on kyllä ihastuttavan tuntuinen päällä. Pehmeä ja kevyt, ollen silti myös lämmin näin syksyllä. Väri on niin minun, että halusin sen vielä pukea ylläni, vaikka tästä saattaa tulla enemmän kesä mieleen. Neule on ostettu Oasis ystävämyynnistä kesällä. 

Asukuvat kuvasi Sara S blogin Sara. Kiitokset hänelle. 


Miten ihanan  herkullisia sävyjä Rimmelillä onkaan jälleen tarjota tälle syksylle. Sopivat kivasti myös asuuni ja huulilla onkin tuo hiukan marjapuuronpunainen sävy näistä Rimmelin Stay Matte Liquid Lip Color, eli Rose & Shine. Mattapintaisena sopivat hyvin päiväkäyttöön ja näissä on aivan mielettömän hyvä kestävyys. 

Rimmel tuotteet pr-näytteitä

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *