Kosmetiikka

Kaikki peliin, aikuinen nainen

 

Kaikki peliin, aikuinen nainen


Aikuisen naisen kannattaa panostaa ihonhoitoon eikä pelkästään ryppyjen takia. Iho on kehon suurin elin ja se suojaa ympäristön vaikutuksilta esimerkiksi bakteereilta. Lämpötilan säätelyt, kipu, paine ja lämpö, kaikki liittyvät ihoon. Ihosta tulisi pitää hyvä huoli, jotta se vastaavasti huolehtii sinusta.

 Kun ikää tulee, aina ei ole tärkeä etsiä sitä tehokkainta ryppyvoidetta, vaan hoitaa ihoa pehmoiseksi, joustavaksi ja siten myös saada pysymään se kimmoisana, nuorekkaana. 
Aikuisen ihonhoidossa enää harvemmin ilmaantuu näppylöitä, mutta kyllä niitä minäkin aina ajoittain onnistun saamaan. Uusien ihonhoitotuotteiden käyttöön ottamisessa on aina riski ja stressi sekä sairaudet saavat ihon joskus ärsyyntymään, joten ei se ihonhoito aina niin helppoa ole.

 Viime päivät olen ollut flunssan kourissa ja koska tänään olo on hiukan parempi, päätin istahtaa tekemään tätä postausta. Poskille olen saanut pari punaista näppylää ja nenänpielet ovat niistämisestä punaiset ja iho on rikki.  Mutta onhan noita tuotteita, jotka siihenkin vaivaan auttavat.

Kolin maisemia katsellessa tulee aina sellainen rauhallinen olotila. Tietty karuus ja kauneus. Kuvasin näitä maisemia jo kesällä, mutta aina välillä tulee innostus nostaa näitä kuvia esille. Kuvasin myös Exuviance ihonhoitosarjaa samalla mökkireissulla ja ulkoisesti ja myös sisällöltään ne  sopivat hyvin tähän maisemaan.

Exuviance sarjaan olen tutustunut muutaman tuotteen verran viime syksyltä  (postaukset löytyvät klik ja  klik) ja tykästyin jo silloin näiden tehoon ja varsinkin siihen, että tästä sarjasta löytyy apu niin moneen vaivaa, myös omiin ongelmiini, joten mielelläni tätä sarjaa olen nyt testannut. Exuviancen tuotteita myyvät vain ihoterapeutit ja iholääkärit.

Bionic Oxygen Facial

 

Exuviancen erikoistuotteissa löytyi mielenkiintoinen testattava Bionic Oxygen Facial, elvyttävä kasvonaamio kaikille ihotyypeille. PHA ja happea kuljettavat ainesosat tuovat iholle uutta energiaa ja hehkua. Juuri stressaantunut ja kuiva iho, joka kaipaa stimulointia, hyötyy tästä.

Tuote on pullosta otettaessa vaaleansininen ja se levitetään puhtaalle, hiukan kostealle iholle tasaisesti välttäen silmänympärysihoa.

Iholla ollessaan se alkaa kuplia ja muodostaa iholle vaahtokerroksen. Se oli ensimmäisen kerran aika metka kokemus. Tuntui pientä kihelmöintiä ja kutinaa ja ehkä tämä saattaa jostakin tuntua epämiellyttävältä, mutta se menee ohi ja vaahto katoaa iholta. Tämä kestää noin muutaman minuutin ja sen jälkeen, kun vaahto on kadonnut, kasvot pestään huuhtelemalla. Iho on silminnähden kirkastunut ja miellyttävän kosteutettu. Suositellaan jopa kolmea neljää kertaa viikossa, mutta itsellä tämä on ollut pari kertaa viikossa kasvoilla. Ehkä tätä voisi kuitenkin käyttää nyt useamman  päivän kuurina, kun olo on muutoinkin niin rähjäinen. Jospa se auttaisi.

 

SkinRise Bionic Tonic

 

Aamuiset herätykset virkistävällä kasvojenhoitotuotteella auttavat saamaan pirteän alun päivälle. SkinRise Bionic Tonic oli kiva yllätys aamuille, sillä sen tuoksu ja helppous teki tuotteen käytön miellyttäväksi. Tuotteella kosteutetut laput ovat purkissa ja niillä taputellaan puhdasta ihoa aamulla, ennen muita tuotteita. Lapuissa on laktobionista happoa, vitamiineja, vihreää teetä ja uutetta, jossa on eukalyptusta, kurkkua, piparminttua ja greippiä. Todella virkistävä kasvovesi, joka sopii hyvin kuumista aalloista kärsiville, oloa helpottavaksi tuotteeksi aamulla. Tosin en suosittele pyyhkimään flunssaisena nenänpieliä, se muuten kirveli ikävästi.


Toning Neck Cream

 

Kun nämä aamurituaalit on suoritettu niin olen yrittänyt pyhittää aikaani myös kaulan iholle, joka uhkaavasti pyrkii irvailemaan ikääni ja lisää siihen muutaman vuoden varmasti lisää. En todellakaan halua peittää kaulaani alituiseen huiveilla, joten näkyköön ikä sitten, mutta toki sitä voisi kosteuttaa ja hoitaa, ihan kuten kasvojakin.

 Tämä kaulan alue tahtoo usein tulla mieleen viimeisenä ja jos on oikein kallista tuotetta purkissa ollut, olen aikoinani satsannut voiteen vain kasvojen iholle ja nyt siitä sitten maksetaan. Oppikaamme viimeistään nyt, että myös kaulan  ihon ja decolteen on saatava sitä parasta.

Exuviance Toning Neck Cream sisältää omenan kantasolu-uutetta ja siloittaa ja pehmentää kaulan ja decolteen aluetta ja ehkäisee ryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Miellyttävä koostumus ja hyvä imeytyvyys tekee tuotteen käytön helpoksi. Aamuin illoin seerumeiden jälkeen tämä on tehnyt kyllä kaulani ja varsinkin decolteen alueen pehmeämmäksi, ryppyjä tällä en ole onnistunut vielä kukistamaan, mutta kosteutus ei ole koskaan pahaksi.


Ultra Restorative Creme

 

Viimeisenä tullaan tähän minun lempivoiteeseeni tällä hetkellä, vaikka saattaa olla, että tämän käyttämisen aika vasta on tulossa, myöhemmin talvella. 

Kyse on nimittäin erittäin kosteuttavasta ja hoitavasta tuotteesta, Exuviancen Ultra Restorative Cremestä. Paksu vaaleanvihertävä tuote on täyttä ainetta, joten sitä ei tarvita kuin pieni määrä ja se solahtaa ja sulaa ihanasti iholle. Kuiva iho ja ihotyyppi, joka ei yleensä siedä mitä tahansa, kuten atooppisesta exeemasta kärsivä iho, saattaa hyötyä tästä.

 Matkalla auringosta nauttineena, huomasin ihon kuivuuden lisääntyneen, vaikka sitä kosteutinkin ja nyt kun olen kosteuttanut tällä voiteella ihoani, se on voinut kyllä paremmin. Kärsin pintakuivuudesta, meikkivoiteita käyttäessäni, joten tästä on ollut apua, koska tämä tuote on pitkäkestoisesti kosteuttava tuote.

Hiukan tuote saattaa tuntua tahmaiselta, mikäli yliannostelet sitä, mutta itse en ole sellaisesta pahemmin kärsinyt, iho on ollut niin kuivana, että se innoissaan hörppää kaiken kosteutuksen, minkä saa. Tämä muuten helpottaa myös flunssaista punanenää.

Tuotteet käyvät ihan hyvin myös nuoremmalle iholle mainiosti ja oma tytärkin on esimerkiksi kokeillut tuota happinaamiota.

Voisiko näistä olla hyötyä sinun ihonhoitorutiineihisi?

tuotteet pr-näytteitä

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *