kauneus

Messufiiliksiä


 Tytär loihti minulle silmämeikin I love me -messuille Hudabeauty Desert Dusk paletista. Sain yllättävän monelta taholta kehuja tästä meikistä ja kyllä minä itsekin siitä pidin. Tekoripset ja kaikki, antoivat sellaisen vaikutelman, että hei, minun silmäni korostuvat ja Anastasia Beverly Hills sävytti kulmia ja myös Anastasian Liquid Glow Oyster hehkeytti hohtovoiteena.Tuo Hudabeauty Desert Dusk oli ollut tyttären himoitsema jo tovin ja kun hän viime viikonloppuna pääsi Tukholmaan ja Sephoraan, niin johan sieltä kotiutui iloinen ja onnellinen tytär.

Kyllä minäkin meikeistä ilahdun, mutta huikeeta oli se kiljunnan määrä ja fanitus, kun messuilla vieraili tämä  Jeffree Star  ( en ollut  koskaan kuullutkaan) makeupartist ja meikkisarjan Jeffree Star Cosmetics perustaja sekä youtube-tähti. Hän lanseerasi uuden meikkikokoelmansa Helsingissä perjantaina ja muu maailma pääsi ihastelemaan tätä vasta lauantaina. Nuoriso oli tullut kuuleman mukaan jo viideltä aamuyöstä jonottamaan saadakseen rannekkeen, joka oikeutti pääsemaan Jeffreen kanssa kuvaan.

Varmaankaan tuolla messuilla ei oltu osattu edes arvioida tämän tähden saapumisen aiheuttamaa häslinkiä. Pitkin ja poikin oli asennettu jonotuskäytäviä, joissa fanit istuskelivat lattialla ja odottivat tuon tähden ilmestymistä.

Kun tähti saapui paikalle, hänen omat henkivartijat sitten komensivat ihmisiä pysymään reunoilla ja kuvia ja videoita ei saanut tietyssä tilanteessa ottaa. Hienoa, että tämä tähti oli päättänyt pistäytyä messuilla, mutta kyllä  se hiukan hankaloitti tuolla alueella liikkumista,  sillä niitä faneja oli todella paljon.

 Lauantait ovat aina olleet niitä ruuhkaisimpia päiviä, mutta nyt suosio oli kyllä aika huikea ja itselläni jäi moni juttu näkemättä, sillä tungos alkoi muistuttaa ”hulluja päivä” ja niihin en ole moneen vuoteen enää jaksanut lähteä rynnimään. Kuvaaminen tuossa tungoksessa oli aivan mahdotonta, joten luovutin suosiolla. Instassa löytyy jotakin otoksia, jotka sain julkaistuksi.

Vaikuttaa siltä, että tämä messutapahtuma on paisunut hiukan suuremmaksi ja suuremmaksi aina vuosi vuodelta. Toisaalta se on huikea juttu, mutta ehkä näille järjestelyille pitäsi tehdä muutoksia, lisätä päiviä tai järjestää lisätilaa, sillä sitä kyllä näytti olevan vielä tuolla muotipuolella käyttämättä.

Messut olivat muutoin kyllä ihana mahdollisuus viettää äiti-tytär-päivä, toinen tytär oli  taas töissä. Ostoksiin emme kovin sortuneet, mutta innostuin noista tekoripsistä sen verran, että ostimme sellaisia parit ja tyttärelle myös meikkisiveltimiä. 


Kotiin tullessa meikit olivat vielä suhteellisen hyvin kasvoilla, mitä nyt huulipunista ei ollut paljoa jäljellä. Tytär käytti meikkiini reippaasti oranssia ja glitteriä ja teki meikkikikkoja, jotka haluan oppia, mm. laittoi  peitevoidetta luomille, primerin jälkeen, jotta meikki pysyisi paremmin ja silmätippoihin sekoitteli glitteriä, jolloin sitä pystyi käyttämään nestemäisenä rajauksena.


Hankintatukusta sain testiin mm- nivelille helpotusta, sillä vielä ei ole tuo nivelrikko ilmoitellut olemassaolostaan, mutta kylmä tekee vasta tuloaan ja silloin se ärhäköityy. Jospa näistä olisi apua.

Kävittekö te messuilla? Mitä tykkäsitte?

terveystuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *