Kosmetiikka

Divine ihonhoitolinja L`occitanelta aikuiselle naiselle

 Divine ihonhoitolinja L`occitanelta aikuiselle naiselle

Ihonhoitosarja Immortelle Divine L`occitanelta on kyllä huikean kaunis, tyylikäs ja tehokkaan tuntuinen aikuisen ihonhoitolinja. Sen kaikissa tuotteissa käytetään kuihtumattomuudesta tunnettua Immortelle-kukkaa ja sen apua ikääntymisen ehkäisemisessä. Olen vasta testailujeni alussa, mutta jo nyt on tuntunut todella hyvältä, näitä tuotteita iholle kokeltuani ja ainakin vielä iho on voinut hyvin ja tuntunutkin pehmoiselta ja ravitulta. 

Herkistyneen, kuivan ja ikääntyvän ihoa ei ole helppoa miellyttää. Joko tuotteet ovat turhan tuhteja ja saavat ihon ylireagoimaan tai sitten niistä ei ole nimeksikään hyötyä. Usein kuitenkin jo pelkkä puhdistus ja kosteutus ovat ei-niin-toimivillakin-tuotteilla parempi kuin ei mitään. 

Itseäni on aina miellyttänyt tehdä testausta ja tutustumista, jo ennen blogiaikojani, koko sarjan mitalla. Puhdistus, kosteutus ja naamiot samasta linjasta ovat olleet tietysti iso satsaus rahallisesti, mutta vaikka aluksi vain se puhdistus ja kosteutus ja siihen sitten pikkuhiljaa keräten muitakin tuotteita. 

Puhdistamisen rituaalit


Nyt sain testiin L`occitanen Immortelle Divine linjan tuotepaketin, jolla oli hyvä aloittaa testailut.  
Monella sarjalla on nykyisin kaksoispuhdistus ja olin aluksi hieman hämmentynyt, että onko tämä vain rahastusta, miksei voi olla vain yhtä ja tehokasta tuotetta, jolla meikit saa kätevästi iholta pois. Kiireisen naisen tulee kuitenkin muistaa, että hosumalla ei hyvää saa ja ihonhoidosta ei kannata enää tässä iässä oikoa. 

Kaksoispuhdistuksessa kuivalle iholle levitetään aluksi paksuhko, hieman vahamainen  Cleansing Balm, joka ihan kuin sulaa ihoon. Voide muuttuu öljymäiseksi, kun se pääsee iholle. Tällä saat hyvin jopa silmämeikit irtoamaan, epäpuhtaudet ja myös ilmansaasteet. Balmin iholle hierottuasi, kostutat kädet vedellä ja pyörittelet tuotetta iholla ja huuhtelet pois.

 Balm ei tuoksu mitenkään erikoiselta ja mehiläisvahamaisuus jotenkin tulee mieleeni tämän tuotteen suhteen. Mutta se tunne, kun meikit lähtevät liukenemaan tämän voiteen sekaan, on aika jännittävä. Immortelle-kukka sisältää runsaasti E-vitamiinia ja kukan öljyt tekevät ihosta pehmeän, kirkkaan ja heleän.

Seuraavaksi siirrytään puhdistusrituaalin toiseen vaiheeseen ja käteen otetaan pieni määrä tuubissa olevaa Foaming Cleansing Cream puhdistusvaahtoa. Voide-öljykoostumus  vaahdotetaan kostealla iholla vaahdoksi, joka minusta tuntuu ihanan pehmoiselta. Tämä on siis puhdistuksen viimeistelyä ja tällä varmasti lähtee ne viimeisetkin meikinrippeet. Vaahto huuhdellaan pois ja iho näyttää kirkkaammalta ja vaikka tätä puhdistamista tehdään kahden tuotteen voimin, ne eivät silti kuivata tai kiristä ihoa. Tuotteessa tuoksuu vienosti saippuamaisuus. 

 Itse olen aina tykännyt vaahdoista ja geeleistä, jotka muuttuvat veden kanssa vaahdoksi, sillä näillä tuotteilla tiedän saavani kaikki meikit poistettua iholta. Maitojen kanssa en ole koskaan ollut varma, että onko iho todella puhdas, vaikka puhdistaisinkin ihoni pariin kertaan. Voitte uskoa, että olen tähän settiin täysin hurahtanut. Vaahtoa voi käyttää myös aamupuhdistuksessa.

Kosteutus


Puhdistuksen jälkeen tulee  Immortelle Divine  Cream, Advanced Anti-Aging Skincare tuote, jolla on viisi patenttia. Tämän voiteen kerrotaan:

1. edistävän ihon nuorekkaana pysymistä
2. ravitsee ihoa
3. vähentää juonteiden näkyvyyttä
4. saa ihon näyttämään kiinteämmältä
5. tasoittaa ihon värisävyä

Iho tuntuu todella pehmeältä, mutta juonteiden en tässä ajassa ole huomannut häviävän ja tuskin nyt oikeasti häviävät, mutta uskon tuohon ihon värin paramiseen ja sen huomaa jo parin käyttöpäivän jälkeenkin.

Ihoöljy


Lopuksi kultaiseen öljyyn, eli Divine Youth Oil on saavuttanut suuren suosion, jolla luvataan uskomattomia tuloksia. Sataprosenttinen luonnollisista öljyistä valmistettu silkinpehmeä koostumus solahtaa nopeasti ihoon ja saa sen tuntumaan kimmoisalta ja pehmeältä.

 Itse olen ollut vasta harjoittelutaipaleella näiden öljyjen kanssa, koska olen pelännyt niiden kiiltävän iholla ja tekevän hallaa, kuten aiheuttavan näppylöitä ja kaikkea epäpuhtautta.

 Kuinka väärässä olenkaan ollut! Öljyhän suojaa ihoa ja varsinkin yötä vasten olen tätä voiteen päälle taputellut ja loput öljystä hieronut kämmenselkiin. Uskon, että pakkaskauden alkaessa tästä vielä riemu syntyy, kun iho alkaa kuivua ja kärsiä, niin tämä on varmasti ihana helpotus tuohon kuivuuteen.

Olisitko sinä valmis tekemään kaksoispuhdistusta iltaisin vai huitaisetko meikin pois vain yhdellä tuotteella?
Uskotko öljyjen voimaan? Oletko kokeillut jo öljyjä ihonhoidossa?

tuotteet lehdistönäytteitä ja saatu bloginäkyvyyttä vastaan

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *