Lifestyle

Voiko unelmien kylpyhuoneeseen paeta vain haaveissa?


Voiko unelmien kylpyhuoneeseen paeta vain haaveissa?


Kun työpäivä on päättynyt ja olo todella nuutunut ja väsähtänyt raskaan päivän jälkeen, niin mikäs sen ihanampaa, kuin sytyttää kynttilä upeaan kylpyhuoneeseen, jossa tyylikkäästi muotoiltu amme odottaa pehmoisen ja ihanalta tuoksuvan vaahdon kera. 


Saat sukeltaa suloiseen kylpyyn, paeta omaan rauhaan ja sulkea kaiken muun ympäriltä. Nollata kaikki ja avata pullo, joka on ollut sopivasti viileässä ja  kaataa lasiin kuohuvaa ja nautiskella. Näinhän se tapahtuu aina elokuvissa.


Todellisuus ja arjen toiminnot kylpyhuoneessa


Noinhan se pitäsi mennä, mutta arjen kuvioissa se voi olla aivan toisenlaista. Yleensä kun tuohon vaiheeseen pääset, että ajattelet suuntaamista sinne kylpyhuoneeseen, niin johan siellä on oven takana joku perheenjäsenistä hoputtamassa, että kauanko vielä menee? 

Mennessäsi tyhjennät vielä pyykkikoneessa olleet pyykit kuivumaan narulle ja sijoitat sen telineen mahdollisesti sinne kylpyhuoneen nurkkaan. Kuulostaako tämä tutummalta?Niin ja jos olisikin vielä se kylpyamme, jossa istuisi, lasissa kuohuvaa  ja lilluisi ihanassa kylpyvaahdossa. Meillä kun on sauna ja suihku. En tosin ammetta oikeasti kaipaa, mutta olisihan se hauska kokea juuri tuo illusio ihan arjessa eikä vain matkoilla jossakin hotellien kylpyhuoneessa. Niissäkään ei useimmiten sitä ammetta kyllä enää ole ja jos on, niin … ehkä sinne ei kuitenkaan tule mentyä, jostain syystä. Haaveiluja upeiden kosmetiikkatuotteiden kera kylpyhuoneessa


Ei se mitään. Kyllä sitä pääsee rentoutumaan ihan perus kylpyhuoneessa  ja suihkussa, kunhan pitää huolen, että kaikki perheenjäsenet ovat ensin omat suihkunsa ottaneet ja sitten vasta sallinet sen itsellesi. Niin, mikäli haluat sen oman rauhallisen hetken.


 Ihaninta tässä on se, että jokainen voi tarttua vaikkapa siihen mieleiseen suihkuvaahtoonsa ja sulkea silmänsä ja nautiskella pehmoisen tuoksuvan vaahdon huumasta.  Sellaisen minä nimittäin äskettäin korkkasin. 

L`occitanen Terre de Lumiere gentle shower geelin, jonka tuoksun sloganissa kehotetaan: Sulje silmäsi ja hengitä sisääsi Provencen kultaista valoaTässä suihkuvaahdossa on siis Terre de Lumiere linjalle tuttu gourmand aromatic-tuoksu. Terre de Lumiere tuoksusta kirjoittelinkin tässä postauksessa (klik). 


Suihkuvaahdon silkkinen pehmeys antaa sinun unohtaa, missä olet ja voit haaveilla olevasi vaikka siellä unelmiesi kylpyhuoneessa.

Tai miten olisi vesiputoussuihkussa  etelä-ranskassa, meren rannalla olevassa hulppeassa huvilassa ja voit hengittää sitä Provencen kultaista valoa. Aina on mahdollisuus haaveiluun.

Suihkun jälkeen voi vielä hiukan hemmoitella itseään ja sipaista iholle Terre de Lumiere vartalovoidetta.  Voide on kevyesti valoa heijastava ja jättää iholle suloisen, satiinisen pehmeyden, kosteuttaen vartalon ihoa täydellisesti. 

On kieltämättä ihanaa, että vartalon iho on pehmeä ja minulle on tärkeää, että iho on kosteutettu. Omani kyllä helposti kutiaa, jos en suihkun jälkeen sitä ravitse vartalotuotteilla.

L`occitanen kylpytuotteet, joista kyllä löytyy myös se kylpyvaahtokin, ovat marraskuun alussa kaupoissa.  Näistä voisi kehitellä vaikka joululahjaideoita. Olisi varmasti paketti, joka toisi ihanan mielen, rentoutumisen sekä pehmeän ihon. Taivaallisen hyvä tuoksu, niin ja mahdollisuus unelmoida. 
Pyyhkeet, jotka kuivuvat myös pienessä kylpyhuoneessa


Suihkusta lähtiessä on mukava kietoa itsensä muhkeaan, pehmoiseen froteepyyhkeeseen. Paksut pyyhkeet vain tahtovat viedä liikaa tilaa ja eivät, ainakaan meillä, ennätä riippuessaan kunnolla kuivua.


Meillä on pyyhekoukut  kylpyhuoneessa samassa telineessä ja ne on asennettu niin lähekkäin, että se vaikeuttaa noiden pyyhkeiden kuivumista. Tälle pitää oikeasti tehdä kyllä jotain, eikä vain haaveilla.

Tiedättehän nuoret, jotka viipyvyät suihkussa pitkän ajan. Kun kylpyhuone ei ole järin suuri, niin se kivasti kostuu kauttaaltaan. Siksi nuo pyyhkeet eivät yleensä ennätä kunnolla kuivahtaa ja ovat ärsyttävän kosteahkoja pitkään.   

Otinkin syksyn Habitaren messuilla asiakseni ostaa pari Hamam- pyyhettä. Nämä ovat Lina-mallistoa ja meillä ollut testauksessa tyttärillä, juurikin heidän pitkien hiustensa takia. Imee hyvin ja kuivaakin nopeammin kuin froteepyyhe.

Vaikka nämä ohkaisuutensa vuoksi herättivätkin epäuskoa ja olivat siksi hankala saada aluksi markkinoitua tälle kyseiselle kohderyhmälle, niin nyt ne näyttävät olevan käytössä ja tyttäret tyytyväisiä. 

Hamam- pyyhkeet on syytä varmasti myös minulle ja miehellekin hankkia, sillä ne vievät myös säilytyksessä vähän tilaa. Reissulle lähtiessä nämä ovat kevyitä, joten kyllä nämä vakuuttivat. 


Onko teillä muuten kylpyammetta ja unelmien kylpyhuonetta, jossa voitte loikoilla rauhassa vaahtokylvyssä, kynttilänvalossa ja lasissa on tietysti kuohuvaa? Vai tapahtuuko se vain elokuvissa? 

kylpytuotteet pr-näytteitä

No Comments

 • Tuuli - Lumo Lifestyle

  En ole mikään innokas kylpijä, mutta suihkussa käytän aina jotain ihanaa suihkusaippuaa ja suihkun jälkeen hyvää kosteusvoidetta, jotta pikkuruisen kylpyhuoneen suihkuhetkeen saa ripauksen ylellisyyttä. Olen jopa tuonut maailman toiselta puolelta joitain ihania suihkusaippuoita muistuttamaan päivittäin kivasta matkasta. Hamam-eli peshtemalpyyhkeet ovat ihania, niin keveitä ja ohuita, mutta silti pehmeitä ja todella imukykyisiä.

 • Tiia K

  Kylpy on kivempi kuin sauna ja meiltä tuo amme löytyy. Mahtia on, tätä en tiennyt hankkiessani tuon 200kg kapistuksen, sitä ei sitten muuten enää mihinkään liikutella, niin kiviammeessa vesi pysyy kuumana vaikka tunnin eli kivi varaa lämpöä.

  Liian harvoin tulee kylvettyä, otettua niitä omia hetkiä, mutta näin aina ajoittain teen ja sen jälkeen on olo todella rentoutunut ja raukea.

  Ihanaa päviää M <3

 • Jonna H.

  Mä olen pitkään klikkaillut instasta kuvia joissa on juuri kullanvärinen suihku, mua houkuttais kamalasti vaihtaa joskus kaikki hanat kylppärissä kullan väriseen, meillähän on musta-valkoinen maailma kylppärissä, joten noilla sais ihan erilaisen fiiliksen sinne.

 • Mysterious M

  Hui, tosiaan noita ei sitten siirrellä:) Kuulostaapa kivalta,että kestää lämpimänä noinkin kauan, sitä ei moni amme tarjoa:)
  Tuo kylpy onkin hiukan pitempi prosessi kuin vain suihku, joten aikaa vie jo tuon ammeen täyttäminen, joten on varmasti kiva nauttia kylvystä, sitten kun siihen on se oma aika. Olo on varmasti ihana,kuten saunankin jälkeen:)
  Huomiseen:) <3

 • Sari Pylsy

  Minä haaveilen ammeesta ja tuosta kaikesta mitä elokuvissakin tapahtuu. No ainakaan vielä ei sitä löydy, onneksi sauna kuitenkin, jossa rentoutua. Kun on aikaa niin rasvaan ihon oikein kunnolla, yleensä arkisin vain kasvot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *