Kosmetiikka

Mahtavaa kimallusta Isadoran juhlameikkikokoelmassa


 Mahtavaa kimallusta Isadoran juhlameikkikokoelmassa

Juhlakauden meikiksi tarjoaa Isadora taas mahtavaa kimallusta. Uusi Isadora Eye Shadow Pallette 66 Divine Eyes ihanassa kultaisessa rasiassaan, tuo sävyjä ruusukultaisesta vaaleimmasta sävystä hehkuvaan tummaan viininpunaiseen. Kaikissa ihanaa glitteriä ja pigmenttiä löytyy, joten värit hehkuvat loistossaan.

Face Glow Highlighting Wheel, 51 Champagne Glow on kiekko täynnä hillittyjä sävyjä, joita voi käyttää yksinään tai yhdistellä sekoitellen. Kaunis kuulaus ja hehku lopputuloksena.

Glitteriä voi käyttää rajauksina joko ripsien tyvessä yläluomella tai korostaen luomivakoa ja piirtää glitterrajaus hiukan ylemmäksi.


Tytär teki silmämeikin, johon hän veti glitterrajauksen tuonne luomivakoon. Tämä toimii hienosti hänellä, mutta pelkäänpä, että omaan, syvällä olevaan silmään tämä tyyli ei ehkä toimi, mutta kokeilla aion kyllä.


Kynsille lakkasin ihanat Wonder nails ja Holographic nails glitterilakat, sopivat juuri juhlien aikaan. Tykkään itse noista tumman viininpunaisista ja violetin sävyistä, varsinkin kun kynnet ovat edelleen niin lyhyessä kunnossa, silloin tämä lakansävy on minusta paras. 

Punaiset huulet vaativat rohkeutta ja varsinkin huultenrajaus on punaisten huulien kanssa tärkeä. Tässä vinkki uuteen rajauskynään, Sculpting lipliner, joka on vedenkestävä. Hyvin kesti, varsinkin tuon huulimaalin kanssa ja ei päässyt karkailemaan juonteisiin. Liplinerin täytyy olla tarpeeksi kova, ainakin minulle, koska liian pehmoinen pääsee karkuteille ja näyttää epäsiistiltä. Tässä liplinerissa riittää kovuutta, joten suositus täältä.

Glitteriä oikein olan takaa, eli mikäli innostut, niin sitä glitteriä voi laittaa vaikka huulimeikkiin töpötellen huulipunan päälle. Nyt täytyy sanoa, että se sopii minusta parhaiten nuorelle, itse ehkä vierastan tätä. Olen nähnyt näyttäviä kuvia meikeistä, joihin on tätä käytetty, mutta itse sanon tässä tapauksessa kiitos ei.  

Olen lähdössä blogimatkalle Tukholmaan, joten ihan varmasti meikkaan tulevalle reissulle näillä meikeillä. Innostuitko sinä tästä kokoelmasta?

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *