Sisustaminen

Hemtexin joulu neljännessä joulukalenterin luukussa


Hemtexin joulu neljännessä joulukalenterin luukussa

Sain kutsun kaakaolle pr- toimisto Marsaanaan ja kun kutsussa oli mainittu Hemtex, niin en voinut vastustaa kiusausta kurkistaa, mitä Hemtexin joulu pitää sisällään. Avataan siis Kristallikimaran joulukalenterin neljäs luukku sisustamisen maailmaan.

Nadja Wedin on kuvittaja ja taiteilija näiden ihastuttavien  kahvikuppien, astioiden, tekstiilien, tarjottimien ja verhojen sekä sisustustyynyjen takana. Runsas ja värikäs taideteos löytyy niin kahvikupposesta kuin verhostakin. 

Kauniita, pieniä jouluisia somistuksia ja tuo ihastuttava pieni auto kuusi katolla, jonka näin jo viime jouluna huristavan aika monen instan kuvissa. Täältäkö niitä saakin? 

Jouluiset tuoksukynttilät, joissa oli kyllä sopuisa tuoksu. Ei liian raskas tai voimakkaasti tuoksuva, ainakin ne, joita nuuhkin ja heti sain joulun fiiliksestä kiinni.

Lyhdyt ja taljat ovat aina niin kutsuvia sisustuskuvia katsellessa, että tulee väkisinkin tunne, että talja on hankittava ja ei tuo tyynykään hullummalta näytä tuossa somistuksessa.

Kylpyhuonetuotteet, lähinnä pyyhkeet ja lakanat olenkin mieltänyt Hemtexin myymälöiden valttikorteiksi, mutta nyt ilokseni huomaan, että Hemtex tuntuu olevan paljon muutakin. Laadukkaan tuntuisia pehmeitä pyyhkeitä, säilytyskoreja ja aamutakkeja sekä keittiötekstiilejä kauniissa luonnon sävyissä.

Joulupussista löytyi tyylikäs musta kynttiläjalka. Tämän asettelin eteisen lipaston päälle, mutta luulen, että se vielä etsii meillä paikkaansa. Kynttilät ovat korkeat ja tyylikkäät ja musta kehikko kaunis ja yksinkertainen.

Tässäpä hieman ideoita jouluisiin somistuksiin, joita Hemtex meille tarjoili. Innostuitko sinä näistä joulujutuista tai muista talviseen sisustukseen sopivista tuotteista?

Kynttelikkö saatu

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *