Kosmetiikka

Make Up Storen uutuuksia ja arvonnan voittaja

 

Make Up Storen uutuuksia  ja arvonnan voittaja


Viides luukku aukeaa huikean kauniisiin Make Up Storen uutuuksiin. Minä kerroinkin jo vierailusta Make Up Storen toimistolla, Tukholmassa ja Mika Liiaksen tapaamisesta tässä postauksessa ( klik ), parisen viikkoa sitten. Nyt esittelenkin hiukan enemmän näitä Make Up Storen uutuusmeikkejä, jotka ovat jo sinällään kauniita kuin korut.

 Juhlat ovat ovella, joten ehkä ennätät tästä vielä napata vinkkiä tämän tai huomisen illan juhlahumuun. Niin ja pikkujoulukausihan käy juuri nyt kuumimmillaan, joten vielä ei ole liian myöhäistä.

Tämä dramaattinen Make Up Storen huulipunan sävy on Emma ja kuten kerroin aikaisemmassa postauksessa, tämän tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Emma on sävyltään hiukan vaaleanruskean ja persikan sekoitusta ja lisätäänpä siihen vielä vähän nudea. Sellainen coctail, jonka pitäisi aika monelle sopia. Minä uskonkin tämän sopivan parhaiten juuri nuorelle, kalpeahkon ihon omaavalle.  

Pelkästään tuon upean kotelon vuoksi, jossa hehkuvat punaiset siivet,  tätä on ilo esitellä. Puna on koostumukseltaan matta ja pehmeä puna tuntuu hoitavalta eikä ainakaan kuivata huulia.

Toinen tyylikäs mattapuna oli Misty Rose, joka on hiukan suklaanruskeaan menevä ja jos kaipailee meikkiinsä luonnollisuutta, niin tämä oli minusta sellainen puna, joka käy niin päivään kuin iltaan.


Instant Perfection meikkivoide on ultrakevyt, silkkinen ja kestävä meikkivoide, jolla saat luonnollisen läpikuultavan kauniin hipiän. Meikkivoiteeseen on lisätty E-vitamiinia ja se sopii kaikille ihotyypeille. Tämän voiteen kanssa tarvitsin kuitenkin peitevoidetta punaisuutta himmentämään, joten ei ehkä ihan minun meikkivoide, mutta muuten se kyllä tuntui hyvältä.

Upeissa rasioissa löytyy Shade Collection Red velvet trio  poskipuna ja  highlighter-paletti. Kolme korkeapigmenttistä mattasävyä, joilla saat kasvoillesi luonnollisen hohdon. Valitse yksi sävyistä tai sekoittele keskenään. 

Ultrapigmentoitu tri glam on helposti levittyvä paletti, jonka sävyjä voi käyttää highlighterina tai luomiväreinä. Koko meikin tekoon käteviä molemmat ja sävyt sopivat hienosti myös noihin huulipuniin.

Näitä Make Up Storen tuotteita myy Sokos verkkokauppa ja Kicks ja hinnat ovat tuotteiden tasoon nähden suhteellisen edullisia.

Lopussa kiitos seisoo ja tässä tulee nyt ensimmäisen adventin arvonnan voittaja. Voittaja on: 

 TiinaS Mukana! Joulukorttiaskarteluun olisi kiva saada vinkkejä.

Paljon onnea voittajalle!

Kiitos myös kaikille osallistujille ja varsinkin kivojen ideoiden keksijöille. Yritän tarttua mahdollisimman moneen haasteeseen tämän joulukalenterin aikana. 

Lohdutuksena kerron, mikäli nyt voitto ei osunut kohdalle, että kannattaa seurata Kristallikimaran kalenteria, sillä arvontoja on pian taas tulossa.

Tuotteet pr-näytteitä

No Comments

  • Tiia K

    Upeat kuvat ja nämä meikit on kauniita, kuin korut, olen aivan myyty. Meikkivoide oli vähän tumma, joten säästän sen ensi kevääseen, mutta muuten kaikki lähtee käyttöön, vaikka arvaa mitä, aina on ensin pakko vaan ihmetellä ja ihastella, ennen kuin korkkaa, en vain raaski ikinä ihan heti.

    Sydämellistä itsenäisyyspäivää ja meillä oli niin kiva reissu <3 Muistelen vieläkin lämmöllä.

  • Mysterious M

    Kiitti:) Nämä korumeikit on kyllä haastavia, kun niitä ei raski avata ja käyttää:D Mutta ylpeänä niitä julkisesti käyttää, sitten kun raaskii. Enkelin siipiä huuliin, niin johan herättää huomion:)
    Meillä oli ihana reissu ja niin upeasti toteutettu! Kiitokset sinulle kaikesta:) Ihanaa itsenäisyyspäivää! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *