Lifestyle

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!


Tänään joulukalenteri avautuu juhlahumuun. Suomi täyttää 100 vuotta, joten sen kunniaksi hain läheisestä kukkamyymälästä Suomi aiheisen istutuksen. Tämä vaikutti siinä mielessä hyvältä valinnalta, että se ei haise/tuoksu voimakkaasti, tuskin lainkaan ja Suomi 100-hulinan jälkeen, voin vain ottaa lipun pois ja pitää esillä läpi talven ja tai niin kauan kuin se pysyy hengissä.

Kyllä allergisena taas tuli huomattua, että pelkkä kukkakaupassa asioiminen ahdisti henkeä ja oli kiireesti päästävä sieltä pois. Otin kuitenkin muutamia inspiraatiokuvia blogia varten. Yksi lukijoista toivoi kukka-asetelman ideointia, joten toivon, että näistä saisi hiukan apua.

Useimmissa näyttää olevan jäkälää ja sammalta pohjalla ja kukkana hyvin kestävä tulilatva, joulutähti. Pieni ikivihreä tuija tai sypressi sekä muratti. Kävyt huurrettuna tai glitterillä ovat aina kiva lisä. Hyasintti niille, joka kestää ja nauttii sen tuoksusta. Mehitähti värjättynä tuntuu olevan edelleenkin kovin suosittu ja se on kieltämättä näyttävä ja graafinen kasvi, joka sopii hienosti istutuksiin.

Nyt on aika nauttia juhlien tästä herkistävästä päivästä. Vaikka en ole itse kokenut sodan kauhuja, niin kyllä se vain herkistää ja kyyneeleet valuvat herkästi, kun siniristilippu nousee salkoon tai maamme-laulu soi. Puhumattakaan Finlandia- hymnistä.

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *