Askartelu

Peilitarjotin askartelemalla

 

Peilitarjotin askartelemalla

 

Yhdeksäs joulukalenterin luukku aukeaa ja nyt tehtaillaan peilitarjotin. Kaikki käyttämäni materiaalit ovat kierrätysmateriaalia, joten kannattaa kaivella niitä kaapin ja komeron pohjia, sillä sieltä löytyy siivoamisen yhteydessä vaikka mitä. Ainakin minulla.

Minulla oli muutama peilin palanen, joita olen saanut kaivella lasiliikkeen jätelavalta. Siellä jopa leikattiin ne minulle suorakulmion ja neliön muotoon, jotta terävät kulmat eivät ole vaarallisia askartelijalle. Samasta paikasta muuten hankin toissa kesänä peilin palan vessan tasoon. Siitä löytyy postaus täältä (klik )


Pyysin miestä sahaamaan vanerista palan peilin ja tarjottimen pohjaksi ja sommittelin laattapuikkoja ja paloja peilin reunaksi. Laattojen ja peilin yhteen sovittaminen ei ollut ihan helppoa puuhaa, sillä osa laattapuikoista oli pulleita ja osa litteitä ja peiliä ei oltu mitattu millään tavalla etukäteen. Joten sovittelemalla mentiin. Onneksi laattojen joukossa oli myös noita kimaltelevia neliöitä, joilla pystyin pelastamaan tilanteen ja saamaan kaikki suoraan liimaamalla.


Tarjottimesta tuli kaunis ja pienenä se menee hyvin vaikka yöpöydällä, johon perheen naispuolinen henkilä voi riisua korunsa yön ajaksi. Tähän voi toki laittaa vaikka kynttilöitä, koriste-esineitä tai hajuvesiä, kosmetiikkaa, mitä vain kaunista kauniin ja tyylikkään tarjottimen kaveriksi.

Olen tehnyt samantyylisen tarjottimen pelkistä laatoista  alkukesästä ja siihen löytyy postaus täältä (klik)


Oma suosikki tuoksuissa on nykyään tuo Yves Saint  Laurentin Black Opium, Flora Shock, eau de parfum, jonka sain Tukholman tuoksumatkalta ja Rouva Tuoksun tuoksukoulusta. Siitä löytyy postaus täältä ( klik ) Tämä tuoksu on raikas ja energinen tulkinta Black Opiumista. Tässä tuoksussa maltillisesti tuoksuu freesia, gardenia ja jääkahvi.

Miltä kuulostaisi peilitarjotin lahjaideana, itse tehtynä ja vielä upea tuoksu siihen lahjaksi mukaan? 

 

tuoksu saatu pr-näyte

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *