Arvonta

Ihanat, tunnelmalliset joululaulut ja arvonta


Joulukalenteri avautuu joululaulujen maailmaan luukussa 15.
Joululaulut ovat olennainen osa joulua. Joululauluista tulee hyvä mieli ja ne antavat mahdollisuuden tunnelmointiin. Ihan aina ne eivät kylläkään sykähdytä. Pahinta on kulkea painavien lahjakassien kanssa kauppakeskuksen ruuhkassa ja etsiä sitä listan viimeistä jäljellä olevaa lahjaa. Sitä joulun hittituotetta, jota on toivottu, mutta joka kaupassa se on myyty loppuun. Silloin kyllä Kulkuset kulkuset, riemuin helkkäilee, kuulostaa lällättelybiisiltä ja tekee mieli vain kiiruhtaa ulos kaupan hälinää ja laulunrenkutusta. 

Kun tytöt olivat pieniä, tapasin soittaa tiettyjä kappaleita, samalla kun leivoimme esimerkiksi pipareita. Aluksi kuunneltiin lastenlaulut ja sitten laitoin soimaan Michael Bubleen ja hänen versionsa suosituimmista joululauluista, kuten The Christmas song ja I`ll be home for Christmas. Tytöt eivät kyllä Michaelista pitäneet, mutta tyttöjen onneksi tällä levyllä oli vain viisi kappaletta.

Aikaa on kulunut ja nyt tyttäretkin osaavat antaa Michaelin äänelle sen arvon. Meillä kuunneltiin kyseistä levyä jopa tyttären toivomuksesta taannoin. 

Itse rakastin aikoinaan Whamin esittämää Last Christmas laulua ja sen videota. No, siitä on aikaa.  Kaunis ja menevä joulukappale, jota mieluusti kuuntelen vaikka autoillessa on seuraava biisi:


Olen valinnut kolmannen adventin arvontaan palkinnoksi Kocostarin Slice Mask Sheet watermelon kosteuttavan ja raikastavan naamion. Skin republicin Double action microdermabrasion & peel ja Hyaluronic acid collagen face mask sheet- naamion. Happy lip balm, Ellos eye pencil, musta ja kynsilakat, nude ja cherry red sävyissä.

Kolmannen adventin kosmetiikka-arvontaan voit osallistua jättämällä nimen ja toimivan s-postiosoitteen kommenttilaatikkoon. Lisäksi kerro sinun ihanin, suosituin tai rakkain joululaulu, jota haluat joka vuosi kuunnella. Aika arvontaan alkaa nyt ja loppuu sunnuntaina 17.12. klo 21.00.
Onnea arvontaan!

tuotteet pr-näytteitä

60 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *