Lifestyle

Tuoksuvinkkejä nuorelle

Tuoksuvinkkejä nuorelle

Joulukalenterissa avataan jo 18. luukku ja hui hurjaa, mihin tämä kuukausi hurahti?!
 Joulu kolkuttaa totisesti ovella ja joululahjojen ostaminen viime tingassa on aika stressaavaa. Jos mietit mitä ostaa nuorelle naiselle, niin täällä on yksi ehdotus, joka pitää sisällään monta.

Mies oli viime viikolla työmatkalla ja kuten aina, hän tuo kivoja tuliaisia mukanaan. Tyttäret saivat nämä hurmaavat Victoria`s Secret tuoksukokoelmat minupulloissaan n. 7,5 ml lahjaksi.

Tämmöinen setti on siitä hyvä, että pääsee testailemaan ja käyttämään useampaa tuoksua ja koska koko ei ole niin suuri, ei ole pelkoa, että joku tuoksu alkaisi kyllästyttämään. 

Muistan, kun muutamia vuosia sitten tämä Victoria´s Secret- buumi oli pahimmillaan ja ne ilmeet, kun tytöt huomasivat matkoilla kyseisen merkin liikkeen. Siinä ei neitejä pahemmin ennättänyt pidellä, kun he olivat jo syöksyneet tuoksujen taivaaseen ja nuuhkivat Victoria`s Secretin tuoksuja ja tutkivat muita juttuja. Kyllä sieltä melkein aina tytöt lähtivät vaaleanpunaraitaiset kassit kädessä heiluen. 

 Nyt tämä liike sijaitsee myös Helsingissä, joten shoppaileminen on helpompaa. Toki erilaisia juttuja löytyy aina eri maista, varsinkin lentokentiltä, joten miehelle plussaa näiden löytämiseen. 

Minipullot ovat matkalle lähtijän pelastus, sillä kuka haluaa raahata isoa hajuvesipulloa matkalaukussa ja pelätä sen kaiken lisäksi vielä hajoavan sinne. Käsilaukkuun voi sujauttaa helposti jopa pari näistä pulloista, mikäli ei osaa päättää minkä haluaisi ottaa mukaan.

Mikäli näin monelle tuoksulle ei ole tarvetta, niin aina paketin voi avata ja antaa vaikka pikkujoululahjoiksi ystäville pienet pullot. Tai joulupöytään voi kattaa lautasliinan sisälle kauniisti tuoksupullon naispuolisille vieraille. 


Tuoksut, jotka olivat pakattuna tähän settiin, olivat  Bomshell, Tease, Eau So Sexy, Night ja Scandalous. Nämä tuoksut ovat varmasti jokaisen nuoren tytön tai naisen mieleen. 

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *