Ihonhoito

Punoittavan ihon hoito pHformulan pinnoitushoidolla

Punoittavan ihon hoito pHformulan pinnoitushoidolla


Joulukalenterissa aukeaa luukku 20 ja nyt on asiaa ihonhoidosta, lempiaiheestani. Olen todennäköisesti kohdellut ihoani viime aikoina huonosti, vaikkakin bloggaajana olen saanut tutustua ja testata aivan mahtavia tuotteita, niin totuus on se, että ihan kaikille ei ihoni syty. Tai oikeastaan syttyy joillekin ja sehän tarkoittaa kutinaa ja punoitusta ja jopa viimeisin kauhistus näppylöitä, jotka muistuttivat aika pelottavan paljon rosaceanäpyiltä. 

Olin siis pitkästä aikaa kasvohoidossa ja tällä kertaa ihon pinnoitushoidossa. Ihon pinnoituksesta olen kirjoittanut juttua vuosi sitten tässä postauksessa (klik). Kannattaa lukea tuo postaus, sillä siinä on hyvää tietoa tuosta ihon pinnoittamisesta. 

Olen tässä syksyn aikana tehnyt eri testailuja ihonhoitotuotteiden suhteen ja kuten yleensä, ihoni reagoi aina pienillä näpyillä, kun lisään ihonhoitooni uusia tuotteita. Myös sää ja nämä säänvaihtelut, sekä kuiva sisäilma vaikuttavat myös tuohon punoittamiseen. Nyt uutena sain myös kutisevat näppylät posken iholle. Pelkäsin pahinta ja Veera, joka jälleen ihoani hoiti, oli hiukan samaa mieltä, että ne näyttäisivät rosaceanäpyiltä. 

CR -pinnoitushoito


Minulle olisi pitänyt tehdä ikääntyvän ihon hoito, mutta eipä sitä voitukaan sellaisenaan tehdä, vaan nyt piti rauhoittaa ihoa ja saada nuo näpyt häviämään. Ihoani hoidettiin CR-pinnoitushoidolla, joka auttaa krooniseen punoitukseen ja rosaceaan. Pinnoitushoito tarkoittaa ihon käsittelyä aineilla, jotka vaikuttavat ihon syvempiin kerroksiin. Hoidossa tuotteet jätetään vaikuttamaan ihon pintaan, jolloin vaikuttavista aineista syntyy kerroksia eli pintoja. Nämä vaikuttavat aineet reagoivat yhdessä ihon kerrosten kanssa ja jo yhdellä hoitokerralla saadaan hyviä tuloksia. 

Puhdistuksen jälkeen sain alkoholihuuruisen puhdistuksen, jotta iho olisi todella puhdas ja sen jälkeen kasvoilleni levitettiin aluksi hiukan kirvelevä pinnoitushoitoneste. Vaikutusajan jälkeen ihoa hierottiin ja puhdistettiin hoitonesteen aikaansaama kuollut ihosolukko pois. Lopuksi sain detox-naamion kasvoilleni, joka tuntui viileältä ja rauhoitti ihoani.

Kotihoitotuotteet pinnoitushoidon jälkeen


 Kotihoitotuotteeksi sain puhdistukseen uudistuneen vaahtogeelin, F.O.A.M- cleanse, joka on saippuaton, nestemäisestä vaahtoavaksi muuttuva puhdistustuote. Se puhdistaa tehokkaasti myös meikin, tosin vedenkestävään silmämeikkiin ei tehoa. Iho on kosteutettu ja raikas. Rakastan vaahtoputsareita ja vaikka meikkiä onkin minulla paksuhkosti välillä,  kiitos punoituksen, niin tällä kyllä lähtee, kunhan jaksaa hiukan pyöritellä tuotetta iholla. 


Punoittavan ihon hoitoon sain myös C.R. recovery seerumin, joka toimii synergiassa pHformula pinnoitushoitojen kanssa. Ainutlaatuinen yhdistelmä aktiiviaineita toimii synergiassa auttaen ihoa toipumaan ja ehkäisten tulevia ihovaurioita. Tuote vahvistaa ihon luonnollisia suojamekanismeja, jotka ovat välttämättömiä herkän ihon hoidossa ja tässä tuotteessa on erinomaisia antioksidanttisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Tuote laitetaan kasvoille puhdistuksen jälkeen aamuin illoin.

Koska iho kaipaa kosteutusta, niin seerumin päälle laitettavaksi sain vielä VITA B3 creamin. Kevyt vitamiinivoide sisältää niasiinia reseptivahvuudessa. Tätä voidetta voi käyttää läpi vuoden. Sopii siis ikääntyvälle iholle ja auttaa poistamaan ihon värivirheitä, parantaa ihon elastisuutta ja ihon suojausominaisuuksia.

Nyt on mennyt viikko hoidosta ja helpottuneena olen huomannut näppyjen kadonneen ja kutinan hävinneen. Pientä kuivuutta olen havainnut nenän alueella, mutta muuten iho on vaikuttanut rauhalliselta. Punoitus ei tietysti noin vain häviä, mutta kun muistan vuosi sitten saamani hoidon vaikutukset, niin tiedän, että ihon punoitus alkaa pikkuhiljaa helpottamaan. 

Tämä pinnoitushoito voisi olla loistava lahjaidea punoittavasta ihosta kärsivälle. pHformulan pinnoitushoidoissa, räätälöidään aina sopivat hoidot ihon ongelmien mukaan. Lämpimät suositukset täältä. 

postaus toteutettu yhteistyössä pHformulan kanssa

No Comments

  • Tiia K

    Paras paras hoito ikinä ja omalla kohdalla kaikki hormonaliset näpyt kaikkosi sarjan acne-hoidolla. Olen käynyt nyt kerran tässä samaisessa pinnoitushoidossa ja nyt on sellainen tilanne, että couperosa ihoni oli ennen hoitoa äitynyt niin pahaksi, että tarvitsen vielä toisen hoitokerran ja sitten uskon, että tulee valmista. Aiemmalla kerralla kun kävin kolmen pinnoituskerran hoidot, acne, tämä couperosa ja sitten anti aging, niin ei punoittanut iho vuoteen, näpyt katosi ja iho hehkui. Yksikään muu kasvohoito ei saa aikaiseksi näin upeita ja pitkäkestoisia tuloksia. Vannon tämän hoidon nimeen. <3

    Ihanaa päivää M <3

  • Mysterious M

    Niin allekirjoitan tämän ja meillähän on aika monesta kasvohoidosta kokemusta:) Joku toimii ja joku hoito vaan ei tuo tulosta, mutta tämän kanssa iho oikeasti oli hallittavissa sen puoli vuotta ja rapiat. Veera kyllä kehotti ottamaan jokaisen vuodenajan muuttuessa hoidon, joka tukisi sitten näiden tuotteiden kanssa sitä kokonaisuutta ja niin varmaan teenkin jatkossa:)Eikö vain olisi kiva lahjaidea jollekulle, joka samoja ongelmia pohtii?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *