Lifestyle

Hyvää Joulua!

Nyt avautuu luukku 23-24, sillä uskon meistä monen jo rauhoittuvan joulun viettoon, joten yhdistin luukut. Piti vain tulla vielä aukaisemaan ne viimeiset luukut ja kiittämään teitä siitä, miten innokkaasti otitte joulukalenterini taas vastaan. Lukijoita on vilissyt blogissa runsain mitoin ja toivon, että nämä jakamani ideat ovat olleet teille mieluisia. 

Muutaman toiveen aion vielä toteuttaa tässä joulun jälkeen ja vaikka tammikuulla, sillä töiden jälkeen en ihan kaikkien toiveita ennättänyt saada esittelykuntoon. Neljännen adventtiarvonnan jätin suosiolla pois, kun en olisi sitä pakettia ennättänyt kuitenkaan jouluksi laittaa, joten otetaan se sitten tammikuun ratoksi. 

Kuvassa on muuten kuusenalusmatto lumiukkoineen. Matto, josta olen aiemmin kertonutkin. Se, joka katosi ja löytyi eräänä pääsiäisenä. Nyt se oli minulla siis sisällä tallessa eikä ulkovarastossa, joten löytyi heti, etsimättä. Nappasin siitä kuvan, sillä en muista tätä aiemmin pahemmin esitelleeni. Tämä on väkerretty aikana, jolloin tosiaan lapset olivat vielä pieniä.

 Muistelin tätä ristipistotyöksi, joka olisi ollut todella työläs toteuttaa, mutta en minä sitä ollutkaan ristipistoin tehnyt. Tämä on vain ommeltu pykäpistoin tai no, nyt en ole varma pistojen nimityksestä. Liimakankaalla ensin kiinnitetty ja päälle kirjailtu ja vieressä on myös aina sydän. Tästä vielä näppäräsormiselle viimeinen idea, ehkä kuitenkin vasta ensi jouluna toteutettavaksi, sillä nyt on hyvä rauhoittua.

Sain söpön glitteriauton (bloginäkyvyyttä vastaan) kuusineen koristamaan lyhtyyn ja nyt palaan viimeisiin joulutouhuihin miehen kanssa. Sauna odottaa pesua ja vielä muutama paketti paketointia. Hyvä joulu tästä tulee! Aion pitää muutaman päivän joululomaa myös blogista, mutta instaa päivitän sitten joulun aikanakin.

Teille kaikille ihanuuksille oikein ihanaa ja lämmintä joulua!

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *