Käsityöt

Hopeinen mekko juhlaan

 

Hopeinen mekko juhlaan


Vielä minä kuitenkin rutistin aikaa, ennen joulua ja ompelin pikapikaa jouluksi ja uuden vuoden juhlaan hopeisen mekon. Tämä kangas löytyi kangaslaatikostani ja kankaan olen saanut ystävältäni, eli pelastanut roskiin joutumiselta. Tästähän minä ompelin sen pienen pussukankin kalenteriin. Postaus siitä löytyy täältä (klik ).

 Mekkokankaana tämä oli hieman haastava, mutta ompelin sen siitä silti, vaikka se purkautui hurjaa vauhtia saumojen kohdalta, ennenkuin sain siihen huolittelun tehtyä. Varovainen piti olla ja käsin ompelin kaikki mahdolliset, jotta tikit eivät näy.  Kuvassa kangas kyllä vaikuttaa hiukan jäykältä, mutta ihan suhteellisen laskeutuvaa se on. 

Tämä oli nyt tämmöinen testimekko, että miten toimii tekokuituinen glitteri käytössä. Ei onneksi ollut kuuma, kun tätä käytin jouluaattona. Päälle laitoin mustan neuleen, jossa oli helmireunus, hiukan rauhoittajaksi. Tämä mekko on juhlavan kankaan vuoksi aika säihkyvä, joten sopii parhaiten uudenvuoden juhlintaan.

 Korujen kanssa pitää olla varovainen, sillä tähän takertuu helposti korut, jossa on hiukankin jotakin terävää reunaa. Sain ihanan käsikorun vanhemmalta tyttäreltäni lahjaksi ja se oli jatkuvasti kiinni mekossani, vetäen siitä lankoja, joten tämän kanssa ei koruja kannata käyttää. Eikä tarvitsekaan, sillä tämä on niin hehkuva ja säteilevä muuten. 


Vanha vuosi alkaa olla lopuillaan ja kohti uutta mennään. On aika sanoa hyvästit vuodelle 2017 ja kohotetaan malja ja toivotetaan tervetulleeksi uusi vuosi 2018. Olkoon se mahtava ja hyvä teille ja meille kaikille! 
Kiitokset blogini mukana kulkeneille ja mahtaville yhteistyökumppaneille. 

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *