Lifestyle

Tekonahkahame ja Isadoran Atelier meikkikokoelma

Tekonahkahame ja Isadoran Atelier meikkikokoelma

Tammikuu ja räntälunta tuiskuttaa. Hyvin tavallista ja kuvien ottamiseen ihan todella surkea sää. Tekonahkahameessa, jonka ompelin, ei onneksi kylmä tullut, joten enemmänkin kuvaajaa alkoi paleltaa. Siirryimme parvekkeelle ja kuvaaminen jatkui.

Tämän tekonahkahameen itse asiassa tilasi tyttäreni minulta, mutta itsekin siihen ihastuin ja tein jo varausta,  että milloin sitä voisi lainata. Onneksi olemme saman kokoisia, joten tätä lainailua harrastamme usein, molempien tyttärien kanssa.

Tekonahka kuulostaa kyllä hassulta, mutta oikeastaan olen ollut yllättynyt siitä, että nimestään huolimatta, se on mukava ja kevyt päällä. Yhdet tekonahkahousut kulutin ihan puhki ja toiset hankin juuri joulun alla, joten käyttökokemusta on. 

 Löysimme tämän tekonahkamateriaalin kangaskaupasta ja äkkiäkös päätös ostamisesta syntyi. Tyttären vision mukaan sitten tämän hameen ompelin. Tämä joustaa kivasti ja on ohutta, joten en usko, että tämä hiostaa, kuten keinomateriaali joskus saattaa tehdä.


Ohjeita tekonahan ompeluun

 •  Kannattaa käyttää nahkaneulaa ompeluun ja kaksoisyöttökonettani mielessäni kiittelin, kun ompelu sujui niin helposti. 
 • Jos koneen syöttölevy ei jaksa vetää kangasta, niin kannattaa laittaa vaikka kaavapaperia väliin ommellessa ja repii sen sitten vain pois. 
 • Saumat kannattaa liimata auki tekstiililiimalla. 
 • Ompelin kapean nauhan tekonahkasta vyötärönauhaksi, jonka sitten käänsin nurjalle ja tikkasin päältä. 
 • Ei tarvitse huolitella.
 • Takana on piilovetoketju ja helmaa en kääntänyt lainkaan. 
 • Helppo ja nopea toteuttaa.

Isadoran Atelier kevätmeikkikokoelma

Kevät on täällä, ainakin keväisten meikkikokoelmien muodossa, sillä ihan ei vielä keväästä voi puhua. Isadoran Atelier meikkikokoelma sopii hyvin tähän nahkahame ja korallineulelookkiin, ateljeetahan täällä melkein pyöritän. 


Tämä meikkikokoelma on siis saanut innoituksensa suurkaupungissa sijaitsevasta taiteilijan ateljeesta. Niin, tämä olikin siis kuvataidemaalari, no saahan sitä hiukan totuutta väritellä, omaan pussiin. Aurinko valaisee ateljeen ja luo täydellisen pohjan keväiselle väripaletille ja siitä ovat pehmeät persikan ja nudensävyt saaneet alkunsa tähän Isadoran kevätmeikkiin, pinkin korostaessa niitä.

Punasin huuleni tällä upean korallin sävyisellä Lip Desire Sculpting  Lipstick, Beach Popilla ja vedenkestävät huulirajaukset ovat täsmälleen samaan sävyyn. 

Kasvonpiirteitä muotoilin Blush and Glow Draping Wheel- poskipunapaletilla. Nämä sävyt ovat kyllä aivan minun sävyjäni, sillä koralli on ollut pitkään oranssin kanssa suosikkini. Kasvoja voi korostaa ja muotoilla tällä setillä. 


Luomiväripaletissa mennään persikkaisilla ja nuden sävyillä. Ruskeilla  voi vaikka rajata silmiä, mikäli ei pidä mustasta rajauksesta. 

Minusta on todella hauskaa, kun nykyisin uskalletaan käyttää myös punaisia sävyjä luomilla, jopa aniliinin ja pinkin punaista ja silti ei lopputulos näytä siltä, että henkilöllä olisi surua tai, että hän olisi itkenyt. 


 Mikäli todella musta rajaus on mieleeen, niin pallopäinen Presice roll-on-eye liner piirtää intensiiviset rajaukset silmiin. Sillä saa ohutta ja tarkkaa viivaa tai paksumpaa, haluamasi mukaan ja pysyvyyskin on hyvä. Tämä oli todella tarpeen, sillä yleensä rajaukset eivät minulla silmien muodon vuoksi pahemmin pysy. Vedenkestävyyttä lupaillaan tämän tuotteen kyljessä, mutta en ihan sateessa tämän kanssa uskaltaisi olla. 


Löytyipä vielä kätevästi väreihin sopiva rannekorukin, jonka olen joskus askarrellut, siitä löytyy postaus täältä (klik). Nyt vain kynsiin vielä korallin hehkua, Rose Atelier sävyssä ja kevät on kohta täällä. Niin tai ainakin haaveissa siintää.

Mitä tykkäsit kevätmeikkikokoelmasta? Onko sinun suosikkivärejäsi?
Entä keinonahka, innostaako vai kauhistuttaako?

kosmetiikkatuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

14 Comments

 • Taina

  Todalla tyylikäs hame -ja malli!
  Tekonahka on tosiaan yllättävän mukavaa päällä, varsinkin jos on vähän joustava materiaali.
  Ja kyllä kevääseen kuuluu ainakin uusi huulipuna jos ei muuta! 🙂

 • Souliina S

  Todella upea hame, visti kuinka taitava ompelija sinä olet! Ihan kun saa mittojen mukaan vaatteet, ihan parasta.
  tuo Isadoran kokoelma näyttää hyvältä. Todella kauniit sävyt tuossa luomiväripaletissa ja hyrrässä, tykkään!

  Ihanaa alkanutta viikkoa <3

 • Tiia K

  Ai hitsi kun näytät hyvälle ja tuo tekonahkamekko on ihan täykky. Olen omistanut vastaavan, mutta se hikoilutti niin peffasta.

  IsaDoran kokoelma onpa taas herkullinen ja omaan silmään eniten kolahtaa tuo poskipunakiekko, aivan ihanat sävyt. <3

 • Mysterious M

  Kiitos:) Yksinkertainen malli sopii niin moneen, tässäkin tapauksessa:)
  Yllättävää, miten näissä tekonahkoissakin voi olla eroja. Ainahan ne vähän kyllä kahisee:D
  Juuri näin, ainakin se yksi keväthuulipuna ja tietysti siinä samalla monta muutakin juttua, kevään kunniaksi ja piristäjäksi:D

 • Mysterious M

  Kiitos, tää on aika magee materiaali, joten kaikki näyttää tässä kivalle:)
  Tiedän tunteen tuosta hiostavuudesta, mutta tämä ei nyt vielä ainakaan tuntunut hiostavalle:)
  Isadoran sävyt on kuin mulle tehty! Sähäkkää, värikästä ja oranssi/korallia. Tykkään:)

 • Mysterious M

  Kiitos kauniista sanoistasi, Kristiina:) Nämä tekonahkaiset ovat kyllä aika näppäriä käytössä, vaikka aluksi hieman ihmettelin tätä muotia, nyt käytän innoissani:) Mukavaa loppuviikkoa!

 • Kristiina

  Nahka materiaalina ei ole aiemmin innostanut niin, että pukisin sitä itselleni. Kunnes minulle puettiin stailauksessa nahkahame, niin johan näyttikin hyvälle. Kuten myös sinun päälläsi, kertakaikkiaan upea asu!! Kevätmeikit tuovat heleydessään iloa. Ihana brunssi teillä tytärten kanssa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *