Sisustaminen

Helmikuu helmeillen saapuu, myös kassikalenteriin


Helmikuu helmeillen saapuu, myös kassikalenteriin


Talven pisin kuukausi ja tylsin minusta, on tämä tammikuu, mutta eipä ole enää kuin pari päivää jäljellä. Tuntuu siltä, että tunnelin päässä on valoa, kun helmikuu helmeillen saapuu. Alkuvuosi näyttää vielä rauhalliselta ja menojakaan ei ole tullut sovittua vielä kovinkaan montaa. Vähän tuntuu siltä, että kankeutta olisi ilmassa ja tämä pimeys olisi imenyt kaiken voiman. Kevätkuukausien koittaessa vauhti kyllä kiihtyy ja se sopii minulle. Nyt on vielä hyvä kerätä niitä voimia.

Kassikalenteriin nappasin helminauhaa, jossa kauniisti kimaltaa vielä hopean hehku ja virittelin sen kassikalenteriin kuvaamaan helmikuuta. Muuta ei tarvita ja helminauha on tyyliltään sopiva kalenteriin. Helppo toteutus, mutta voi tähän ripustella muunlaisiakin helmiä, vaikkpa helmikorvakoruja, vanhoja helmikaulanauhoja, mielikuvitusta vain peliin ja itse pidän tärkeänä sitä, että tässä on kierrättämisen leima. Tämä hopeinen helmiketju koristaa meillä joulun aikana usein joulupöydässä, tai muualla, joten sen voi poimia tästä jälleen odottamaan joulua, lainauksen jälkeen.  Helmikorvakorut voi laittaa roikkumaan tähän kassiin ja jos niitä koruja tarvitsee, niin nehän voi siitä sujauttaa välillä siitä korviin. Kassikalenterista kirjoittelinkin alkuvuoden puolella ja siitä voi katsoa täältä postausta, klik.

Laiskuus iski sen verran, että kalenterikuukaudet on nyt printattu, joten viivottimen saa taas piilottaa laatikkoon. Pyhäpäivät täytyy kyllä itse sitten merkata, kuten tuo sydänpäivä tässä esimerkiksi kuvaa ystävänpäivää. Laskiaissunnuntai on 11.2 ja laskiaistiistai 13.2. joten siinä ne tärkeimmät, ainakin minulle. Tyttären wanhat ovat tietysti se tärkein tapahtuma ja siksikin on kiva, ettei tarvitse stressailla muusta. 


Blogini täyttää helmikuun alkupuolella viisi vuotta. Olen lueskellut muiden blogikavereiden kipuiluja omien blogivalintojen kanssa ja olen edelleenkin niin tyytyväinen, että olen valinnut lifestylestä bloggaamisen, se kun antaa niin paljon mahdollisuuksia eri aiheista postaamiseen. 

Käsityöt, joita on nyt tullutkin enemmän blogissani esille, ovat tärkeitä minulle ja sen rinnalle on noussut tämä kierrättäminen. En suinkaan ole mikään mallioppilas kierrätysten suhteen, mutta on hyvä, jos keksii edes jotakin, mistä voi kehittää tuunaillen uutta elämää vanhalle. Ne postaukset ovatkin saaneet hurjan paljon katsojia,  muiden käsitöiden ohella. 

Kosmetiikka on lähellä sydäntäni ja mielelläni testaan ja kerron kosmetiikkauutuuksista täällä blogissa. Sisustamisesta bloggaan vähiten,  vaikka tykkäisin kyllä tehdä juttuja siitä myös. Meidän koti ei ihan joka viikko koe muutoksia ja uudistuksia ja jos kokee, niin se saattaa taas kiepsahtaa tuonne diy-osastolle. 

Blogisynttäreiden aikaan pistän taas blogiarvonnan pystyyn, joten olehan tarkkana.

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *