Kosmetiikka

New Look Color`s, kevätsävyjä kynsille

  New Look Color`s,  kevätsävyjä  kynsille

Helmikuu on täällä ja vaikka ollaan virallisesti vielä talvessa, on jo ihan oikeasti aika alkaa miettiä sitä tulevaa kevättä. Minä ainakin haluan suunnata katseen jo kevääseen, toki yritän nyt tämän talven jaksaa ja jaksankin, jos nämä kelit ovat suhteellisen kauniita. Aurinko paistaa ja valkoinen lumi kimmeltää ja pakkasta on vain muutama aste. 

Kevät on kaiken uuden aikaa ja myös muoti tuo jännittäviä uutuuksia esille. Aina muotijutut eivät väreissä niin  miellytä, joten sitten on vain parasta valita joku klassinen sävy, joka itseä miellyttää. 

Mavalan New Look Color`s lakkakokoelmassa värisävyt eivät toimi toistensa vastakohtina vaan täydentävät toisiaan luoden trendin ja tyylin pohjan tulevaisuuden naisellisuudelle. Huomiota herättävät sävyt yhdistyvät klassisiin sävyihin.

Muodissa erilaisia materiaaleja ja värejä yhdistellään nyt rohkeasti toisiinsa. Pehmoisia kankaita  ja karheaa villaa, kulunutta nahkaa ja ylellistä silkkiä, turkiksia ja vinyyliä. Aikamoiselta kuulostavat nämä yhdistelmät ja ei ehkä kolahda tämmöisenään ihan kaikille. Ei minullekaan, kun siitä kuulen, mutta uskon, että muodista voi poimia taas ne omat suosikit ja pitäytyä niissä, jotka miellyttävät.

Rakastan kiiltoa ja kimallusta, joten heti nappasin Mavalan hohtavan hopeisen kynsilakkasävyn Austinin, kynsille. Yllätyin positiivisesti lakan pigmentistä, sillä vain yksi kerros riitti ja se kesti mukavasti kynsillä 3-4 päivää. Hopean sävy sopii monen kanssa, joten se on tavallaan klassinen ja turvallinenkin valinta.

Toinen Mavalan lakka, johon ihastuin, on tämä maanläheinen, hillitty hohtava harmaa Melbourne. Luonnonläheiset sävyt ovat onneksi vielä muodissa mukana.

Punaiset käyvät aina ja sopivat jokaiseen vuodenaikaan, joten Munich, viininpunainen ja Toronto kirkas karpalonpunainen, tulevat varmasti näkymään kynsilläni tänä keväänä.  Seoul, kimmeltävä ylellinen kullansävy, ihan kuten hopeakin, on minun suosikkini. Mutta vihreälle Copenhagenille en vain syty. Vihreä väri ja minä emme vain tule toimeen ja jos minut tuntee, tietää, että sitä väriä ei kannata minulle ehdottaa. 
 Onko sinulla jotain väriä, mitä et voi sietää?

Kärsin kynsien lohkeamisista, vaikka aikaisemmin kynteni olivat superkovat. Iän myötä se tämäkin vaiva ilmeisesti tulee ja harmillisesti joudun aina pätkäisemään kynnet lyhyiksi, koska ne aina alkavat liuskottua. Toisaalta olen kyllä hieman huolimaton kynsieni suhteen ja käytän niitä aina turhankin tehokkaasti apulaisena vaikka siivouksissa. 

Mavalalla on myös uusi kynnenkovettaja Mavala Scientifique k+, joka lupaa vahvistaa kynnenpäässä olevien keratiinisäikeiden kiinnittymistä toisiinsa. Kynnet muodostuvat pääosin noista säikeistä, joten niiden kiinnittyminen toisiinsa sitoo kynsilevyt yhteen. Tätä sivellään kynnen puolivälistä kynnen kärkeen ja kuivatellaan, pitäen sormenpäitä alaspäin. Tuotetta ei saisi mennä iholle tai kynsinauhoille, sillä se kovettuu.

Toivon todella tämän tuotteen auttavan ja nyt olenkin käyttänyt sitä jo pari kertaa ja testaillut näitä Mavalan lakkoja. Kyllähän nämä kaikki tämmöiset tuotteet, jollain tavalla aina vahvistavat kynsiä, mutta helpolla ei löydy tuotetta, joka  oikeasti saisi lohkeamisen loppumaan. Annetaan siis tälle kynnenkovettajalle mahdollisuus ja palaan kertomaan kokemuksistani myöhemmin.

Tuotteet saatu

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *