Kosmetiikka

Wanhaintanssien meikki testissä

 

 Wanhaintanssien meikki testissä

 

Wanhaintansseissa tärkeällä sijalla, mekon ohella, on tietysti meikki.  Mekon sävy antaa viitteitä meikin tekemiseen ja värisävyjen valitsemiseen. Wanhaintanssien meikkiä kannattaa siis etukäteen testata. Kaikille ei kaikki käy, joten siksi kannattaa, ennen suurta päivää, hiukan harjoitella meikkaamista sekä tarkkailla, miten meikki omalla iholla käyttäytyy.

Saimme testiin edullisia meikkejä, joihin varmasti jokaisella nuorella on varaa ja nämä tuotteet tulevat varmasti toimimaan käytössä monessa muussakin tilanteessa, niin arjessa kuin juhlassa. 

 

 Kaiken A ja O on tietysti terve ja siloinen nuoren iho, jossa meikki pääsee oikeuksiinsa. Sitä tulee vaalia ja puhdistaa ja hoitaa kosteuttamalla. Välillä tyttären ihoa on kosteutettu myös minun tehokkailla naamioilla, mutta ihan kaikkea ei nuoren kannata iholleen laittaa. Aikuisen iho kun tarvitsee ihan erilaisia tehotuotteita kuin nuoren, mutta äidiltä lainatut öljyt ja kosteuttavat naamiot ovat varmasti ihan hyviä, silloin tällöin käytettynä. 

Tyttären iho on nyt hyvässä kunnossa ja itse hän oli sitä mieltä, että nämä Neutrogenan tuotteet, Visibly Clear Pore & Shine Daily Wash ja Blackhead Eliminating Toner ovat olleet siihen apuna.  Mustapäät kun yleensä tahtovat ilmaantua myös kuivaan ihoon ja tyttären iho kun on todella kuiva. Miliumit, joista on kärsitty, ovat nyt häipyneet, kiitos kuorinnan ja tehokkaan kosteutuksen.  Kosteutuksessa on ollut Visibly Clear Pink Grapefruit oil-free moisturiser, joka pitää ihon kosteutettuna ja eikä tuki huokosia.

Silmien pohjustukseen hän käytti  Benecos luonnonkosmetiikkasarjasta natural eyeshadow base luomenpohjustusta, joka kauniin kuparikultaan sihtaava sävy hohtaa kivasti. Päälle puuteria Essence All about matt! Fixing compact powder, joka takaa meikin pysyvyyttä.

Kulmat on sävytetty Benecos natural eyebrow-designer blonde, kulmakynällä, missä on myös toisessa päässä harja, (puuttuu valitettavasti kuvasta).


Luomille Rimmelin Magnif `eyes Nude edition, sävyistä toinen vasemmalta ja kolmanneksi viimeisin oikealta. Glitter-rajaus on tehty Isadoran glitter liner ja NYX glam liner Aqua Luxella, tuotteita yhdistellen. Ripsien tyveen on tehty rajaus Benecos Natural liquid mustalla eyelinerillä. Ripsiä vahvistamaan on liimattu irtoripset ja niihin on lisäksi sipaistu ripsiväriä, Benecos Natural Mascara glamour look.

Lopuksi pohja on tehty käyttäen Trystal pressed self tanning bronzer minerals, jolla saadaan luonnollista värisävyä kalpealle iholle ja siihen lisäksi päälle on taputeltu Benecos Natural creamy make-up meikkivoidetta, sävyssä hunaja. Peitevoiteena Benecos natural concealer, niihin kohtiin, jossa on ollut tarvetta ja päälle Essence puuteria.


Tässä meikissä pääasiassa oli silmät ja kieltämättä nuo ripset antavat glamour fiilistä. Meikki on silti maltillinen ja luonnollinen ja juuri nuorelle sopiva. Huuliin voi sipaista vaikka läpikuultavaa kiiltoa.

Tanssiessa tulee varmasti kuuma, joten mitä vähemmän sinulla on meikkivoidetta kasvoillasi, sitä helpommalla varmasti pääset, mikäli hikikarpaloita alkaa nousta otsalle. Puuteri auttaa, mutta liika on liikaa. Muista, että puuteripaperit ovat myös yksi keino hillitä kiiltoa. 

tuotteet pr-näytteitä

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *