Arvonta

5-vuotias blogi ja synttäriarvonta


Hulinaa kerrassaan, sillä blogi täyttää 5-vuotta! Olin jo ihan unohtaa tämän arvonnan, sillä minun viime päivät on pitänyt kiireisenä tyttären mekon valmistaminen ja kaikki muu, mikä siihen liittyy. 

Mekon helma on nyt käännetty ja mekko on valmiina. Sain kuitenkin pyynnön vielä ommella iltamenoon sopivan toisen mekon, jota käytetään sitten seuraavana iltana. Voi apua! Luulin, että tämä riittäisi, mutta Eurokankaassa piti taas piipahtaa hakemassa kangasta, josta sitten jossakin välissä sen ilta-bile-hile-mekon väännän. Onneksi tämä on hyvin yksinkertainen malli, joten se kuulemma tulee ihan parissa tunnissa tehdyksi. Right.

Mutta blogi on tämän viikon aikana saavuttanut jo huikean 5-vuotiaan iän ja sen kunniaksi on pieni arvonta paikallaan. Tässä blogissa, kun noista hiuksista on ollut usein puhetta, sekä oman, että tyttärien, niin päätin arvontavoittoon laittaa muutaman hiustuotteen. Talvella saattaa hiuspohja oireilla, joten siihen tuskaan löytyy Back to the Roots kotimaiselta sarjalta Revitalizing hair tonic ja Nourishing scalp cream. Muotoilutuotteeksi todella topakkaa muotoiluvaahtoa, Mè Fiber Mousse, Idhairilta. Talvi-iholle Linola Kasvovoidetta ja kynsille havunvihreää, Mavalan uutuuslakoista tältä keväältä. Saunomista rakastan, joten saunassa voi tuoksutella Lumo eukalyptus tuoksulla. 

Koska tämä kuukausi on Prinsessa-aiheinen ja innoittajana ovat nuo tyttären tulevat Wanhaintanssit, niin muistelehan omaa nuoruuttasi ja Wanhoja. Millainen mekko sinulla oli, millaiset muistot päivstä jäi? Sattuiko kommelluksia, oliko paras päivä/ ilta ever vai haluan sen unohtaa, sillä se ei mennyt ihan putkeen? Osallistuessasi tähän arvontaan, olisi kiva kuulla kommentteja omista Wanhoista. Voit toki osallistua arvontaan, vaikket olisikaan tanssinut, sillä kaikki eivät edes halua. Muista sähköpostiosoite, jotta saan sinut kiinni ja paketin matkaan. 
Arvonta alkaa heti ja loppuu helmikuun 17. klo 21.00. Onnea kaikille arvontaan osallistuville!

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *