Lifestyle

Viikon varrelta

Viikon varrelta


Ihana talvi ja lumi. Minä pidän kyllä talvesta ja pakkasesta, kunhan siihen kuuluu myös lumi. Kunnon varusteet ja tulee pirteä olo, kun hetken ulkoilee. Harmillisesti minulla on ollut viime viikon kurkkukipua ja pelkäsin jo angiinaa, mutta ei se sitä ollutkaan. Siksi viikon ulkoilut ovat jääneet ja urheilut myös. 

Kiirettä pitää ja tuntuu, että olen aina hiukan aikataulusta myöhässä, mutta kyllä se tästä. Ennätin kuitenkin viikolla Manifeston pr-tapahtumaan nauttimaan aamiaista Helsingin kattojen yllä. Mikä huikean kaunis paikka ja ihanasti sinisen hetken sain vangittua kuvaan, tosin otin kyllä kukkasista etualalla sen varsinaisen kuvan. Näkyy sitä sinistäkin hetkeä tuolla taustalla ja merta. 


Nämä pr-tapahtumat ovat siitä mukavia, että pääsee tapaamaan pr-toimiston henkilöitä livenä ja tutustumaan muutenkin, joten ei ole vain pelkkä nimi, johon ottaa yhteyttä. Jos saat kutsun bloggajana, niin kannattaa käydä visiitillä. Manifeston tapahtumasta jäi hyvä mieli, sillä meitä kaikkia kohdeltiin todella ystävällisesti ja aidon kiinnostuneesti, eikä luokiteltu kastijakoon. Joskus on joutunut näissä tapahtumissa ikävä kyllä kokemaan sitä, että olet täysin näkymätön ja vain suuret ja suosituimmat blogin pitäjät huomioidaan. 

Aamiaistarjontaa oli  ajateltu terveellisyyden kannalta, mitä nyt pieniä sukmppapulloja oli tarjolla. Niitä harva aamiaiseksi kuitenkaan nautti. Joten mukava olisi ollut istuskella ja jutustella pitempään, mutta pakko oli kiiruhtaa töihin.

 Tytär innostui tästä terveellisyys-aiheesta ja tekaisi eilen kunnon vihersmoothiet. Sekaan hän heitteli kaikkea pinaatista, avokadosta, mansikoista, karpalomehusta, rucolasta lähtien ja maustoi cayannepippurilla. Nappasin näitä pari shottia ja kuulkaas tänään ei ole enää kurkku kipeä. Jee! Onneksi, sillä lähdemme miehen kanssa nauttimaan parisuhdelomaa ja vähän etukäteen tuota ystävänpäivää, ihan ministi vaan. Mukavaa lauantaita ja nauttikaa ihanan raikkaasta ulkoiluilmasta!

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *