Kosmetiikka

Ystävänpäivänä ystävää voi piristää vaikka huulipunalla

Ystävänpäivänä ystävää voi piristää vaikka huulipunalla

Hyvää ystävänpäivää! Helmikuulla näitä tapahtumia piisaa, kun juuri selvisimme laskiaispullista, niin jo heti seuraavana on vuorossa ystävänpäivänherkut, suklaat ja leivokset. Mutta kohtuudella voi herkutella  näitäkin.

 Mies muisti meitä, minua ja tyttäriä jo kukkasin, niin on varmaankin paikallaan pyöräyttää vaikka helppo ja nopea mustikkapiirakka illaksi. Olkoon se minun muistamiseni hänelle. Olen itse sairaana, joten ihanasti mies piristi päivää, piipahtamalla kesken päivän kukkasia tuomaan.

Se kurkkukipu sitten jäytää vielä, josta aikaisemmassa postauksessa klik mainitsin, vaikka jo hetkeksi luulin siitä pääseeni. Olo on aika vetämätön. Ehkä sitä vihersmoothieta olisi pitänyt juoda viikkotolkulla etukäteen. Lääkäri epäili, että influenssa b on kyseessä, sillä pulssikin oli kova. Mutta kyllä tämä tästä. Tyttären tanssit on huomenna, joten siihen on pakko tervehtyä. Onneksi minulla ei ole kuumetta.

Ystävänpäivää vietimme mieheni kanssa jo ennakkoon, täältä löytyy postaus klik. Onneksi, sillä nyt on hiukan tuo puhti poissa. Mukavaa kuitenkin, kun on tämäkin jenkkilän juttu meille tullut ja se on sopivasti väännetty ystävänpäiväksi. Itselle se sopii mielellään oman rakkaan kanssa vietettäväksi, mutta toki ystävät ovat myös tärkeitä ja heidän kanssaan olen usein ystävänpäivän viettänytkin. Pitää kuitenkin pitää huoli siitä, että ne ystävät ovat tärkeitä myös muina päivinäkin, eikä vain kliseisesti lähetetä niitä sydämiä vain ystävänpäivänä. Varsinkin silloin, kun ystävillä on suruja ja elämä kolhii, niin on tärkeää pysähtyä ja muistaa antaa aikaa sille ystävälle. 

Kaikki ei aina mene kuin tanssi, elämän suhteen, eikä sitä voi liikaa suunnitella. Itse olen läheltä seurannut ystäväni kamppailua yllätyksellisen avioeron kohdattua. Kuunnellut, itkenyt hänen kanssaan, yrittänyt tsempata, kannustaa ja asettautua hänen asemaansa. Miten tyhjältä lohdutuksen sanat tuntuvat, mutta ehkä ne kuitenkin kannattavat edes hitusen ja saattavat joskus myöhemmin tulla mieleen ja voi todeta, että ne ovat auttaneet. Tärkeintä on olla läsnä ja tukea toista surun keskellä ja antaa vaan vaikka tiukan rutistuksen. Sitä minusta ystävyys on.

Mutta iloisempiin asioihin. Olen täällä ihaillut näitä L`oreal Paris Riche Shine uutuuspunia, joita mielellään huuliinsa sipaisee. Kiilto on ihana ja näissä on sellainen huulirasvamainen tuntu, joten eivät kuivata huulia näin talvellakaan. Jos on lähdössä ystävänpäivää viettämään, niin mielellään sitä piristää itseään ja punaa huuliaan näillä Color Riche Shine huulipunilla ja mitkä sävyt näissä löytyykään.

 Color Riche Shine sävyt vasemmalta 642 Woke Up Like This, 112 Only in Paris ja 111 Instaheaven.

Tytär tässä pähkäilee, että kävisikö tämä sävy huomisiin Wanhoihin ja aika kaunis, luonnollinen sävy tämä onkin. Kyseessä on tuo Only in Paris ja koska tytär mielellään tekee voimakkaamman silmämeikin, niin silloin huulet voivatkin olla kesymmät.


Omille huulilleni sopivat tummemmat ja voimakkaammat sävyt, joten 464 Trending, 465 Colorhype ja 350 Insanesation ovat kuin tehty minulle. 

Pidän siitä, kun huulipunan sävyt voi hylsyn päältä kurkkaamalla tarkistaa ja ei aina tarvitse avata koko hylsyä. Muotoilu on  kevyt ja tyylikäs ja siinä on sopivasti kimalletta, joten tykkään kovasti myös huulipunien ulkonäöstä.

 L`orealin Color Riche Shine huulipunat ovat olleet tammikuusta myynnissä, joten oletko jo löytänyt nämä kaupoista? Onko näistä joku mieleen? Entäpä jos ostaisitkin sille hyvälle ystävälle jonkun näistä punista? Taidan muuten itse myös lahjoittaa yhden näistä punista tälle ystävälle, joka todella tarvitsee piristystä.

prnäyte

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *