Yhteistyö

Erikoispitkien hiusten vaalennus


Erikoispitkien hiusten vaalennus


Yhteistyössä L`orealin kanssa

Tyttären hiukset ovat esiintyneet täällä blogin puolella usemapaankin kertaan. Muutamia kertoja on tullut mainittua niiden paksuudesta ja pituudesta. Erikoispitkien hiusten vaalentaminen on haastavaa ja vielä kun kyseessä on paksut hiukset, niin se ei tapahdu ihan parissa tunnissa.

 Hiuksia on vaalennettu aluksi omin konstein, joka meni niin päin seiniä, ettei kenellekään voi suositella sitä. Pari kertaa hiukset on vaalennettu ammattilaisen toimesta ja nyt juurikasvu oli ottanut pääosaan, joten jotakin oli tehtävä, varsinkin, kun wanhaintanssit olivat ovella.

Kuvasta huomaa, että ei ne vaalennukset ole hyvää tehneet, joten ei niitä onneksi olekaan turhan usein tehty. Silti on käytetty hoitamiseen kyllä tasokkaita tuotteita, mutta ei taida aina sekään riittää.

Saimme tyttärelle hiusten vaalennukseen ajan Hannelta, joka työskentelee Piece of hair kampaamossa, Helsingin  ydinkeskustassa. Hannen mielestä koko värin vaalennus ei ollut järkevää, koska tytär ei jatkuvasti kampaajalla käy, joten raidoitus olisi parempi vaihtoehto ja luonnollinen, juuri tummempaa tyvikasvua ajatellen. Hannen mielestä tyttären toive vaalennuksesta ja lopputulos olivat aika kaukana toisistaan, juuri tuon oman hiuksen tummuuden vuoksi.

Hiuksia lähdettiin raidoittamaan Redken Flash Lift vaalennusaineella, jonka joukossa käytettiin hiusta jo käsittelyn aikana suojaavaa Redken pH-bonderia. Tämä tekninen hoito oli tässä tapauksessa ehdottoman tärkeä ja ilman sitä, kemiallista värikäsittelyä ei olisi uskallettu lähteä tekemään. Hiukset olivat siis jo kokeneet kovia aikaisemmista käsittelyistä.


Hiukset sävytettiin lopuksi Redkenin Shades Eq kevytvärillä sävyjä 09N, 09P ja 09V. Nämä ja neutraalin viileiden sävyjen sekoitus tasoittaa hiuksien vaalennuksen jälkeistä keinitekoista sävyä. Esivaalennuksen jälkeen hiukset kannattaa sävyttää jonkun sävyiseksi, niin saa tyylikkäämmän lopputuloksen.


Hiukset pestiin ja hoidettiin lopuksi vielä uusilla All Soft Mega superkosteuttavalla tuoteperheellä. Koska hiukset olivat erikoispitkät, ne tarvitsivat jo ikänsä vuoksi selvittäviä ja siloittavia tuotteita. All Soft Megan hoitava superfood sekoitus sisältää Sasha inchi-uutetta, aloe vera-geeliä ja viikunakaktus-uutetta.

Hiuksiin jätettiin vielä hoitoaineeksi Redkenin Extreme Anti snap-voide, joka auttaa suojaamaan hiusta katkeamiselta ja pesun jälkeiseltä selvittämiseltä. Siloisuuteen käytettiin All Soft Megan Hydramelt seerumia. Hiuksiin jätettäviä hoitoaineita Hanne suosittelee käytettäväksi, jotta hiuksissa pysyy kiilto ja ne näyttäisivät terveiltä. 


Lämpimät kiitokset L`orealille tästä mahdollisuudesta sekä Hannelle työstä ja myös postauksen faktojen selventämisestä ja auttamisesta. Tavalliselle kuluttajalle nämä kaikki eivät ehkä ihan avaudu, mutta tästä postauksesta voi lukea mitä hiuksille on tehty, mikäli haaveilee jo vaalennettujen erikoispitkien hiusten vaalentamisesta.

Aikaahan tähän meni varmaankin melkein viisi tuntia, joten eväiden kanssa pitää olla liikkeellä, jos omistaa vastaavan määrän hiuksia. 

Tytär oli tyytyväinen, vaikka lopputulos ei ollut niin vaalea, mitä hän oli haaveillut. Nyt on viisaampaa miettiä hiusten kuntoa, kuin sitä vaaleampaa sävyä. Onhan tämä värjääminen aikamoinen kierre, joten siinä on kuitenkin mietittävä sitä, mikä on terveempää hiukselle pitkässä juoksussa. Hiusten pituudesta tulisi aina hiukan napata sitä vanhaa kulunutta lirua pois, joten nytkin siitä lähti varmaankin useampi sentti ja silti se on vielä pitkä.

hiustuote saatu


No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *