Yhteistyö

Wanhaintanssikampaus letitellen

 Yhteistyössä L`orealin kanssa 


Wanhaintanssikampaus letitellen


Wanhaintansseissa mekko, kampaus ja meikki kruunaavat prinsessan juhlapäivän. Me ompelimme tyttären kanssa yhteistyönä mekon ja tytär teki itse meikin. Hiusten kanssa oli hieman ongelmia, sillä pitkät hiukset auki ja kiharalla, sopivat hyvin nuorelle tytölle, mutta kun tietää, kuinka paksut hiukset voivat olla kuumat, niin hiukset oli pakko saada jotenkin nutturalle kampaukseksi. Itse voisi saada aikaiseksi jonkilaisen nutturan, mutta kiireessä, se saattaa olla aikamoinen stressi.

Saimme Piece of Hair kampaamosta Hannen tekemään hiuksiin vaalennuksen, josta kerroinkin täällä, klik. Hanne lupautui myös tekemään tyttärelle wanhaintanssikampauksen, joten se helpotti kovasti juuri juhla-aamua. 

Wanahaitanssien aamuna tytär pesi ja kuivasi hiuksensa ja kiiruhti kampaajalle. Hanne kiharsi hiukset ensin ja teki sitten otsalta korvaa kohti ranskanletin, jota revittiin hiukan auki, löysemmäksi. Kampaus koottiin useammasta letistä tämän ranskanletin ympärille ja taituroitiin niskaan löysäksi nutturalettikampaukseksi. Hiusten uudet raidoitukset tulevat kauniisti esille tässä kampauksessa.


Kampaus, ammattilaisen tekemänä, on niin huoleton, että sen kanssa pystyy nukkumaan, kunhan ensin pujottaa nutturan päälle ja oikeastaan koko päähän pipoksi, ohuet sukkahousut. Tämä on hyvä vinkki, jotta kiharat eivät sotkeennu ja suoristu tai letit irtoa. Kampaus toimi hyvin myös seuraavana aamuna, kunhan sitä vähän möyhensi niskasta irti, koska se oli hiukan litistynyt yön aikana. 

Kampauksesta tuli juhlava, mutta silti nuorelle sopiva ja ennen kaikkea kauniisti sopi itse mekkoon. Tässä kampauksessa olo oli tyttärellä rento. Hirvittää, jos itse olisi sitä alkanut vääntämään, niin varmasti olisi saanut pelätä, kuinka se kestää. Ei kiitos sellaista stressiä, että pinnit lentelisivät ympäri salia ja hiukset lopulta harottaisivat sotkuisena kasana.

Tämä lettikampaus on tyyliltään nyt kovin suosiossa ja aika monella tytöllä olikin jonkinlainen letitetty nuttura tai yksi osa letillä, jota oli revitty auki, pehmeämmäksi ja siitä lähtee sitten nuttura. Letitykset ovat siis in.

Kiitoksia Hanne tästä ihanasta kampauksesta.

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *