Sisustaminen

Hemtex ja Nadja Wedinin designyhteistyön kevään tuulet

Hemtex ja Nadja Wedinin designyhteistyön kevään tuulet

Kevättä on jo hiukan ilmassa, ainakin sisustuksessa. Hemtex tarjoilee kauniita pussilakanasettejä, tyynynpäällisiä, keittiötavaroita ja piensisustustavaroita kuvittaja ja taiteilija Nadja Wedinin suunnittelemana. Joulun tienoilla kirjoitinkin hänen ja Hemtexin jouluisista piensisustuksista täällä klik

 Nämä herkät kukkakuosit, kasvit ja eläimet luovat satumaisen tunnelman ja jokainen tuote on kuin oma tarinansa. Willow pussilakanasetti on puuvillasatiinia ja näitä löytyy myös vihertävällä pohjalla. Pienempi pussilakanasetti on 79 e ja tuplana 129 e. 

Nämä saattaisivat olla aika hemaisevia aiheita satujen kertomiseen ja siihen voisi houkutella mukaan myös lapsen ja siten saisi aikaan kivan sadutushetken iltaisin.

Luulin tätä aluksi tuoksukynttiläksi ja pelkäsin hiukan, että tuoksuuko liikaa, mutta ei tämä tuoksu miltään. Hyvä niin, sillä tuoksuja on jo kohta liikaa, vaikka välillä tykkäänkin tuoksukynttilöitä poltella, niin se aika on jotenkin minulla jo vähän mennyt ohi. Usein kärsin päänsärystä, vaikka tuoksu olisikin ensin miellyttävä, niin tuoksu usein voimistuu liiaksi kynttilää poltettaessa.


Näistä pakostakin tulee niin kesäinen fiilis, että toivoisi tämän talven nopeasti sujahtavan ohi, jotta pääsisi nauttimaan keväästä ja sitten tietysti kesästä. 

Kotiini en kuitenkaan tätä kovin runsasta mallistoa liika toisi, joten tuoksukynttilä, kahvikupit ja muistikirja saavat nyt riittää. Meillä on muutenkin aika minimalistisesti sisustettu, joten jonkin verran koti kyllä kestää, muuten tulisi liian viidakko meiniki. Ehkäpä mökille, jos sellaisen omistaisi, tämä voisi olla aika herkku ja sinne se sopisi juuri kesäaikaan.


Kevät kun tulee, saa sisustusinnostus aina hiukan mukaansa tempautumaan. Tärkeintä olisi kuitenkin ensin tehdä se perusteellinen siivous kotona ja karsia niitä turhia juttuja pois. Varastot vaan tahtovat liikaakin täyttyä sitten näiden siivousten jälkeen, joten ehkä pitäisikin aloittaa se siivoaminen sieltä. 

Ajatuskin roinan raivaamisesta ei nyt vielä kuitenkaan houkuta. Paras on ensin suunnitella hyvin ja kirjata se muistiin tähän kauniiseen kirjaan ja juoda kahvia samalla kauniista kukkakupista.

Innostaako sinua nämä Nadja Wedinin luontoteeman sisustustuotteet?

pr-näyte  kahvikuppi, muistikirja ja kynttilä

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *