Kosmetiikka

Maybelline uutuudet Wanhojen meikissä

 

Maybelline uutuudet Wanhojen meikissä

 

Palataan vielä hiukan tämän prinsessan meikkaustyyliin ja kuinka hän Wanhojen meikin toteutti, Maybellinen tuotteilla. Päivä prinsessana oli ikimuistoinen ja tähän oli huolella valmistauduttu. Meikki on siitä tärkeässä roolissa, että se antaa loppusilauksen koko juhlavalle kokonaisuudelle. Sen tuli kestää niin hikiset hyppelyt, kuin pienet liikutuksen hetket. Niin, no ne taisi olla kyllä enemmänkin äideillä.

Tärkeintä on aina kaunis, kuulas iho ja siitä olikin jo juttua aiemmin tässä klik postauksessa. Hyvin kosteutetun ihon päälle, on hyvä alkaa rakentamaan sitten meikkipohjaa.


Aluksi ihoa voi korjailla ja pieniä virheitä häivyttää peitevoiteella. Usein peitevoiteet silmien alla ovat kuitenkin liian paksuja ja korostuvat pakkelimaisesti ja aikuisella korostavat ikävästi ryppyjä. Tähän löytyy hyvä vaihtoehto Maybelline, Instat anti-age, The Eraser Eye, Eye treatment and Concealer. Tämän avulla saat tummat silmänaluset vaalenemaan ja tätä voi myös taputella luomelle hiukan pohjustajaksi. Päälle puuteria ja luomivärit pysyvät paremmin.

Putkiloa piti tovi kiertää, ennenkuin tuotetta alkoi vihdoin tulla, joten ole ensimmäisellä käyttökerralla kärsivällinen. Töpöttele tuote ensin tummiin kohtiin ja taputtele tuote hellästi ihoon sormenpäällä. 

 
 Maybelline The City Kits, Pink Edge paletista, tytär levitti koko luomelle ensin vaalean sävyn pohjaksi.


Seuraavaksi hän valitsi paletista tuon poskipunasävyn. Kuulostaa hurjalta, mutta se toimii ja saa silmien värin kauniisti korostumaan.


Aikalailla samat sävyt löytyi meidän tulppaaneista, kuin Maybelline Pink Edge -paletista. Hurmaavat kerrassaan ja sopii niin tyttärien kuin äitien meikkeihin.

Tytär käyttää nykyisin usein juhlavissa tilaisuuksissa näyttäviä irtoripsiä, mutta mikäli ne eivät innosta, niin Maybellinen uusi ripsiväri on silloin hyvä sähäköihin ripsiin.  Toiveena on tietysti pidemmät ja näyttävät ripset, joten niihin harjataan The Clossal Big Shot Tinted Fiber Primer. Sen jälkeen päälle harjataan varsinainen ripsiväri, eli Maybellinen Clossal Big Shot Daring Black-ripsiväri.  Tuotetta tulee reippaasti harjaan ja ripsiväri tekee ripset upeiksi räpsyiksi, mikäli ensin pohjustat ne tuolla primerilla. Kyynelehtimistä ripsiväri ei kylläkään kestä, joten varaudu siihen.


Maybelline Master highlight luo poskipäille sitä kaunista hehkua, jota nykyisin ei varmaan kukaan jätä enää tekemättä. Tässä on kuitenkin syytä muistaa se maltti, jotta lopputulos on normaali eikä häikäisevä hohto. Metalliset highlightit ja valkoinen holographic antaa mahdollisuuden meikkileikkeihin. 


Harvoin huulipuna pysyy kuin tauti, mutta nämä Maybellinen Superstay Matte Ink -tuotesarjan punat yllättivät täysin ja  todellakin pysyvät melkein jopa sen 12 tuntia. Toki syöminen hieman kuluttaa väriä, mutta yllättävän vähän. Plussaa myös siitä, ettei nämä punat kuivata huulia lainkaan. 

Aplikaattorilla on helppoa levittää huulille puna ja kivointa oli sekoitella sävyjä ja saada itselle se sopivin ja haluamansa punaisuuden sävy. Tytär valitsi lopulta hyvin vaalean nuden, hiukan pinkin korostuksella.

 

Mikäli kuitenkin  haluaa todella tarkasti piirtää huulensa, ennen tuota huulipunaa, niin siihen sopii hyvin nämä Colorsensational huulikynät. 

Näillä meikeillä tytär tanssi ja juhli Wanhat ja oli meikin kestävyyteensä hyvin tyytyväinen. Kun meikkaus, on vähän kuin harrastus, ei meikin tekemiseen kauaa mene. Toki ennen suurta juhlaa, on aina syytä harjoitella eri vaihtoehtoja, jotta ei sitten juhla-aamu mene epäröintiin ja turhaan sählämiseen.

Myös itse toteutin meikkini näillä samoilla Maybellinen meikeillä, tuona juhlailtana ja olin iloinen sävyistä, sillä ne sopivat niin kauniisti, nuorelle ja vähän vanhemmallekin, siis iästä riippumatta. Maybellinen The City Kits Pink Edgen mustalla sain rajaukset maalattua siveltimellä silmiini ja tuo pohjustaminen The Eraser eye, todellakin auttoi rajauksia pysymään leviämättä, joten suosittelen kokeilemaan. 

Blogin arvonta on suoritettu ja arvonnan voitti Pirkko-Liisa. Onnea Pirkko-Liisalle! Laitan sinulle pikapuoliin viestiä!

tuotteet pr-näytteitä

7 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *