Kosmetiikka

Kevään herkät nudesävyt huulille ja kynsille

Kevään herkät nudesävyt huulille ja kynsille

Näin keskellä talvea ei oikein voi samassa lauseessa puhua kevään hennoista ja herkistä sävyistä, sillä kasvukausi ei ole vielä ajankohtainen ja pakkasten suhteen ei vielä keväästä ole tietoakaan. Mutta kyllä se kohta tuo nuo herkulliset sävyt tullessaan. Jos ei muuten, niin maljakkoon mangoliaa ja odotusta ja jännitystä, että koska nuput aukeaa. 

Meillä tyttären Wanhaintansseista saamat ruusut ovat kuivuneet ja sopivat hyvin tähän Isadoran keväiseen nudemaailmaan. Minullahan tämä nudekausi on vallinnut yllättävän pitkään, aina vain tulee hamuttua lisää, varsinkin vaatteita tuossa sävyssä.

 Tajusin yhtäkkiä, viime viikolla sairaana sängyn päällä pötkötellessäni, että jumatsukka, meillähän on makuuhuoneessa kaikki seinät, paitsi yksi, nudenpunertavat. Se epäonnistunut maalivalinta, pari vuotta sitten, alkoi heti kuulostaa ja näyttää paremmalta. Eli on vain käännettävä ajatusten suuntaa ja mies iloitsee, ettei se rouva taas ala puohata jotakin maaliprojektia, jolloin on viisasta juuri siihen saumaan, harkita sitä työmatkaa. Ei siis tarvitse, koska alankin nähdä eri silmin tuon makkarin, kiitos myös Isadoran uusien nudelakkojen ja huulipunien.

Isadoran nudelakkakokoelmassa on sävyjä hempeän lilasta tuollaiseen maitolattevaahtoon. Lilan sävyjä löytyy Pearl Girl, Lavender Lush ja Graphic Gray. Vaalenspunertavia Rose Petal, Bare `N Beautiful ja Nude Skin. Siihen lattevaahtoon sitten Belle Beige ja Hazelnut. Aika sopivat nimet kuvaamaan nudelakkoja. 

Näitä nudelakkoja olen kieli pitkällä odottanut ja oli pakko heti aloittaa testaaminen tällä Hazelnut sävyllä. Tämä on se tummin näistä, mutta ei liian tumma nudeksi. Kermamainen koostumus ja jo yksi kerros riitti peittämään hyvin. 

Mutta todella tärkeää on myös se, mitä laittaa aluslakaksi, sillä se myös vaikuttaa tähän lopputulokseen. Olen käyttänyt Mavalan kovettavaa lakkaa parisen viikkoa ja sehän on vahvistanut jonkin verran kynsiäni. Vielä kyllä valitettavasti lohkeilee, mutta näille pitää tietysti antaa aikaa. 

Nyt testailen myös tätä Isadoran vastaavaa Rock Base kynnen kovettajaa. Tämä laitetaan pari kertaa viikossa kynnelle ja se pitää myös sitten poistaa kerran viikossa. Ainoa hankaluus näissä on, että mitäpä jos se lakka kestääkin pitkään kynsillä, niin sen kovettajan takia pitää lakka sitten poistaa. No, pitäisi varmasti ottaa sellainen parin viikon kynsilakaton kausi ja käyttää vain kovettajaa, jos se sitten toimisi. Kerronpa sitten, kunhan olen aikani testaillut. Timantinkovia kynsiä en uskalla odottaa, mutta hieman apua tähän liuskottuvuuteen toivoisin saavani.

Isadoralta on lisää herkkuja tiedossa, sillä huulille voi laitella nyt näitä ihania, kuultavia, kosteuttavia, Isadora Twist-up Gloss Stick Moisturizing Lip Filler punia, jotka sisältävät hyaluronihappoa ja kollageenia ja nämä pullistaa/ täyttää, hieman huulia. Toki on turhaa odottaa Kardashian törröhuulia, sillä ei ne huulet nyt oikeasti täyty, mutta väri ja kiilto saavat aikaiseksi sellaisen ”täydellisemmät huulet”-lookin. 

Itse yllätyin iloisesti näiden sävyistä, sillä minulle ei oikein nudepunat huulille sovi, mutta nämä eivät olleet lainkaan hassummat, varsinkin jos silmämeikki on tumma. Koostumuksena ihanan kermamainen ja tuoksuu muuten toffeelta. 

Parasta olivat kuitenkin nämä sävyt  Isadoran Twist-Up Matt Lips Satin Soft Feel punissa. Näillä saa kauniit huulet, kun sekoittaa mukaan Gloss Stick kosteuttavaa ja hiukan kiiltävää huulipunaa. Pelkkä matta on minusta paras nuoremmilla, siloisilla huulilla. Näin sain upeat huulet kiillon kera, joten ihastuin ikihyviksi. Aina siis kannattaa uskaltaa kokeilla eri versioita, sieltä voi löytyä se oma suosikki.

Oletko sinä nudelakan ystävä? Entäpä nämä punat, kiinnostaako puna huulilla lip fillerillä vaiko ilman ja mattana?

tuotteet pr-näytteitä

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *