Yhteistyö

Pitsiä ja hattarapinkkiä Changen alusasuissa


Kaupallinen yhteistyö Change Lingerie kanssa

Olen aina rakastanut pitsiä niin mekoissa, puseroissa kuin alusvaatteissa. Minun ei tarvitse kauaa etsiä sopivaa oloasua tai alusvaatteita, jos niistä löytyy pitsiä ja sävynä vaikkapa ihanaa hattarapinkkiä, niin valinta on helppo. Tottakai myös muu materiaali ja sen pehmeys ovat tärkeitä, varsinkin kun ne ovat suorassa kontaktissa ihoa vasten. Change Lingerie on merkkinä ollut minun suosikkini jo vuosia, heti kun liikkeet täällä avautuivat. Syynä on tietysti kerrankin sopivat koot, upea mallisto ja hyvä asiakaslähtöinen palvelu. 

Change on kampanjoinut viime aikoina siitä, kuinka jokainen nainen saa olla sellainen kuin on ja sellaisenaan kaunis, myös alusvaatteissa. Isokokoiset naiset ovat tervetulleita ostoksille yhtälailla, kuin myös pienemmät naiset. Naisellisia, pitsisiä ja upeita alusasuja ja kokoja löytyy A-M kokoon saakka. Myös ympäryskokoja löytyy tosi pienestä, 60 cm:stä ylöspäin.  Vaikeasti löydettävissä oleva yhdistelmä, pienestä ympärysmitasta ja isosta kuppikoosta, löytyy myöskin Changen valikoimista.

Entäpä sitten aikuinen nainen, joka ei koe enää olevansa yhtä hehkeänä, kuin vaikkapa se parikymppinen nainen?  Changen mielestä iälläkään ei ole väliä, kaikenikäisenäkin voi näyttää hyvältä alusvaatteissa, jos malli ja koko ovat oikeat. Oli niissä sitten pitsiä, nauhoja, pieniä koruja tai olivat ne sitten ilman koristeita. Aikuinen nainen voi kävellä hyvillä mielin Changen alusvaateliikkeeseen ja löytää itsellensä upeat, kauniit ja seksikkäätkin alusvaatteet ja saada näin takaisin myös sitä itseluottamusta, mitä ikä mukanaan saattaa joskus karistaa pois. 

Olen tästä täysin samaa mieltä, ikä ei saa olla tässä se tuomari, millaisissa alusvaatteissa nainen kulkee. Alusvaatteita ei yleensä kovin moni edes näe toisen yllä, vain ne harvat ja valitut ja uskon, että niidenkin silmiä hivelee kauniit alusvaatteet.

Nainen, oli sitten nuori tai aikuinen, tietää toki millaisissa alusvaatteissa haluaa kulkea, jos ne on korkeamman vyötärön mukavat mummarit, niin jokainen päättäkööt sen itse. Mutta muuten pukeutumiseen ei saa vaikuttaa ikä tuomitsevalla tavalla.


Changen valikoimasta löytyy myös kauniita ja suloisen pehmeitä oloasuja. Olin iloinen, kun sain valita oloasun, kera väriin sopivien alusvaatteiden.  Me olimme juuri mieheni kanssa suunnittelemassa parisuhdelomaa ja lähdössä Haikon kartanoon, joten ajoitus oli täydellinen. Oloasuna juurikin sopiva silloin, kun palaat kylpylästä hoidoista tai vain muuten haluat oleskella rennommin, ennen varsinaista pukeutumista. 


 Oloasu on  Mix and Match mallistosta ja se on 95% viskoosia ja 5% spandexia ja todella pehmoinen. Toppi ja housut käy hyvin myös yöasuna, olematta kuitenkaan liian kuuma. Housuissa on nauhakuja ja nauhat, joilla niitä voi vyötäröltä kiristää ja topissa on säädettävät olkaimet. Toppia voi käyttää vaikka aluspaitana, niin halutessaan.


Tämä asu yllä, voi hyvin oleskella kotona  tai heittää vaikka kevyt neule tähän päälle, halutessaan.  Enpä meinannut tohtia tästä luopua, ennenkuin olimme lähdössä illalliselle, sillä sen silkkisyys suorastaan hyväili ihoa.

Olen itseni kokenut aina naiselliseksi naiseksi, siksi alusvaatteiden ja myös olo/yöasujen tulee olla kauniita ja mielellään silkkisiä iholle. Pitsit ovat suosikkeja alusvaatetuksessa, mutta kyllä tietysti voi löytyä kauniita alusasuja, ilman niitä pitsejäkin. Changen valikoimista löytyy kyllä alusasuja ilman pitsejä, perusmallisto, jossa on esimerkiksi liivi, joka ei kuulla tai näy vaikkapa t-paidan alta. 

 Joku saattaa kokea pitsit kutittaviksi ja raapiviksi. Olen minä joskus sellaisiakin ostanut, toisilta merkeiltä ja harmitellut sitten, mutta silloin asussa on mahdollisesti ollut joku leikkaus-tai ompeluvirhe. 

Näihin ongelmiin pitsien hiertävyydestä, en ole koskaan törmännyt Changen alusasuissa, sillä muotoilulla, mallilla ja koolla on merkitystä. Rintaliivin sekä  alushousujen tulee olla sopivat, ilman, että ne hankaavat tai puristavat mistään, oli niissä pitsiä tai ei. 

Valitettavan useat naiset kulkevat väärän kokoisissa liiveissä ja siitä varmasti kaikki ovat jo tietoisia. Näin tein minäkin aikoinani, kun ei oikeaa ympärysmittaa löytynyt ja vaikka kroppa muuttui iän mukana, niin minä se vain käytin samaa kokoa, joka ei lainkaan ollut se oikea enää, olikohan koskaan ollutkaan. Yllätys oli suuri, kun sitten sain oikean kokoisen liivin ylleni, kiitos Changen, jossa myyjä asiantuntevasti minua palveli. 

Valitsin Change Lingerie Charade malliston hattarapinkin alusasusetin, sillä se sopi myös upeasti tämän oloasun alle. Tämä vaalean kalpea hattarapinkki on kyllä muutenkin kaunis väri, joten sitä heti himoitsin, sen nähdessäni. Tämä värisävy ei myöskään loista valkoisen puseron läpi, kiusallisesti rintaliivejä korosten, jota joskus valkoinen väri liiveissä tekee.

 Näissä on kyllä niin ihania pieniä yksityiskohtia, mikäli yhtään tykkää romanttisista alusvaatteista, niin tämä setti on sellainen. Tämä pinkkihattara alusasu yllä, kokee taatusti olevansa kaunis, iästä, kiloista tai rypyistä viis. 

 

Muutama vinkki alusasuista

 • jos et ole täysin varma siitä, onko alusasu oikean kokoinen, kysy myyjältä apua
 • kerro myyjälle rohkeasti, millainen rintaliivi on sinulle mieleinen, mikä malli pukee sinua parhaiten, joten hän tietää millaista liiviä sinulle ehdottaa
 • jos tarvitset tietyn asun kanssa oikeanlaisia liivejä, on tärkeää ottaa se asu mukaan liivejä ostettaessa
 • sano, jos liivi ei tunnut hyvältä, voi olla, että juuri kyseinen malli ei vain istu sinun vartalollesi 
 • rintojen paino ei saa olla pelkästään olkaimien varassa, kaarituki yhdessä olkaimien kanssa hoitaa homman
 • ole rohkea ja säväytä joskus erilaisella mallilla tai räväkällä värillä, ei sen aina tarvitse olla se musta tai beige
 • pese alusvaatteet käsin palasaippualla vaikka samalla, kun käyt suihkussa ja  käärimällä ne froteepyyhkeen sisään ja painelemalla hellästi, saat niistä liian veden pois
 • pidä välipäiviä rintaliivien kanssa, vaihtele niitä, jotta ne saavat hengähtää välillä ja eivät kulu niin nopeasti


Naistenpäivän lähestyessä, miehelle voisi vaikka vihjaista kauniista kevään alusasuista, joita Change-liike on nyt pullollaan. Kevät tulee, joten sitä voi juhlistaa vaikka uusilla alusasuilla.

22 Comments

 • Tiia K

  Aivan ihana postaus, kuvat, alusvatteet ja oloasut ja kaikki! Pakko myös suitsuttaa Changea erityisesti siitä, että käyttävät malleina kaiken ikäisiä ja kokoisia, tätä arvostan niin paljon, etten enää oikein tiedostakaan muita alusvaatebrändejä, tämä niin osui ja upposi minuun tämä heidän tapansa mainostaa, eikä vaan nuorten laihojen yllä.

  Lisäksi palvelu on mieletöntä ja alusvaatteet mukavia ja istuu, kertoo nainen, joka on liian pienillä rintaliiveillä elänyt ennen, kuin sain Changen omat alusvaatteet.

  Joten vahva suositus <3

 • Mysterious M

  Kiitos ihanuus<3 Change on minun mielestäni edelläkävijä näissä kampanjoissa ja ikärasismiakaan ei tunneta, siksi iso peukku merkille!
  Tämä on jännää, sillä alusvaatteet ovat tietyllä lailla niin arkipäivää jokaiselle naiselle, mutta silti usein ei uskalleta tai kehdata pyytää sitä palvelua ja asiantuntia-apua:) Niin tuttua tuo väärässä koossa eläminen, mutta onneksi ei enää tarvitse.
  Oloasussa liihottelee mielellään vaikka koko päivän ja kauniskin se on. Tämän oloasun pystyy hyvin mieskin hankkimaan lahjaksi, sillä koko on S, M ja L, joten ei voi mennä pieleen:)

 • maiju

  Kauniita kuvia ja kaunis olet sinäkin. Minä ostan nykyään alusvaateeni vain ja ainoastaan alan liikkeistä. Kesti liki 50-vuotta ennen kuin avasin alan liikkeen oven ja sen jälkeen en ole muualta alusvaatteita ostanut. Luotan ammattilaisiin ja saan oikeaa kokoa.

 • Mysterious M

  Kiitos Maiju:) Tämä on vaatinut aikansa, itse kultakin, ennenkuin on osannut suunnistaa alan liikkeeseen. Toisaalta muistin nyt juuri, että ekat liivit ikinä, olen ostanut ammattilaisen liikkeestä:)

 • Pirkko-Liisa

  Hyvän kirjoituksen taas kirjoitit ja upeat on kuvat! Alusasujen ostaminen alan liikkeestä tuntuu ensin ylelliseltä, mutta sitten siihen tottuu niin ettei osaa muualta ostaakaan. Kuitenkaan ei pidä aliarvioida markettien myyjiä, sillä heissäkin löytyy osaajia kun vain kysyy.

 • Mysterious M

  Kiitos Pirkko-Liisa:) Tuo on niin totta, että sitä usein liittää myös mielikuvan ylellisyydestä, jos myyjä tuo pukukoppiin niitä alusvaatteita ja neuvookin siinä samalla. Markettien myyjät ovat varmasti myös asiansa osaavia ja olen usein saanutkin ihan hyvää palvelua. Mutta minun on vain hankalaa löytää omaa kokoa noista marketeista, joten siksi asioin näissä liikkeissä, missä kokoni on huomioitu:)

 • Tuula's life

  Hieno postaus! Sinä olet upea mannekiini niin alusasuille kuin muillekin asuille. Myllyn kauppakeskuksessa on Changen liike. Ja sieltä ostin itselleni joululahjaksi liivit 🙂 Hyvä kun muistutit, nyt olisi tarvetta uusille ja kun tuo naistenpäiväkin on tulossa…
  Kiitos Minna!

 • Jonna H.

  Upeita kuvia!

  Mä olen joskus kirjoittanut muuten blogiini rintaliiveistä miten vaikea niitä on löytää, rakastan kaarituellisia, mutta en voi sietää jos sen tuen alle on ommeltu tollainen ylimääräinen kangaskappale mikä on sunkin liiveissä, mä koen sen todella painana ja kiusallisen tuntuisena, en pysty käyttämään lainkaan. On muuten vaikea löytää, koska suurimpaan osaan tuo kangankappaleen turhake on ommeltu. 😀 Pitsin sijaan suosin sileää, koska ne on helpoimpoa vaatteiden alla.

 • Mysterious M

  Oi, no sehän on harmi, jos ei löydy sen muotoisia kuin haluaisi. Joskus on tietysti vain taivuttava muodin mukaan, mutta ymmärrän. Minun tyttärelläni on kyllä Britney Spearsin malliston liivit, joissa ei tuota kyseistä lirpaketta kyllä ole:)

 • Jonna H.

  Hahaa rintaliivit on kyllä asia jota en valkkaa muodin mukaan vaan mukavuuden. 😀 Ei tulis edes pieneen mieleen. Itse käytän Chantellen liivejä suurimmaksi osaksi, koska niistä löytyy juurikin toppaamattomia ja sileitä malleja ilman tota kangaskappaletta. Mason Lejabylla on myös pari kivaa mallia. Britneylla näyttäisi kans olevan muutamia kivoja. 🙂

 • Mysterious M

  No toki järjen mukaan tietysti, ei nyt sentään ihan mitä vaan muotihöpötyksiÄ:D Tarkoitin, että mallistot, mitä on tarjolla, ovat tietyn ajan mukaan tehtyjä ja niiden mukaan mennään aika usein näissä uutuuksissa, kuten leikkaukset ja erilaiset koristeet liiveissä. Toki klassisessa mallistossa tyyli ja leikkaukset liiveissä pysyy saman tyylisenä. Britneyllä on juuri Changen mallistossa sellaiset lerpakkeettomat liivit. Jos nyt ymmärsin oikein, mitä tarkoitit:)

 • Souliina S

  Voi kuinka upealta näytät, ihanat alusvaatteet ja asu!
  Tuo oloasu näyttää niin ihanalta, ja väri on ihan sinua. Alusvaattissa kaunis väri ja tykkään tuosta pitsistä <3
  Itse pidän todella paljon Changen alusvaatteista, ne ovat todella laadukkaita ja tuntuu todella hyvältä päällä. Aina kun olen asioinut heidän liikeessään, on palvelu ollut erittäin hyvää.

  Hyviä vinkkejä muuten luettelit tuossa. Minulle kävi sama kuin sinulle, että olin käyttänyt sitkeästi sitä tiettyä kokoa liiveissäni vaikka kuinka kauan, Changen myyjä sitten totesi kokoni olevan hieman väärä ja auttoi oikean löytymisessä.

  Kiitos tästä ihanasta ja inspiroivasta postauksesta, minun täytyykin käydä uusimassa alusvaatevarastoa <3

 • Mysterious M

  Kiitos Souliina:) Changen alusvaatteet ovat kyllä niin kauniita ja minusta hintakaan ei ole päätä huimaava. Lisäksi kanta-asiakasedut ovat sellaiset, että niissäkin mukavasti säästää:)
  Väärän kokoisissa liiveissa aika moni meistä on aikansa kulkenut, mutta aikuisena sitä uskaltautuu kysymään myös myyjän apua:)
  Kiva, jos innostuit tästä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *