Sisustaminen

Jysk tarjoilee jo kesää

 

Jysk tarjoilee jo kesää

Juuri pääsin hehkuttamasta, että kevät on täällä, sillä olemme juuri siirtyneet maaliskuun puolelle, niin Jyskiläiset menivät himpun verran edemmäs ja tarjoavat meille jo kesää. Sehän sopii, sillä molemmat vuodenajat ovat minulle niitä mieluisimpia.

 Kun kiiruhdin työpäivän jälkeen rapsakassa  pakkassäässä Jyskin tilaisuuten, piti oikein pysähtyä miettimään, että mitä pukisi yllensä, sillä Helsingin keskustassa aina tuulee ja on kylmempi meren takia. Jyskin tapahtuma järjestettiin Hakaniemen rannassa, Meripaviljongissa. Aurinko kuitenkin lämmitti jo sen verran, että pakkanen hellitti hiukan aamun lukemista, joten ihan toppahousuissa ei tarvinnut paikalle saapua.

Alkoholiton alkudrinkki oli kyllä ihana raikas ja kaunis ja tietysti kesäinen. Lasit kirkkaassa auringonvalossa olivat niin kuvauksellisia, että näitä laseja oli kamerassa kuvattuna ehkä muutama liikaakin.

Kesä on siis tarjolla ja kyllähän nämä sopivat hienosti myös tähän alkukevääseen, karvataljoja myöten. Tuo pieni tulisija on aina miellyttänyt silmää ja sellaisen joskus vielä hankinkin terassille. Mies tosin oli sitä mieltä, että eikö grilli riitä. No, ehkei sillä pallogrillillä ihan samaa tunnelmaa saa, varsinkin kun ajattelee sitä hyggeilyn kannalta, mikä Jyskillä tuntui olevan nyt kovasti esillä. Perinteiset käsityöt innostavat, joissa materiaaleina on bambu, rottinki, puu, tilkut, käsinmuotoiltu keramiikka, lasi ja neulos. 

Rentoa, skandinaavista ja trendikästä. Elegantti Simplified Luxury Urban Roots, joka korostaa luonnonmateriaaleja ja  huokuu lunnonläheistä rauhaa. Viimeistelemättömät muodot ja pinnat ja maanläheiset värit ja materiaaleina rottinki, vaalea puu, tammi, mokka, nahka, korkki, vetoni, teräs, puuvilla, pellava ja huopa.

Uusi Scandinavian Sense-tuotesarja, joka koostuu orgaanisesta puuvillasta valmistetuista kodin tekstiileistä. Niissä käytetty puuvilla on 100% GOTS-sertifioitu. 50-luku näkyy huonekaluissa ja eläväpintaiset tekstiilit tuovat pehmeyttä kovien pintojen rinnalle. Materiaaleina on lasi, kivi, metalli, messinki, keramiikka, pellava, sametti ja sävytetty peili.

Jyskin kesän tuotevalikoimassa löytyy varmasti jokaisen terassille, mökille ja myös kaupunkiasuntoon parvekkeelle ja sisälle kaikenlaista. Puutarhakalusteet ovat säänkestäviä,helppohoitosia, kestävät pitkään ja ovat muunneltavia tilanteen mukaan.

 Meille kyllä mielisin uusia kalusteita terassille, sillä tuolit ovat jo aikansa eläneet ja haluaisin saada sinne myös sellaisen sohvan, joka kestäisi ulkona läpi vuoden. Isoja sohvan runkoja on hankala säilytellä pienissä varastoissa, joten en tiedä onko tämä koskaan mahdollistakaan.

Jyskillä oli myös kauniita betoniruukkuja isommille kasveille, joten olisi kiva uudistaa myös noita ruukkujakin terassilla. Varmasti tässä on ajeltava vielä Jyskin liikkeeseen paikan päälle katsomaan, mutta ehkä odotan vielä hetken.

Tästä on hyvä lähteä suunnittelemaan terassille uudistuksia. Joko kevät on saanut sinut temmattua mukaansa ja suunnittelemaan jo kesää?

No Comments

 • Tiia K

  Ihania kuvia olet ottanut ja todella todella kauniita juttuja, jotka eivät tosin sopisi meidän kotiin, mutta monen kotiin varmasti. Yhdessä vaiheessa kävinkin ahkeraan Jyskissä.

  Ihquisaa viikkistä M <3

 • Mysterious M

  Eikö olekin kivoja juttuja ja aina on kyllä niin ihanaa alkaa tulevaa kesää suunnittelemaan, vaikka vain pienesti:) Jyskin valikoima on laaja ja tykkään tästä skandinaavisuudesta, puun ja kiven, keramiikan ja pellavan yhdistelmistä. Niin ja varsinkin kotikutoinen ja käsityön leima merkitsee minulle paljin:) Ihanaa viikonloppua Sari <3

 • Mysterious M

  Voi niin olikin, vaikka vain pikaisesti näimmekin ja aina on kiva nähdä millainen henkilö oikeasti on blogin toisella puolen:) Itsellä oli vähän höyry päällä, kaikesta pakkasesta huolimatta, sillä tulin suoraan töistä viipottaen:)
  Kiitos, nämä kuvat onnistuikin ihan kivasti, vaikka tämä 5-vuotias kamera alkoikin urakalla temppuilla, joten meinasi hermo mennä. Onneksi ennätin kuvat ottaa ihan heti, kun ihmisiä ei vielä ollut paljoa paikalla.
  Kaunista ja aurinkoista viikonloppua myös sinulle!

 • Mysterious M

  Näinhän se on, että ei aina kaikki sovi kaikkien kotiin:) Nämä on meille kyllä sopivaa tyyliltään ja varsinkin pihalle sitä sohvaa toivon, mutta todellakin sen säilytys talvisin tuottaa päänvaivaa:)
  Mukavaa viikonloppua! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *