Kosmetiikka

Maybellinen keväiset uutuudet viettelevät

Maybellinen keväiset uutuudet viettelevät 

Kevät koittaa ja sen huomaa juuri näistä ihanista keväisistä pr-tapahtumista. Maybelline kutsuilla oli eilen ihanasti pinkki värisävy ja kookos teemana tarjoiluissa, somistuksissa, valaistuksessa ja tietysti itse Maybelline kosmetiikkatuotteissa. 

Saimme nauttia pienestä tanssiesityksestäkin illan aikana. 

Lady`s in pink eli Minäkö keski-ikäinenSouliinaPinkit korkokengät ja minä, tapasimme tämän ihanasti järjestetyn tapahtuman parissa ja ennätimme päästä yhteiseen kuvaankin pinkkeine takkeinemme. Ihastelimme somistusta ja tilaisuuden mukavaa rentoa tunnelmaa, jossa meidät aikuisetkin naiset ja ihan kaikki vieraat, huomioitiin kivasti ja L`orealin henkilökunnalla näytti riittävän jokaiselle vieraalle pieni jutusteluhetki ja aikaa. Täydet pisteet siitä heille, vaikka varmasti riitti touhua.

Tilaisuuden pääosissa oli tämä Maybellinen Total Temptation, eli viettelevä mascara. Uutuus, joka antaa ripsille tuuheutta ja näyttävyyttä. Tätä voi kerrostaa jopa 5-6 kertaa, jopa harjata ihan klimpeiksi, illan mallia maskeerannut meikkaaja Piia Hiltunen kertoi. Hiukan vierastan tuota klimppiä, mutta ajatuksena on siis mahdollisuus lisätä mascaraa, kunnes olet tyytyväinen ja tämä tuote sallii sen.

 Kestoakin lupailtiin, joten minä ja minun vuotavat silmäni olemme innolla aloittamassa testausta tästä tuotteesta. Mascarassa on kookoksen tuoksua, mutta hyvin miedosti se tuoksuu ja tuoksuu hyvälle, vaikken olekaan mikään kookoksen fani. Yllätin itseni myös tykkäämällä tuosta kookosjuomasta, sitä oli pakko maistaa, kun tuli ihan fiilis, että ollaan etelässä. 

Upeista Maybellinen huulikiiltomaisista huulipunista Super Stay Matt Ink, kerroinkin jo tässä (klik) postauksessa ja voin vielä vakuuttaa, että nämä kyllä pysyy huulilla niin, että suosittelen hankkimaan öljypitoista poistoainetta. Eivätkä kuitenkaan ole huulikiiltoja, joista en niin enää aikuisena välitä.


Tyttären huulilla Pioneer sävy, joka miellyttää minua sävynä myös kovasti. Sähäkkä punainen, sopivasti tulinen ja tietysti naisellinen. 

Myöhemmin keväällä on tulossa myös lisää Total Temptation uutuuksia ja tuosta mascarasta myös vedenkestävä versio ja sitä tässä sitten odottelen kieli pitkällä.


Ihana tuoksu löytyy myös Color Sensational The Mattes huulipunista ja hauskoista Python Metallic Lip Kit uutuuksista, joissa hopeaa voi levittää mustan huulipunan päälle, jotta se hohtaa veikeästi sekä kultaa punaisen päälle. Hauskoja, mutta ehkä minulle hiukan rajuja sävyjä, tuo musta varsinkin. 


Kiitos kivasta ja hyvin järjestetystä illasta!

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *