Sisustaminen

Pääsiäiskoristelua esille ja muutama vinkki koristeluun

 Pääsiäiskoristelua esille ja muutama vinkki koristeluun

Aamusella tuli fiilis, että nyt pakko saada jotakin pääsiäiskoristelua esille, sillä vaikka noita pääsiäismunia tässä teinkin, niin vielä ne pyöri työhuoneen pöydällä odottelemassa. Jotenkin olin niin uuvuksissa, kun eilen pääsin töistä, että en oikein jaksanut uhrata ajatustakaan siivouksille saati kodin koristelulle. Leffassa kävimme kuitenkin tyttäjen kanssa, sillä se oli sovittu etukäteen. Olikin oikein nuorisoleffa, tämä Every day ja juuri sopiva äiti-tytär iltaan. 

Ennen tanssituntia kävin etsimässä pajunkissoja ja yllätyin, kuinka heikosti niitä löysin ja kuinka myöhässä kevät oikein onkaan. Toisaalta pääsiäinen on tänä vuonna jo aikaisemmin, joten siinä varmaankin selitys. Löytyihän sieltä jokunen oksa ja kovin paljoa en niitä halunnut edes pusikoista riipiä, kun olivat niin pieniä alkuja vain.

Vaikka pääsiäiseen usein liittyvät nuo riemuisammat värit, keltainen, punainen, vihreä ja violetti, niin halusin pitää tämän eteisen nyt näin musta-valkoteemalla. Tulee rauhoittavampi vaikutelma ja noita värejä on kyllä meilläkin vuosien varrella ollut ihan riittävästi, kun lapset olivat pieniä.

Maalasin vielä metallinhopealla yhden munan puoliksi ja lisäsin nauhan ja rusetin. Lasilautaselle vain kaikki koristetut munat ja pohjalle irtohöyheniä. Pajunkissoihin kiinnitin valkoisia höyheniä ja metallilankaa apuna käyttäen solmin myös niihin kiinni pieniä mustia helmiä. Lasiset kristallit sopivat hyvin pajunoksia koristamaan, joten lisäisin niitä myös joukkoon sekä kimpun valkoisia tulppaaneja. En olekaan tänä keväänä niitä ostellut, joten en ole ennättänyt niihin vielä kyllästyä. Keittiöön oli ostettava vielä pari kimppua hempeän vaaleanpunaisia tulppaaneja, sillä sinne kaipasin väriä.

Kuvaaminen uudella kameralla on jännää, mutta hieman harmittaa, kun en ole vielä sinut kameran kanssa. Kurssi, johon menin, oli pettymys, sillä siellä vain luentomaisesti käytiin läpi aukot ja ISO-arvot, mutta itse kameraa ei edes otettu lainkaan käteen. Harmi, koska vain siten oppii, että kokeilee itse ja samalla saat neuvoja ja ohjausta.

Huomenna on palmusunnuntai, joten pieniä virpojia saattaa olla liikenteessä. Joko sinä olet somistanut pääsiäistä kotiisi? 

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *