Käsityöt

Utuinen kidmohairneule ja uusia vartalotuotteita tuoksujen kera


Utuinen kidmohairneule ja uusia vartalotuotteita tuoksujen kera

On tullut aika herkutella keväällä ja utuisilla ja pehmoisilla mohairneuleilla. Kidmohair on ihanan utunen lanka, jolla saa neuleen näyttämään hattaralta ja poutapilveltä tai no tässä tapauksessa hieman nudebeigeltä pilveltä. Lisäksi tämä ei kutita.
 Löysin tämän neuleen laatikostani ja mietin, että hetkinen, ihan ollaan muodissa värin suhteen vielä ainakin.  Mallikin on klassinen, joten päälle vain ja menoksi. On hyvä tosiaan välillä siivota niitä kaappeja ja nyt kun tuo tyttären muutto lähestyy, niin näköjään kaikkea kivaa löytyy.
Kuvio on tässä suhteellisen helppo ja nopea neuloa, joten ei vaadi kummoisia ja malliltaan suora, hieman kainalon kohdalla lisätään silmukoita hihoja varten ja olkapään kavennus tehdään suorana. Olen tämän mallin joskus Fiina-neuleen sivuilta napannut.Samaan utuiseen sävyyn löytyy myös ihania uutuuksia vartalolle  L`occitanelta  Terre De Lumiere L`eau. Upea tuoksumaailma näissä parfymoiduissa suihku- ja vartalotuotteissa ja kaiken kruunaa tietysti tämä itse eau de toilette Terre de Lumiere. Kultainen hetki, auringon ensimmäisissä säteissä ja paikkana Provence. Tuoksussa roseepippuri ja bergamotin vivahteet tuovat mieleen aamunkoiton. Tuoksua voisikin kuvailla sanalla kaunis.  Tällä setillä lähtee aamu ihanasti käyntiin. 


Keväällä kädet kuivuvat ihan korpuiksi, joten minun käsilaukussani on vakiovarusteena käsivoidetuubi. Tämä ihana L`occitanen Terre de Lumiere sarjaan kuuluva käsivoide kuuluu samaan tuoksumaailmaan ja on tehokas kosteuttaja. L`occitanen käsivoiteet ovatkin olleet jo jonkin aikaa suosikkejani.


Vielä vinkkinä heitän huulipunista ja sellaisista punista, joita ei tarvitse kokoajan lisäillä. Clarins kevään huulipunissa löytyy murrettuja sävyjä ja kuvassa minulla onkin pehmeän ruskehtavan punainen Joli Rouge Velvet 705V sävynä. Nämä totisesti pysyy huulilla, joten kestää myös suukottelun. Tuo ihanan kirkas punainen sävy on suosikkini Joli Rouge Velvet 760V. Suositukset täältä, mikäli toivot huulipunasi kestävän päivän menossa mukana.

pr näytteet

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *