Sisustaminen

Aurinko paistaa kassikalenteriin huhtikuussa

Aurinko paistaa kassikalenteriin huhtikuussa

Aurinko. Sinua on kaivattu ja nyt olet täällä ihanan säteilevänä. Aurinkoa voi saada myös omaan kassikalenteriin. Miten se onnistuu? No minäpä näytän.

Tein kassikalenterin kierrätysperiaatteella ja tuunaamalla, joten yritän pysyä tässä periaatteessa ja vielä olen onnistunutkin. Tammikuun idea löytyy täältä klik, helmikuu helmeillen saapuu täällä klik ja maaliskuu klik. Nyt on sitten ihanan auringon aika ja sellaisen askartelee pienellä vaivalla.


Tiesin heti maaliskuun kassikalenteria tehdessäni, että aurinko sopii hienosti huhtikuuhun. Pitkän talven jälkeen aurinko on niin tervetullut ja koska ulkona ei vielä mikään kasva tai viherrä, niin ihailemme ja palvomme vain aurinkoa. Nyt kun pääsiäinen oli jo maaliskuussa, niin ei siihen huhtikuuhun enää niitä pääsiäisen koristeita viitsinyt kiinnittää, joten mennään kohti seuraavaa ja se on siis aurinko.


Tuoksupullojen korkkeja kannattaa pitää silmällä ja laittaa talteen, heti kun pullo on tyhjä.  Niistä saa aina jotakin kivaa pientä väkerrettyä. Minä olin säilyttänyt yhden tuoksupullon korkkia sinnikkäästi, mutten ollut keksinyt sille vielä käyttötarkoitusta. Myös kaikki napit, hauskat, tyylikkäät tai krumeluurityyliset on syytä pistää talteen, kyllä niille sitten joskus tulee käyttöä, jos ei heti.  

Aurinko loihditaan esille seuraavasti 


 • kirkkaan keltainen tai kultainen tuoksupullon korkki 
 • ohutta rautalankaa
 • keltaisia lasihelmiä  

Pyörittelin tuoksupullon korkkiin rautalanganpätkät ja pujottelin niihin helmet ja koska rautalanka on ohutta, niin pyöräytin viimeisen helmen ympäri langan ja palasin takaisin pujotellen helmien läpi rautalankaa uudestaan. Lopulta sidoin rautalangat tuoksupullon korkkiin kiinni kieputellen. Tein näitä kahdeksan, jotta sain auringolle säteet. 

Aurinko kiinnitetään kassikalenteriin pujottamalla rautalankaa kassista läpi ja tässä auttaa, jos kartonki kassissa on tukevampaa ja kestää langan pujotuksen. Aurinko on hassunhauska ja sellainen se saa ollakin. Voihan se olla myös kevätkukka tai  kevätpörriäinenkin, mutta pääasia on, että huhtikuuksi sen mieltäisi. 


Nyt on auriko kassikalenterissa ja kylläpä se lämmittää näin huhtikuussa ja tuo hiukan huumoria tiukkaan mustavalkoisuuteen. 

Mikäli olet kiinnostunut kierrätysideoista, mutta kassikalenteri ei nyt innosta, niin kannattaa kurkistaa myös tätä klik postausta, missä kaikki lähti liikkeelle myös tuoksupullonkorkista, joten kyllä ne kannattaa laittaa talteen.

No Comments

 • Tiia K

  Wow miten hieno tuli. Täällä taas on ongelma, että yhdestä lempituoksusta on kadonnut korkki ja mitä ja minne ihmeessä ja millä sitä nyt ruiskin sitten.

  Kivaa pääsiäistä M <3

 • Mysterious M

  Hei kiitti:) Ne korkit on ovelia katoamaan,löytyy varmaan kissan leikittämänä jostain sängyn alta:) Jos se on sellainen pumppusuihkukorkki, niin kokeile jostain toisesta sitä nuppia siihen päähän, jos sit onnistuis:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *