Ihonhoito

Kasvohoito tehokkaalla DERM ACTE-eksperttikuorinnalla on nyt paikallaan

 Yhteistyössä Acadèmie ja Rohdos-Ala

Kasvohoito tehokkaalla DERM ACTE-eksperttikuorinnalla on nyt paikallaan

Nyt on sellainen aika keväästä tulossa, että mikäli hiukankin kärsit katupölystä, siitepölystä ja allergioista yleensä, niin sinun on hyvä suojata ihoasi mahdollisimman hyvin, jo etukäteen. Kasvohoito tehokkaalla DERM ACTE-eksperttikuorinnalla on nyt paikallaan. 

Kevään ihanasta ajasta, kunhan se nyt joskus alkaisi, suurin osa valitettavasti menee allergiapillereitä popsiessa ja aivastellessa. Myös iho kärsii ja varsinkin kasvojen iho, tästä tulevasta vuodenajasta, vaikka kaikki eivät siitä oireita saakaan, niin kyllä se pöly varmasti stressaa jokaisen ihoa.  Siksi on hyvä hiukan olla edellä aikaansa ja hoitaa ihoa, käymällä kasvohoidossa. Minä sain tilaisuuden tutustuttaa ihoani tähän Academien DERM ACTE -eksperttikuorintaan. 

Nämä eksperttikuorinnat ovat vasta muutamia viikkoja sitten lanseerattu ranskassa ja pari viikkoa sitten suomessa kosmetologit saivat tähän koulutusta. Kauneushoitoloissa tehdään kolmea eri toimenpidettä kaiken ikäisille, joista Sebu-Peel 35% syväpuhdistaa ja tasoittaa rasvaisen ihon, Youth-Peel 50% kiinteyttää ja silottaa tehokkaasti aikuisen ihoa ja Uni-Peel 60% tasoittaa hyperpigmentoituneen ihon väriä.

No todellakin tuo Youth-Peel kuulosti minun iholleni sopivalta eksperttikuorinnalta, sillä kukapa sitä ei aikuisen iässä haluaisi kiinteämpää ihoa. Kati Rohdos-Ala Oy:stä oli myös samaa mieltä, että nämä muut eivät oikein sopisi iholleni, joten tähän päädyimme. 

Minua valmisteltiin tähän kuorintaan kertomalla, että kuorinta saattaa hiukan tuntua, kuumottaa ja kihelmöidä, jotta en säikähtäisi, mutta minähän olen tottunut näihin kaikenlaisiin toimenpiteisiin ja jopa tietyllä tapaa luulin taas, että kipukynnystäni koeteltaisiin, koska kyseessä oli happoja sisältävä kuorinta.

Youth-Peel kuorinta

Aikuiselle iholle nuorekkuutta palauttava eksperttikuorinta. Vähentää ikääntymisen merkkejä ja tukee ihon korjautumista tehden sen sileän tuntuiseksi ja nuorekkaamman näköiseksi.


Puhdistus:

Meikki poistetaan Eau Dèmaquillante Micellaire- misellivedellä ja Lait Dèmaiquillant-puhdistusemulsiolla ja Lotion tonique-kasvovedellä

Esikäsittely:

Ihoa suojataan herkimmiltä alueilta, silmät, yksittäiset luomet, nenänpielet ja huulet käsitellään esikäsittelynesteellä

Eksperttikuorinta: 

Kasvoille sivellään siveltimellä kuorinta-aine ja sen annetaan vaikuttaa 15 minuuttia. Tämä ei tuntunut minusta yhtään miltään, joten tätä ei ainakaan kannata pelätä.

Jälkihoito:

Kuorinta neutraloidaan ja iholle levitettään ihon palautumista tukeva ampulli.

Suojaus:

Hoidetulle alueelle levitetään Soin Rèparateur Post-Peeling -voide ja UV Ècran 365 Jours -citysuoja.

Kotona:

Hoitovoide Soin Rèparateur Post-peeling on hajusteeton hoitovoide, joka rauhoittaa rasittunutta ihoa. Voide levitetään vahintään kaksi kertaa päivässä solujen uusiutumisprosessin ajan, eli noin 3-4 viikkoa. Myöhemmin voidaan käyttää ihon tarpeisiin sopivia voiteita, kuten lisäkosteutusta, sillä kuorinta tekee ihon todella janoiseksi ja kaikki voiteet kuulemma humahtavat vain ihoon. 


Todella tärkeää on käyttää myös päivittäin tätä UV Ècran 365 – citysuojaa.Tämä monivaikutteinen UVA/UVB- ja saastesuojatuote, ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Suojakerroin on 50. Citysuojaa käytetään kuorintakuurin aikana ja kuukauden ajan viimeisen hoidon jälkeen. Näitä hoitoja kun voi tehdä vaikka joka toinen viikko, kolmen kuukauden ajan ja ylläpitokertoja tarpeen mukaan. Hinnaltaan nämä ovat 75-90 e kerta. 

Kenelle tämä hoito sopii

  • kaikille ihotyypeille ja valoihotyypeille
  • eksperttikuorinta tehdään ehjälle, terveelle iholle, silmänympäryksiä ja huulia vältetään
  • vähintään kolmen päivän tauko, muiden kuorintojen tai ihoa ohentavien tuotteiden käytössä, kun eksperttikuorintoja tehdään
  • aurinkosuojaa on käytettävä vähintään viikko kuorinnan jälkeen 
  • eksperttikuorinnan jälkeen suositellaan käytettäväksi DERM ACTE -kotihoitotuotteita, jotka auttavat ylläpitämään kuorinnalla aikaansaatuja tuloksia


Kuten kuvasta näkyy, niin ihoni ei ole pahemmin suuttunut tai ärsyyntynyt tästä DERM ACTE-eksperttikuorinnasta, joten se on kyllä todella hellävarainen. Kati oli hiukan pelännyt, että humahtaako ihoni todella punaiseksi, kuten minun tyyppisillä ihoilla saattaa käydä, mutta ihoni päätti ottaa rauhallisin mielin tämän testauksen. 

Nyt alkaa siis kotihoito ja täytyy sanoa, että näitä kuorintoja pitäisi todellakin ottaa muutaman kuukauden ajan, jotta kunnon vaikutuksia alkaisi saavuttaa. Mutta toki yksi kertakin tekee ihosta pehmeän ja uskon, että kaikki hoitotuotteet ja seerumit imeytyvät nyt paremmin ihooni tämän kuorinnan jälkeen ja kevät pölyineen saa tulla, olen valmis.

Sinua saattaa myös kiinnostaa tämä klik postaus, jossa on lisää Acaèmie sarjan tuotteista, joita voit käyttää näiden hoitojen jälkeen.

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *