Kosmetiikka

Oranssit kynnet polkaisevat kevään käyntiin

Oranssit kynnet polkaisevat kevään käyntiin

Nyt on aika polkaista kevät käyntiin ja vaihtaa kynsilakka hehkuviin kevään sävyihin. Läpi pimeän talven sitä jotenkin vajoaa synkkyyteen myös kaikkien värien suhteen. Aivan kuin mustat paljaat puut ja luminen talvi imisi kaiken värin pois ja silloin kuuluisi vain pukeutua harmaaseen ja mustaan. Synkkiin sävyihin myös meikkiä myöten ja ainoastaan jouluna sopii iloitella punaisella ja mausteena voi olla glitteriä.

Mutta kun kevät saapuu, on ihana hehkuttaa sen tuloa ja kilpaa räiskytellä väreillä, jotka kuvaavat tuon ihanan auringon paistetta ja hohdetta. Toki keltainen on auringon väri, mutta minusta tuota oranssiakaan ei sovi unohtaa. Keltainen kynsilakka odottaa tuolla laatikossa vielä esille tuloa, ehkä sitten myöhemmin keväällä. Yleensähän keväällä sävyt ovat hentoja ja pastelleja, mutta ainakin nyt hetkeksi, haluan reipasta väriä elämään kaiken valjuuden jälkeen.

Nyt haluan oikeasti polkaista kevään käyntiin, vaikka olenkin sitä jo täällä moneen otteeseen hihkunut, niin aina on jollain tapaa takapakkia tullut. Jokohan sitä uskaltaisi hieman vähentää vaatetusta ja siirtyä kevyempiin varusteisiin. 

Isadoran Wonder Nail sähäkässä sävyssä 528 Paypaya, ei hehkua puutu. Kaksi kerrosta ja päälle vielä kiiltoa antava päällyslakka. Jo pelkkä väri tekee iloiseksi.

Kannattaa tehdä käsille kunnon hoito, jotta ne ovat freesinä ottamaan vastaan tulevaa kevättä. Kädet ovat minulla nyt ainakin todella kuivat ja taistelen kynsinauhojen kanssa, sillä ne tahtovat lohkeilla ja ovat todella kipeinä. Jos kynnet ovat siististi lakatut, niin niihin kiinnittää enemmän huomiota ja repaleiset kynsinauhat jäävät hieman taustalle. 

Onko teillä mitään tiettyjä värejä, joita te siirrytte kevään tullessa käyttämään kynsillä tai muuten meikissä?

pr-tuote

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *